Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
První chodská develop a.s.
Firma z kraje Česká republika

Připravujeme pro vás developerské projekty po celé ČR. Nabízíme nové byty v Praze, byty v Domažlicích a v Benátkách nad Jizerou. Všechny byty v luxusní kvalitě. Postavili jsme již mnoho domů, využijte léty prověřené zkušenosti. Další připravujeme.

Zobrazeno: 363x Zobrazit firmu
(0%)
Fastav
Firma z kraje Zlín

Společnost FASTAV DEVELOPMENT Vsetín se zaměřuje na developerské projekty, výstavbu obchodních center (Tesco, Hypernova, Kaufland, Billa, atd.), nabízí pozemky k investování a provozuje vlastní retail parky.

Zobrazeno: 557x Zobrazit firmu
(0%)
APLEG - TREND, s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Vše pro oplocení.Ploty, pletivo,sloupky ,zinkové i poplastované, svařované sítě (Pantanet,Fortinet),svařované panely (Nylofor 2D,3D),okrasná,dekorativní, lesnická pletiva(Luxursus, Luxanet, Agritex),kované ploty,branky,brány a garážová vrata.Zastupujeme firmy Pilecký,Betanfence,Wišniowski.Otevřený prodejní sklad v Brně.Po-Pá: 8.30-17.00hod.Dopr...

Zobrazeno: 348x Zobrazit firmu
(0%)
CB Building, s.r.o.
Firma z kraje Prachatice

Stavby, rekonstrukce a odstraňování bytových, administrativních a průmyslových staveb. Stavíme rodinné domy na klíč. Stavíme bytové jednotky, bytové domy na klíč. Rekonstrukce bytového jádra. Autodoprava stavebních materiálů. Certifikace ISO 9001.

Zobrazeno: 500x Zobrazit firmu
(0%)
Opravy střech, půdní vestavby
Firma z kraje Česká republika

Provádíme rekonstrukce starých střech, půdní vestavby, sádrokartonové a palubkové stropy, římsy atd.

Zobrazeno: 437x Zobrazit firmu
(0%)
B-port
Firma z kraje Žatec

Prodej stavební chemie, hmot a materiálů. Distributor značky Mapei. Sortiment: lepidla, tmely, malty, spárovací hmoty, hydroizolace, obklady, dlažby, samonivelační a vyrovnávací stěrky, řezačky obkladů, lišty …

Zobrazeno: 547x Zobrazit firmu
(0%)
HYDROCLAR s.r.o. - zařízení pro čištění vody
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Zabýváme se vývojem, projekcí, výrobou a montáží ekologických zařízení pro čištění, úpravu a čerpání vody. Poskytujeme koplexní koncepční, projektové, výrobní a montážní služby v rámci celé České republiky.

Zobrazeno: 438x Zobrazit firmu
(0%)
Zednické práce Bohumír Rada
Firma z kraje Písek

Naše stavební firma vznikla v roce 1991. Naše firma poskytuje veškeré zednické práce. Krédem naší firmy je spolehlivost, kvalita a nejnižší ceny na trhu. Spokojenost zákazníka je u nás na prvním místě. Zákazník nám předá cílový objekt, jeho představy o rekonstrukci, stavbě a od této chvíle se nemusí o nic starat. Místo působení naší firmy je pro...

Zobrazeno: 480x Zobrazit firmu
(0%)
Povrchové ůpravy
Firma z kraje Svitavy

Provádíme povrchové úpravy: malby a nátěry, speciální nátěry, průmyslové nátěry, sanace betonu, tryskání vodním paprskem, vysokotlaké tryskání.

Zobrazeno: 384x Zobrazit firmu
(0%)
Z + H stavby na klíč s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Z + H stavby na klíč s.r.o. se zabývá výstavbou rodinných domů na klíč. Realizace stavby je možná jak na základě Vaší vlastní dokumentace, tak ve spolupráci s našimi již osvědčenými odborníky.

Zobrazeno: 415x Zobrazit firmu
(0%)
Tepelná izolace Josef Cifrain
Firma z kraje Česká republika

Kvalitní tepelná izolace, nabízíme značky Rockwool, Isover, Styrodur, Styrotrade, Knauf. Autodoprava tepelné izolace.

Zobrazeno: 396x Zobrazit firmu
(0%)
LUXRA
Firma z kraje Žatec

Komplexní návrh a realizace domů, zahrad a bazénů, podlah a bytového vybavení.

Zobrazeno: 472x Zobrazit firmu
(0%)
ALU PLAST s.r.o. - okna, dveře
Firma z kraje Jindříchův Hradec

Vyrábíme, prodáváme a montujeme plastová okna, hliníková okna, dveře, stěny, sítě proti hmyzu, parapety, rolety, žaluzie. Dále vyrábíme plastové ploty a zahradní příslušenství. Firma je držitelem certifikátu ISO 9001:2001.

Zobrazeno: 523x Zobrazit firmu
(0%)
Garant projekční a architektonická kancelář
Firma z kraje Jihočeský kraj

Navrhneme, zařídíme, dodáme na klíč komerční stavby, rodinné domy, byty, obchodní, kancelářské a společenské prostory. Vyřešíme interiér vašich kanceláří, domů i bytů, nebo jeho částí podle Vašeho přání. Jako novinku naší kanceláře nabízíme zpracování dokumentací prostředníctvím programu ArchiCad.

Zobrazeno: 562x Zobrazit firmu
(0%)
S.R.P.
Firma z kraje Mladá Boleslav

Firma S.R.P. se orientuje na speciální stavební práce a přípravu staveb. Naší specializací je krom montaží především diamantové řezání, dále jádrové vrtání a mechanické i chemické kotvení.

Zobrazeno: 508x Zobrazit firmu
(0%)
SaK s.r.o. - Stavební firma Litomyšl
Firma z kraje Česká republika

Hlavním oborem činnosti je provádění stavebních prací. Od počátku založení se zabýváme zejména výstavbou inženýrských sítí a průmyslových staveb. V oblasti individuálních zakázek pak kompletní realizací rodinných domů a ostatních soukromých staveb včetně rekonstrukcí.

Zobrazeno: 505x Zobrazit firmu
(0%)
Kingspan a.s.
Firma z kraje Jičín

Kingspan vyrábí střešní a stěnové sendvičové izolační panely s PUR(polyuretan), IPN(Firesafe) a minerální vlnou, které jsou ideálním materiálem pro všechny typy budov. Kingspan poskytuje kompletní servis a výrobu příslušenství.

Zobrazeno: 548x Zobrazit firmu
(0%)
Lesopol - výstavba a opravy cest
Firma z kraje Žatec

Lesopol poskytuje služby v oblasti výstavby, údržby a sanací cest, výstavby stezek a cyklostezek. Využívá ekologické technologie pro stabilizaci a zpevnění zemin (Glorit, Dorosol, Gutzwiller) a provádí rekultivační práce.

Zobrazeno: 399x Zobrazit firmu
(0%)