Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
GRENA, a.s.
Firma z kraje Česká republika

Vyrábíme: kuchyňská dvířka / dvířka na kuchyňskou linku; kašírované desky; desky s vysokým leskem Grenagloss; izolační, protipožární, žáruvzdorné, nehořlavé desky Grenamat, Grenaboard, Grenaisol; revizní protipožární dvířka; expandovaný vermikulit; plotovky, plotové systémy Grenafence; terasová prkna, systém pro venkovní plochy Grenadeck....

Zobrazeno: 367x Zobrazit firmu
(0%)
Odeo.cz, prodej keramiky a dekorativního skla
Firma z kraje Karlovarský kraj

Prodej keramiky, dekorativního sklad. Domácí elektrospotřebiče, rc modely, sportovní potřeby, krosny, spacáky, batohy loap, stany, koloběžky yedoo, rc vrtulníky, rc auta, domo, loap, concept, catler, sencor, acme, walkera. Internetový obchod.

Zobrazeno: 565x Zobrazit firmu
(0%)
Poradenství Přikryl
Firma z kraje Pardubický kraj

Identifikace vlastnických hranic, tvorba tématických map, přepracování papírových map či projektů do digitální podoby i ve 3D. Zastupování klienta při jednání s úřady či při místních šetřeních.

Zobrazeno: 682x Zobrazit firmu
(0%)
JTS CZ s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

SLUŽBY - servis a údržba světelné dopravní signalizace - výstavba a rekonstrukce světelné dopravní signalizace na klíč (od projektu až po předání ukončené stavby) - projektování a výstavba systému preference integrovaného záchranného systému OPTICOM (autoriz. dodavatel v ČR) - servis a údržba parkovacích zařízení - výstavba a prodej pa...

Zobrazeno: 680x Zobrazit firmu
(0%)
Topolové farmy s.r.o
Firma z kraje Česká republika

Naše firma se zabývá prodejem sadby Japonských topolů a vrb, servisem a poradenstvím v problematice RRD

Zobrazeno: 524x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Martin Černý, DiS.
Firma z kraje Česká republika

Zpracování projektové dokumentace sadových úprav dle stavebního zákona,autorský dozor, inventarizace a pasportizace zeleně, návrhy - zahrady, parky, krajina, městský parter, střešní zahrady, jezírka.

Zobrazeno: 520x Zobrazit firmu
(0%)
Palivové dřevo Ostrava
Firma z kraje České Budějovice

Prodej palivového dřeva. Palivové dřevo dodáváme v regionech Ostrava, Havířov, Orlová, Český Těšín, Karviná, Hlučín, Frýdek-Místek, Třinec, Bílovec a přilehlé oblasti s dojezdem do 50 km z Ostravy a Havířova.

Zobrazeno: 493x Zobrazit firmu
(0%)
Petr Valášek
Firma z kraje Česká republika

Hlavním polem působnosti naší firmy je zateplování oken a dveří. Tento způsob snížení úspory energetických nákladů je jeden z nejefektivnějších a nejekonomičtějších řešení současnosti. Předností a výraznou úsporou je využití stávajících okenních a dveřních rámů a možnost osadit izolační skla, které jsou dnes běžně v moderních oknech používány....

Zobrazeno: 284x Zobrazit firmu
(0%)
O.K. FOCUS
Firma z kraje Plzeňský kraj

Zajišťujeme profesionální bezpečnostní služby administrativních, průmyslových i soukromých objektů v rámci celé ČR, rozsáhlé spektrum úklidových služeb, Správa nemovitostí, Účetnictví a správa SVJ, Bankovní úvěry.

Zobrazeno: 582x Zobrazit firmu
(0%)
Miroslav Polanský - AUTODOPRAVA
Firma z kraje Česká republika

Již 20 let se zabýváme mezinárodní a vnitrostátní nákladní dopravou. Současně se zaměřujeme na oblast zpracování biomasy - prodej štěpky, výkup dřevních odpadů a vyvážení klestu. Více informací naleznete na: www.ad-polansky.cz.

Zobrazeno: 541x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Tomáš Příbek
Firma z kraje Česká republika

Světelně technické návrhy, Výpočty a návrhy denního osvětlení, Výpočty a návrhy umělého a sdruženého osvětlení, Výpočty oslunění a proslunění, Zpracování odborných posudků osvětlení, Poradenská a konzultační činnost, Zpracování hlukových studií, Vyhodnocení hlukové zátěže, Měření hluku

Zobrazeno: 532x Zobrazit firmu
(0%)
SALON GLAMOUR kadeřnictví a solagenária
Firma z kraje Česká republika

Komplexní péče o Vaše vlasy i tělo. Vlasová kosmetika a klinika pro ošetření vlasů. Profesionální kadeřnické služby. Módní pánské střihy a dámské účesy. Solární kosmetika, kolagenová solária pro atraktivní a svěží pleť.

Zobrazeno: 560x Zobrazit firmu
(0%)
Jeřáby - První Jílovská a.s.
Firma z kraje Jihomoravský kraj

Jeřáby - výroba, opravy a montáže mostových jeřábů, dále zajišťujeme výrobu a montáže: jeřábových drah, hal, ocelových konstrukcí, tvarové pálení řízené PC

Zobrazeno: 408x Zobrazit firmu
(0%)
Portech, spol. s r.o. zastoupení ms packaging s.r.o. pro ČR
Firma z kraje Teplice

- vývoj, výroba, servis balících strojů a technologií

Zobrazeno: 470x Zobrazit firmu
(0%)
Sanace zdiva
Firma z kraje Česká republika

Nová generace bezdrátových elektrofyzikálních přístrojů na sanaci zdiva.

Zobrazeno: 270x Zobrazit firmu
(0%)
StěhovaniMoving.cz
Firma z kraje Česká republika

Stěhujeme prostory jakéhokoliv charakteru, rodinné domy, chaty, sklepy, půdy, firemní prostory i další dle dohody, problémem nejsou ani žádná těžká břemena, zařídíme zapůjčení obalů i jejich likvidaci, vyklizení a likvidaci. Předběžná kalkulace cen na našich stránkách.

Zobrazeno: 465x Zobrazit firmu
(0%)
Victoria Security - bezpečnostní služba
Firma z kraje Česká republika

Ochrana osob a majetku, komplexní technické služby spojení se správou nemovitostí včetně úklidu prostor. Dále se specializujeme na přepravní služby, které jsou poskytovány okamžitě po celém území EU. Samozřejmostí je dlouhodobý pronájem našeho vozidla s profesionálním řidičem.

Zobrazeno: 537x Zobrazit firmu
(0%)
Čalounění nábytku
Firma z kraje Česká republika

www.calouneni-nabytku.717.cz Naše firma vznikla v roce 2007 jako výroba převážně koženého a koženkového čalounění do automobilového průmyslu. Odtud byl už jen krůček k potahování sedacího nábytku. Proč potáhnout starý gauč či křestlo? V dnešní době již není mnoho řemeslných firem s precizní a kvalitní produkcí, spíše se vše odvíjí od ceny. A...

Zobrazeno: 312x Zobrazit firmu
(0%)