( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362312{main}( ).../index.php:0
20.0002372936Application->run( ).../index.php:21
30.0027432200Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362312{main}( ).../index.php:0
20.0002372936Application->run( ).../index.php:21
30.0027432200Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0028432832substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Ekonomika a finance | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Zlatnictví.net - vše o zlatě
Firma z kraje Žatec

Informace pro zlatníky i zákazníky. Info z oboru ZLATNICTVÍ i hodinářství. Světová cena zlata, stříbra, platiny a drahých kovů. Výkup a prodej zlata i stříbra. Investiční zlato a stříbro, doporučení k investicím a puncovní značky.

Zobrazeno: 503x Zobrazit firmu
(0%)
Artur Collina Řešení Pohledávek
Firma z kraje Česká republika

Naší specializací je vymáhání pohledávek mimosoudní cestou prostřednictvím přímé komunikace s dlužníkem. Máme zkušenosti – Vymáháním dluhů se zabýváme více než 20 let. Jsme seriózní, spolehliví a máme osobní přístup.

Zobrazeno: 476x Zobrazit firmu
(0%)
Účetní software
Firma z kraje Česká republika

Vývoj a aplikace účetního software. Kompletní programové vybavení pro účetnictví, mzdy, majetek, software na zakázku, poradenská činnost, daně, prodej HW, spotřební materiál.

Zobrazeno: 580x Zobrazit firmu
(0%)
AXA Česká  republika - pojištění, fondy, banka
Firma z kraje Žatec

AXA je online specialista na životní pojištění, úrazové pojištění, penzijní fondy, pojištění vozidel, povinné ručení, havarijní pojištění, podílové fondy, cestovní pojištění a pojištění nemovitostí. Založte si u Axa spořicí účet a využívejte internetové bankovnictví zdarma.

Zobrazeno: 578x Zobrazit firmu
(0%)
Daňový poradce ing. Miroslav Ćmok
Firma z kraje Třebíč

Zpracování přiznání k daním z příjmů právnických i fyzických osob. Možnost odložení termínu pro podání daňového přiznání. Zpracování přiznání k dani z nemovitostí, dani silniční. Poradenství v oblasti ostatních daní. Zastupování klienta při jednáních s finančním úřadem. Daňový audit – vyhledání možností legálních úspor na daních. Vypracová...

Zobrazeno: 619x Zobrazit firmu
(0%)
EXEKUTORSKÝ ÚŘAD PLZEŇ-JI
Firma z kraje Česká republika

: EXEKUTORSKÝ ÚŘAD PLZEŇ-JIH soudního exekutora Mgr. Martiny Tetzeliové, exekuce,exekutorský úřad,soudní exekutor,vymáhání dluhů

Zobrazeno: 739x Zobrazit firmu
(0%)
QFaktury - evidence, správa a vytváření
Firma z kraje Jihočeský kraj

Online fakturační program určený pro správu a vytváření faktur zdarma - kdekoli a kdykoli - bez instalace. Mějte své faktury pod kontrolou!

Zobrazeno: 412x Zobrazit firmu
(0%)
AEK120. a.s.
Firma z kraje Náchod

účetní a poradenská kancelář.

Zobrazeno: 578x Zobrazit firmu
(0%)
Správce dluhů s.r.o. – oddlužení, správa dluhů
Firma z kraje Žatec

Správce dluhů nabízí řešení Vašich problémů s dluhy. Pokud se dostanete do stavu neschopnosti své závazky včas splácet, my Vám pomůžeme. Nabízíme Vám oddlužení a komplexní správu dluhů, která Vás zbaví všech dluhu a zajistí Vám tak klidnější život.

Zobrazeno: 502x Zobrazit firmu
(0%)
Force Company s.r.o.
Firma z kraje Teplice

Zabýváme se správou a řešením pohledávek.

Zobrazeno: 568x Zobrazit firmu
(0%)
A+Accounting
Firma z kraje Žatec

Nabízíme vedení účetnictví, mzdové účetnictví, zpracování daňový přiznání, poradenství, styk s úřady, administrativu za nejlepší možnou cenu. Činnost kryta pojištěním.

Zobrazeno: 495x Zobrazit firmu
(0%)
PPB Finance, s.r.o.
Firma z kraje Olomoucký kraj

PPB Finance, s.r.o. poskytuje hypoteční úvěry, spotřebitelské úvěry, půjčky se zástavou nemovitosti včetně komplexního pojištění, zprostředkovává prodej a pronájem realit. Společnost působí jako hypoteční makléř od roku 2006.

Zobrazeno: 550x Zobrazit firmu
(0%)
ROZVOJ FIREM a.s.
Firma z kraje Jičín

Vytváříme prostředí a podmínky pro ROZVOJ českých FIREM. Odkupujeme ziskové firmy případně firmy v ekonomickém poklesu, ale vždy pouze firmy, které zaměstnávají více než 15 lidí. Investiční a rozvojový kapitál do firem. Fuze, Akvizice, Business Angel.

Zobrazeno: 596x Zobrazit firmu
(0%)
Finanční centrum Hodonín
Firma z kraje Vyškov

Finanční poradce pro Jižní Moravu - hypotéky, stavební spoření, americké úvěry, řešení exekucí, nebankovní půjčky, pojištění. Získejte výhodnější podmínky než v bance díky profesionálnímu poradenství zdarma.

Zobrazeno: 633x Zobrazit firmu
(0%)
AA mzdy
Firma z kraje Žatec

Mzdy, zpracování mezd, externí mzdová účtárna.

Zobrazeno: 542x Zobrazit firmu
(0%)
AAmzdy
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme mzdy a zpracování mezd (outsourcing mezd - externí zpracování mezd),personalistiku,smlouvy na mzdy,mzdové statistiky,komunikace s úřady ). Kompletní mzdové účetnictví = externí,mzdová účtárna.Elektronické mzdy - projekt e-mzdy. www.aamzdy.cz

Zobrazeno: 457x Zobrazit firmu
(0%)
Rychlá půjčka 24
Firma z kraje Žatec

Rychlá půjčka 24 poskytuje finanční služby a to krátkodobé ON-LINE a SMS půjčky. www.rychlapujcka24.cz - je snadný, pohodlný a jednoduchý způsob, jak si půjčit bez záruky a ručitelů!

Zobrazeno: 612x Zobrazit firmu
(0%)
Půjčky Credium na cokoliv
Firma z kraje Žatec

Výhodná půjčka od společnosti Credium umožní mít peníze rychle a na cokoliv. Výše půjčky 30 000 - 250 000 Kč, možnost splácet půjčku až 72 měsíců, vyřízení půjčky ihned a zdarma, ihned po odeslání žádosti sdělení předběžného výsledku.

Zobrazeno: 405x Zobrazit firmu
(0%)