( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362312{main}( ).../index.php:0
20.0002372936Application->run( ).../index.php:21
30.0020432168Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362312{main}( ).../index.php:0
20.0002372936Application->run( ).../index.php:21
30.0020432168Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0021432800substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Poradenské služby | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
KAMILA VODOCHODSKA l Fashion designer & Stylist l
Firma z kraje Žatec

Módní návrhářka a stylistka realizujici luxusní svatebni šaty, společenské modely na míru, jedinečnou módu do kanceláře i na dení nošení, Panské košile i originální golfové oblečení. V rámci stylingu Vám nabízí Celkovou proměnu vzhledu i celkové image či péče o šatník a asistenci při nákupech. Zrealizuje firemní a reklamní promooděvy, textil...

Zobrazeno: 440x Zobrazit firmu
(0%)
F.A.J.N. Agency, s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Specialista na firemní akce, semináře, školení, kongresy, teambuilding, sportovní akce, veletrhy a jiné veřejné a soukromé akce.

Zobrazeno: 468x Zobrazit firmu
(0%)
Assessment s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Splečnost Assessment s.r.o. je personálne poradeská společnost, která se zaměřuje na diagnostikování pracovního výkonu, psychodiagnostiku pro pracovní praxi a osobnostní psychodiagnostiku.

Zobrazeno: 439x Zobrazit firmu
(0%)
Erudia
Firma z kraje Žatec

Na portálu ERUDIA jsou volně k dispozici videa o podnikání a také zde najdete nabídku našich školení, seminářů a dalších služeb pro začínající podnikatele.

Zobrazeno: 575x Zobrazit firmu
(0%)
Vitecpm Pro Trade
Firma z kraje Pardubický kraj

Zabýváme se prodejem ready made společností a zakládáním společností na míru. Připravené firmy jsou 100% bez historie. Po prodeji firmy dále obdržíte doklad o bezdlužnosti.

Zobrazeno: 457x Zobrazit firmu
(0%)
4eco s.r.o - Odvoz odpadu a suti Praha
Firma z kraje Žatec

Zajišťujeme odvoz a odstraňování odpadu, sutí a biologicky rozložitelného odpadu, pronájem kontejnerů, poradenství v oblasti nakládání s odpady, vyklízecí a bourací práce, prodej a dopravu písků, štěrků a kameniva na území hl. města a stř. Čech.

Zobrazeno: 414x Zobrazit firmu
(0%)
Hygienické poradenství
Firma z kraje Karviná

Úkolem našeho poradenství je pomáhat klientům s jejich problémy v rámci hygienické problematiky, a to jak formou konzultací, tak i službami „na míru podniku“, včetně vyřizování záležitostí na úřadech. Naším cílem je individuální přístup ke každému klientovi, zodpovědným a citlivým způsobem k řešení jeho konkrétní problematiky....

Zobrazeno: 490x Zobrazit firmu
(0%)
Poradna Cesta duše Mgr. Pavla Stoklasová
Firma z kraje Ostrava

Privátní psychoterapeutická poradna. Psychoterapie, poradenství, rozvoj osobnosti, sebepoznání, relaxační techniky, asertivita, koučování, supervize soc.sl. , školení firemní - soft skills, školení individuální plánování, standardy kvality, soc. práce a péče o klienta.

Zobrazeno: 623x Zobrazit firmu
(0%)
Afinex Group Ltd.
Firma z kraje Žatec

Zakládaní a správa offshore společností ve většině daňových rájů na světe, informace o možnostech otevřeni bankovních účtu v zahraničí, virtual offices - maildrops.

Zobrazeno: 390x Zobrazit firmu
(0%)
ZEMĚMĚŘICKÁ KANCELÁŘ MENHIR s.r.o.
Firma z kraje Praha-východ

VYHOTOVENÍ GEOMETRICKÝCH PLÁNŮ, VYTYČOVACÍ PRÁCE, POLOHOPISNÁ A VÝŠKOPISNÁ MĚŘENÍ, ZAMĚŘENÍ INŽENÝRSKÝCH SÍTÍ, PORADENSKÁ ČINNOST

Zobrazeno: 485x Zobrazit firmu
(0%)
TPstav Brno s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Společnost TPstav Brno s.r.o. byla založena za účelem navrhování pozemních staveb od prvopočátku až po vydání kolaudačního rozhodnutí. Zabýváme se kompletním rozsahem pozemních staveb (stavby občanského vybavení, průmyslové stavby, inženýrské stavby, technologické stavby). Jsou to například: rodinné domy, bytové domy, administrativní stavby, sta...

Zobrazeno: 545x Zobrazit firmu
(0%)
Viktor Hýbl - Evropské centrum odškodného
Firma z kraje Přerov

Evropské centrum odškodného je společnost zabývající se získáváním odškodného pro lidi, kteří utrpěli zdravotní újmu při dopravní nehodě, pracovním úrazu nebo se jim stal úraz na chodníku. Evropské centrum odškodného zastupuje své klienty v jednáních s pojišťovnami a zajišťuje vyplacení co nejvyšší možné částky odškodného....

Zobrazeno: 609x Zobrazit firmu
(0%)
CRDR, s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Nabízíme služby koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi, koordinátor BOZP, dle zák. 309/2006 Sb., vypracování plánu BOZP a kompletní služby v oblasti BOZP, včetně školení zaměstnanců i formou e-learningu.

Zobrazeno: 365x Zobrazit firmu
(0%)
Výrobce hotových jídel
Firma z kraje Česká republika

Výrobce chlazených, sterilovaných jídel a masových konzerv na cesty a dovolenou. Cateringové centrum Parubice Štrossova 239 z Chrudimi je cateringovovou společností se specializací na rozvoz teplých a chlazených jídel.

Zobrazeno: 330x Zobrazit firmu
(0%)
Mgr. Michaela Šustrová, advokátka
Firma z kraje Žatec

Právní služby v oblasti obchodního (vymáhání pohledávek, sepis smluv), občanského (rozvod manželství, vypořádání společného jmění manželů, péče o děti, výživné) a insolvenčního práva (zastoupení úpadců i věřitelů v insolvenčním i incidenčním řízení).

Zobrazeno: 375x Zobrazit firmu
(0%)
Sídlo pro firmy
Firma z kraje Žatec

Poskytnutí sídla pro firmy v Praze se službami recepce a virtuální kanceláře. Sídlo pro společnosti s on-line asistentkou 24 hodin denně.

Zobrazeno: 445x Zobrazit firmu
(0%)
Jak zhubnout snadno a rychle bez diet a počítání kalorií
Firma z kraje Česká republika

Hubnutí bez jojo efektu. Zaručený způsob jak zhubnout snadno a rychle bez hladu a počítání kalorií. Netrapte se dietami, nefungují.

Zobrazeno: 310x Zobrazit firmu
(0%)
Ekostav AZ s.r.o.
Firma z kraje Třebíč

Společnost Ekostav AZ s.r.o se zabývá zejména výstavbou, nebo-li montáží nízko-energetických dřevostaveb za použítí ekopanelů a vedením účetnictví.

Zobrazeno: 530x Zobrazit firmu
(0%)