Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Vítězslav tomis
Firma z kraje Olomoucký kraj

Gabiony Tomis | Gabiony prodej, realizace, gabionové konstrukce, opěrné stěny, obklady, volně stojící stěny, oplocení, atd. Přírodou upravujeme přírodu. Gabiony rovněž slouží jako architektonický prvek v zahradě. Gabion zelený a kvetoucí.

Zobrazeno: 610x Zobrazit firmu
(0%)
Zahradní traktory, sekačky, pily, drtiče, domky ...
Firma z kraje Ústí nad Labem

Zahradní traktory, sekačky, pily, drtiče, domky ... Prodej zahradní techniky. Na zakoupené zboží poskytujeme záruční i pozáruční servis. Dopravné zdarma.

Zobrazeno: 742x Zobrazit firmu
(0%)
Zahrady - Řiháček
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Pro zahradní tvorbu zajišťujeme projekci, realizaci a velice rádi obstaráme i následnou údržbu zeleně. Veškerá provedená práce je naší vizitkou!

Zobrazeno: 546x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Karel Kotula
Firma z kraje Nový Jičín

Komplexní služby v oboru údržby zeleně od zakládání a sečení trávníků až ke kácení a frézování pařezů. Dále nabízíme pronájem techniky k této činnosti.

Zobrazeno: 591x Zobrazit firmu
(0%)
Zahradnictví Plumlov
Firma z kraje Přerov

Návrh a realizace okrasných zahrad, rekultivace, výsadba a údržba zeleně, zahradnické služby. Prodej zahradnického sortimentu, okrasných dřevin.

Zobrazeno: 531x Zobrazit firmu
(0%)
BBH-Gareden - Zahradnické služby
Firma z kraje Šumperk

Specialista na údržbu zeleně a komplexní zahradnické služby. Výstavba závlahových systémů na klíč. Značky Toro, Rainbird, Hunter. Nacenění do 5 pracovních dnů ZDARMA!

Zobrazeno: 685x Zobrazit firmu
(0%)
Křováci - likvidace plevelu a klíšt´at
Firma z kraje Děčín

Účinně, levně a bezpečně zlikvidovat invazní druhy a různé plevele, ošetřit riziková místa proti klíšťatům, zasáhnout proti kůrovcům a nabídnout odbornou pomoc tam, kde chem. ošetření by bylo pro lajky jen těžko dostupné.

Zobrazeno: 574x Zobrazit firmu
(0%)
DVOŘÁK - svahové sekačky
Firma z kraje Jihlava

Svahová sekačka Spider, sečení svahů a nepřístupných ploch, remote control slope mower, radio controlled slope mowers, spider, dvorak, mowing steep slopes. Výroba a prodej rádiem dálkově řízených svahových sekaček, spider, dvořák. Společnost Dvořák.

Zobrazeno: 624x Zobrazit firmu
(0%)
Okrasné zahrady Pavel Běťák
Firma z kraje Vyškov

Komplexní zahradnické služby pro privátní i veřejnou zeleň. Návrhy zahrad, okrasné zahrady, zakládání trávníků, výsadba rostlin, údržba zeleně, automatické závlahy, ...

Zobrazeno: 722x Zobrazit firmu
(0%)
Květinový servis - svatební kytice
Firma z kraje Česká republika

Svatební kytice. Kompletní květinový servis. Nabízíme aranžování živých i suchých květin jak pro domácnost, tak i výzdobu sálů při slavnostních příležitostech: svátky, svatby, promoce, firemní akce. Zajistíme odbornou údržbu květin.

Zobrazeno: 444x Zobrazit firmu
(0%)
Pěstování
Firma z kraje Česká republika

Pěstování rostlin, pěstování květin - aloe vera, hortenzie, orchideje, rododendrony, vistarie, oleandry, azalky, levandule, fuchsie, begonie, kaktusy, palmy, bonsaie a další. Také pěstování zeleniny - brambory, rajčata, pěstování ovoce - jahody, kiwi a stromů. Botanika rostlin. Pěstování marihuany. Tipy pro zahradu, byliny, choroby a prevence vů...

Zobrazeno: 446x Zobrazit firmu
(0%)
Zahradnictví Obora Příbram
Firma z kraje Rakovník

Návrhy, realizace a údržba zahrad. Zahradnické práce a služby. Zakládání nových zahrad. Stavba jezírek. Prodej altánků, chatek a pergol. Výsadba trávníků. Kácení a prořezání stromů. Prodej květin. Květinová vazba - donášková květinová služba. Svatební květiny. Pohřební věnce a kytice.

Zobrazeno: 629x Zobrazit firmu
(0%)
Lukáš Oliva - arboss.cz
Firma z kraje Opava

Zabýváme se již 15 let o vše co souvisí s péči o stromy od výsadby a údržbu až po skácení stromu v nepřístupných a rizikových podmínkách pomocí stromolezecké techniky.

Zobrazeno: 488x Zobrazit firmu
(0%)
štípačkynadřevo.ic.cz
Firma z kraje Česká republika

Vše o štípačkách na dřevo

Zobrazeno: 466x Zobrazit firmu
(0%)
ZaPo – Zahradnictví Pod Svahy
Firma z kraje Vsetín

Naše zahradnictví se věnuje kompletním realizacím zahrad, od návrhu přes samotnou realizaci až po jejich údržbu. Prodáváme také ovocné stromky, okrasné dřeviny, balkonové rostliny, sadbové brambory a vánoční stromky.

Zobrazeno: 551x Zobrazit firmu
(0%)
Zahradní architektura, údržba, realizace zahrad, jezírek
Firma z kraje Česká republika

Zahradní architektura, údržba, realizace zahrad, jezírek Vysočina- Praha, celá rep. www.zahrady-vysociny.cz 721 771 647 Realizace, údržba, údržby, zahrada, zahrady, zahradní, zahradné, záhradné, architektura, Stavby, jezírko, jezírka, jezírek, jezero, rybníček, rybníčky, rybníky, jihlava, jihlavsko, okolí jihlavi, jihlavě, jihlavský, jihlavs...

Zobrazeno: 729x Zobrazit firmu
(0%)
Okrasné zahrady Riedl
Firma z kraje Žatec

Návrhy a realizace okrasných zahrad,údržba zeleně,automatická závlaha.

Zobrazeno: 625x Zobrazit firmu
(0%)
Ing.Olga Balounová- návrhy zahrad
Firma z kraje Ústecký kraj

Zabýváme se návrhy zahrad a veřejné zeleně, nabízíme poradenství v oblasti zahradní a krajinné tvorby. Zpracujeme Vám studii, osazovací plán, popř. navrhneme řešení změny zahrady. Specializujeme se na rekonstrukce a údržby zahrad.

Zobrazeno: 451x Zobrazit firmu
(0%)