( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362104{main}( ).../index.php:0
20.0002372728Application->run( ).../index.php:21
30.0021431960Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362104{main}( ).../index.php:0
20.0002372728Application->run( ).../index.php:21
30.0021431960Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0022432592substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Prodej HW | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Marek Vidlák
Firma z kraje Česká republika

Custom PC - Počítače podle Vašich představ. Neplaťte zbytečně za komponenty, které nevyužijete! Postavíme PC přímo pro Vás!

Zobrazeno: 373x Zobrazit firmu
(0%)
CardHouse s.r.o.
Firma z kraje Jeseník

Nabízíme nejširší výběr tiskáren plastových karet na trhu v ČR. Pečlivě vybíráme nejspolehlivější produkty od předních výrobců tiskáren Id karet a dodáváme spolehlivá řešení pro všechny zákazníky bez ohledu na velikost projektu nebo rozpočet. Při výběru Vám pomůžeme rozhodnout se pro optimální řešení, které bude splňovat Vaše nároky na cenu, spo...

Zobrazeno: 557x Zobrazit firmu
(0%)
Jan Mencl Mepap - chráněná dílna
Firma z kraje Česká republika

Prodej a servis - PC, komponentů, notebooků, tiskáren a kopírek. Provádíme renovace tonerů a inkoustů. Prodej papíru a kancelářských potřeb. Jsme chráněná dílna na veškerý sortiment poskytujeme náhradní plnění!

Zobrazeno: 567x Zobrazit firmu
(0%)
www.kupujpc.cz David Machálek
Firma z kraje Žatec

Prodáváme nové komponenty za nejnižší ceny na trhu s dvouletou zárukou. Kategorie BAZAR -zde je možnost nakoupit použité,ale 100% funkční a spolehlivé komponenty,na které se také ze zákona vztahuje záruka,a to půl roku. Tyto komponenty jsou naprosto dosačující pro nenáročnou kancelářskou činnost a byly vyndány z důvodu vysokých hardwarovýc...

Zobrazeno: 588x Zobrazit firmu
(0%)
Zdeněk Stránský - Výpočetní a televizní technika
Firma z kraje Jičín

Prodej a servis výpočetní a komunikační techniky. Montáž a servis internetu a počítačových sítí. Televizory a anténní technika. Digitalizace dokumentů, zálohování dat.

Zobrazeno: 617x Zobrazit firmu
(0%)
Nejen pc bazar Brno
Firma z kraje Jihočeský kraj

DUK-PC - to je nejen pc bazar Brno. Provozujeme obchod s výpočetní technikou jak novou tak použitou - pc bazar Brno.

Zobrazeno: 490x Zobrazit firmu
(0%)
Radek Kuchař – NBServis
Firma z kraje Česká republika

Provádíme servis a opravy všech značek a stáří notebooků. Prodáváme díly na všechny značky notebooků. Opravy na komponentové úrovni, BGA.

Zobrazeno: 568x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Aleš Přibyl - EasyWay
Firma z kraje Trutnov

Prodej,servis a opravy výpočetní techniky u vás doma nebo ve firmě. Tvorba www stránek. Nabídka grafických prací a webdesignu. Reklamní studio Rychnov nad Kněžnou.

Zobrazeno: 695x Zobrazit firmu
(0%)
Levné notebooky, PC
Firma z kraje Plzeňský kraj

E-Shop se širokou nabídkou notebooků a PC s výhodným poměrem cena a výkon. Počítače nové, krátce používané a repasované. Nabídka značek: ACER, ASUS, DELL, HP, SONY VAIO, TOSHIBA, IBM LENOVO. Možný osobní odběr. Vlastní servisní středisko.

Zobrazeno: 480x Zobrazit firmu
(0%)
ACIT – Prodej a servis PC, správa sítě
Firma z kraje Česká republika

Firma ACIT s.r.o. se dlouhodobě zabývá prodejem a servisem počítačů. Jsme specialistou na správu počítačových sítí. Dále nabízíme registrace domén, webhosting, tvorbu webových stránek, sofistikované firewally, instalace a konfigurace serverů Microsoft.

Zobrazeno: 689x Zobrazit firmu
(0%)
Mader s.r.o.
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Prodej výpočetní a kancelářské techniky, šíroký sortiment, nízké ceny, velké skladové zásoby.počítače,notebooky,naviga,LCD Plasma televize,monitory,herní konzole to je Mader.CZ!Nákup i na splátky,doručení do 2 dnů,reklamace bez problému.

Zobrazeno: 675x Zobrazit firmu
(0%)
Miroslav Čech
Firma z kraje Strakonice

Nákupní centrum specializované na hračky značek Lego, Mattel a Hasbro. Nabízíme též sportovní potřeby na stolní tenis, stolní fotbal, šipky, poker a kulečník. Dále u nás zakoupíte počítače, notebooky, pevné disky, monitory a další.

Zobrazeno: 588x Zobrazit firmu
(0%)
HDDservis
Firma z kraje Česká republika

HDDservis: Záchrana pro vaše data. Nabízíme profesionální a rychlou pomoc při poškození pevného disku a ztrátě dat. Záchrana dat, obnova dat. Obnovujeme data z fyzicky i softwarově poškozených…

Zobrazeno: 428x Zobrazit firmu
(0%)
Romako
Firma z kraje Česká republika

Internetový obchod s výpočetní technikou a příslušenstvím.

Zobrazeno: 548x Zobrazit firmu
(0%)
Petr Němec – PC WELL
Firma z kraje Mladá Boleslav

Poskytujeme profesionální počítačové poradenství a služby pro veřejnost a menší firmy s cílem poskytovat zákazníkovi kompletní IT servis. Mezi naše služby patří PC a IT servis a poradenství, rozvod strukturované kabeláže a správa sítě, PC kurzy.

Zobrazeno: 578x Zobrazit firmu
(0%)
Impactcomp.cz
Firma z kraje Žatec

Obchod s počítači a elektronikou.

Zobrazeno: 602x Zobrazit firmu
(0%)
Tiskněte za pusu!
Firma z kraje Česká republika

Plnění a renovace inkoustových a laserových náplní do tiskáren, kopírek a faxů. Prodej originálních a kompatibilních náplní, tonerů a cartridge za nejnižší ceny. DOPRAVA ZDARMA! Většina služeb do 24 hodin!

Zobrazeno: 528x Zobrazit firmu
(0%)
ARC Technologie a.s - informační technologie
Firma z kraje Žatec

ARC Technologie a.s. působí v oblasti informačních techologií od roku 1990. Je výhradním distributorem systémů Toshiba Tec pro ČR. Nabízí pokladny a POS systémy, Touch Screen Monitory, atd. Prodej, instalace a servis všech dodávaných zařízení.

Zobrazeno: 429x Zobrazit firmu
(0%)