( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362344{main}( ).../index.php:0
20.0003372968Application->run( ).../index.php:21
30.0034432192Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362344{main}( ).../index.php:0
20.0003372968Application->run( ).../index.php:21
30.0034432192Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0035432824substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Reality a nemovitosti | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
EMKA, spol. s r.o.
Firma z kraje Žatec

EMKA spravuje a administruje nemovitosti v Praze a nemovitosti, pozemky, rybníky, lesy apod. ve Voticích a okolí. Všechno ve vlastním vlastnictví. Hlavní sídlo firmy je na Vinohradech v Praze.

Zobrazeno: 344x Zobrazit firmu
(0%)
ACI Realty, s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Areál Jeremiášova 870 - nebytové prostory k pronájmu. V areálu se nachází kanceláře, dílny, sklady různých typů a velikostí. Jedná se spíše o průmyslový typ areálu s nebytovými prostory. V areálu lze kombinovat nájmy dílenských, skladových prostor spolu s administrativním zázemím (kanceláře).

Zobrazeno: 478x Zobrazit firmu
(0%)
Realitní kancelář Plzeň
Firma z kraje Ústecký kraj

Realitní kancelář Plzeň, HIT reality v Plzni za dobu své existence na trhu získala mnoho zkušeností s prodejem nemovitostí, proto se můžeme vydávat za opravdové profesionály v oboru realit pro Plzeňský kraj.

Zobrazeno: 470x Zobrazit firmu
(0%)
Real STORM, s.r.o.
Firma z kraje Svitavy

Realitní server RájRealit.cz je vytvořen inovativním způsobem tak, aby uspokojil všechny požadavky prezentujících se realitních kanceláří, developerských společností, zároveň soukromých inzerentů, ale zejména uživatelů vyhledávajících nemovitosti na internetu. Hlavním posláním serveru RájRealit.cz je dostat do podvědomí široké veřejnosti více...

Zobrazeno: 457x Zobrazit firmu
(0%)
CDA BYTY - HLEDAMBYT.cz
Firma z kraje Žatec

Jsme specialistné na pronájem a prodej bytů v Praze od roku 1998. Naší hlavní snahou je poskytovat maximální možné služby pro zájemce o pronájem a pro majitele nabízených bytů.

Zobrazeno: 480x Zobrazit firmu
(0%)
odhad ceny nemovitosti JUDr. Jaroslav Kubát
Firma z kraje Český Krumlov

Odhadce nemovitostí- soudní znalec - odhady cen nemovitostí - posudky - smlouvy - právník - zajištění prodeje nemovitostí - konzultace - kupní smlouvy - poradenství - správa nemovitostí Soudní znalec pro potřeby soukromých i právnických osob, pro účely přiznání daní z prodeje nemovitostí, dědické daně, darovací daně, nebo půjčky od některých ...

Zobrazeno: 641x Zobrazit firmu
(0%)
JADRAN REALITY
Firma z kraje Vsetín

Zprostředkování koupě, prodeje a pronájmu nemovitostí v Chorvatsku. Poskytujeme kompletní právní servis, poradenství a další služby.

Zobrazeno: 627x Zobrazit firmu
(0%)
LivingPortal.cz - prodej a pronájem bytů od majitelů
Firma z kraje Česká republika

Byty k prodeji a pronájmu bez zprostředkovatelů a provizí. Nabídka podnájmu a spolubydlení, hledání spolubydlících, domy, novostavby, developerské projekty. Soukromá inzerce nemovitostí zdarma.

Zobrazeno: 614x Zobrazit firmu
(0%)
ROFOX spol. s r.o.
Firma z kraje Jičín

Kompletní správa nemovistostí, facility management, údržbářské práce, servis TZB, controlling, reporting, fakturace, provozní náklady. Spravujeme: komerční objekty, obchodní centra, retail parky, průmyslové objekty, výrobní haly, logistická centra...

Zobrazeno: 443x Zobrazit firmu
(0%)
PDreality
Firma z kraje Česká republika

Poskytujeme nebankovní půjčky a nebankovní úvěry se zástavou nemovitosti. Online vyřízení nebankovní půjčky do 500 000,- Kč (bez registrů). Online nebankovní půjčky do 10 000 000 Kč. Nemusíte nikam chodit - veškeré formality vyřídíte mailem a poštou. Úvěr se zástavou nemovitosti - až 80% z odhadní ceny nemovitosti (bez registrů, bez potvrzení př...

Zobrazeno: 410x Zobrazit firmu
(0%)
biz mediator, s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Realitní portál věnován prodeju a pronájemu nemovitostí ze Slovenska, v rejstříku se nacházejí realitní kanceláře, právní poradenství, soudni znalci, notáři a města Slovenska.

Zobrazeno: 551x Zobrazit firmu
(0%)
OctopusPro s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Největší a nejrychlejší online Monitoring realit soukromé inzerce v celé ČR. Komplexní řešení pro realitní společnosti a makléře.

Zobrazeno: 404x Zobrazit firmu
(0%)
METRIX - geodetické práce
Firma z kraje Hodonín

Provádíme geometrické plány, vytyčování pozemků, polohopisné a výškopisné zaměření pro projektantské práce, osazování staveb do terénu.

Zobrazeno: 518x Zobrazit firmu
(0%)
LERO.cz – investiční a obchodní společnost
Firma z kraje Praha-západ

Firma LERO Ing. Vladimíra Polonského je obchodní a investiční společnost, jejíž hlavní činností je realizace projektu rodinných a bytových domků v obci Nupaky, Praha-východ. Společnost již realizovala výstavbu 44 řadových rodinných a 4 bytových domků.

Zobrazeno: 345x Zobrazit firmu
(0%)
z-reality
Firma z kraje Benešov

Kompletní realitní služby,prodej i pronájem bytů,rodinných domů,komerčních,rekreačních objektů a pozemků,převody práv k družstevním bytům

Zobrazeno: 629x Zobrazit firmu
(0%)
Artoss realitní kancelář, s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Naše realitní kancelář nabízí standardní realitní služby. Zprostředkovává prodej, pronájem, koupi a nájem nemovitostí. Působíme jak na druhotném trhu s realitami, tak v oblastech nové výstavby. Předmětem našeho protfolia jsou i komerční nemovitosti, výkupy nemovitostí, správa nemovitostí i financování nákupu realit.

Zobrazeno: 343x Zobrazit firmu
(0%)
Elite Real Service s.r.o.
Firma z kraje Pardubický kraj

Realitní kancelář zajišťující pronájem a prodej bytů a rodinných domů. Naší specializací jsou novostavby a byty v developerských projektech. Zajistíme odhad nemovitosti, dokumenty potřebné pro zpracování hypotéky, poradenství i architekta.

Zobrazeno: 416x Zobrazit firmu
(0%)
ABON Reality, spol. s r.o.
Firma z kraje Žatec

Realitní kancelář ABON Reality proklientsky orientované služby. Reality jsou náš bussines i zábava, možná i život. Děláme vše tak abychom se za poskatované služby nemuseli stydět. Snažíme se plnit Vaše přání.

Zobrazeno: 493x Zobrazit firmu
(0%)