( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362344{main}( ).../index.php:0
20.0006372968Application->run( ).../index.php:21
30.0040432232Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362344{main}( ).../index.php:0
20.0006372968Application->run( ).../index.php:21
30.0040432232Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0040432864substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Osvětlení a ozvučení | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Ozvučení, osvětlení akcí - PP Production
Firma z kraje Česká republika

Technické zajištění kulturních a společenských akcí. Zvuk, světla, pódium, ozvučení, osvětlení, pódia, zastřešení, firemní promo akce na klíč, párty. Koncerty, festivaly, semináře, prezentace, svadby.

Zobrazeno: 521x Zobrazit firmu
(0%)
HDT impex s.r.o.
Firma z kraje Sokolov

HDT impex nabízí širokou paletu zvukové a světelné techniky značek Verse, Omnitronic, Eurolite, Futurelight, Antari, eLite, Citronic, Denon, Skytec, PSSO, Adastra, PetaCase nebo MaxGear, audiovizuální techniky, dekoračních doplňků, umělých květin Europalms, hudebních nástrojů značek Stagg, Dimavery, Medeli, Remo nebo Rey, světelné zdroje Omnilux...

Zobrazeno: 776x Zobrazit firmu
(0%)
STAGEpro
Firma z kraje Plzeň

Provozování laser show, ozvučení a osvětlení kulturních a společenských akcí. Pronájem a instalace mobilního pódia. Pořádání diskoprodukcí.

Zobrazeno: 595x Zobrazit firmu
(0%)
Agentura Startproduction s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Nabízíme technické zajištění kulturních, sportovních a firemních akcí. Pronajímame pódia, pojízdná pódia, party stany, vytápění, mobilní zastřešení, ground supporty, mobilní tribuny.

Zobrazeno: 550x Zobrazit firmu
(0%)
Cyber Studio - ozvučení, zvukař, osvětlení
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme ozvučení a osvětlení kulturních a společenských akcí, koncertů, festivalů, zábav, zasedání, přehlídek, večírků, diskoték, plesů atd. Pronájem zvukové a světelné techniky. Zpracování audia a videa. Servis počítačů.

Zobrazeno: 628x Zobrazit firmu
(0%)
Hofman Rostislav - HR Soundlight
Firma z kraje Přerov

Dovoz, servis, distribuce a prodej originálních náhradních dílů pro dj techniku PIONEER PRO DJ. Velkoobchod, maloobchod.

Zobrazeno: 765x Zobrazit firmu
(0%)
Divadlo VeTři
Firma z kraje Most

Divadlo VeTři nabízí dětské pořady, pohádky, preventivní pořady, pořady pro dospělé, komponované pořady pro nejrůznější příležitosti, balonkovou show, velkou dětskou show, balonkový modeling, zajištění akcí na klíč dle požadavků zákazníka, zajištění vystoupení umělců z ČR a Slovenska - to vše za rozumné ceny....

Zobrazeno: 580x Zobrazit firmu
(0%)
Zdeněk Keller OREM
Firma z kraje Olomoucký kraj

Provádíme elektroinstalace,práce ve výškách pomocí vysokozdvižné plošiny na automobilových podvozcích,pronájem plošiny,montáž,údržba a rekonstrukce - veřejné osvětlení,vánoční osvětlení,slavnostní osvětlení,periodické a výchozí revize,revize el.spotřebičů a el.nářadí.

Zobrazeno: 725x Zobrazit firmu
(0%)
apto group
Firma z kraje Česká republika

Vyrábíme moderní a úsporná LED svítidla a osvětlení s prvotřídním výkonem a kvalitou zpracování, včetně vestavných LED bodovek a žárovek (MR-16), reflektorů (PAR30, E27), stolních LED lamp, LED zářivek T8, pouličního LED osvětlení, příručních LED svítilen a LED svítidel pro průmysl.

Zobrazeno: 422x Zobrazit firmu
(0%)
restaurace Praha
Firma z kraje Žatec

restaurace Praha restaurace Praha restaurace Praha restaurace Praha restaurace Praha restaurace Praha

Zobrazeno: 441x Zobrazit firmu
(0%)
Tubusové světlovody - Lightway s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Tubusové světlovody přivádí denní světlo do interiéru budov. Díky tubusovým světlovodům přivedete do interiéru zdravější denní světlo než je světlo umělé a ještě ušetříte za elektrickou energii.

Zobrazeno: 524x Zobrazit firmu
(0%)
K-LIGHTS s.r.o.
Firma z kraje Jablonec nad Nisou

Česká firma se zaměřením na výrobu svítidel. Portfolio: Lustry, svítidla, malované sklo, vysoký smalt, broušené sklo, kandelábry, osvětlení, nástěníky, křišťál, lampy, repase, čištění svítidel, řešení na klíč, restaurování.

Zobrazeno: 997x Zobrazit firmu
(0%)
1+1 AE kapela živá taneční svatební hudba
Firma z kraje Česká republika

Skupina, kapela AE živá hudba nejen na svatbu, ale i na rodinnou oslavu, firemní,společenský ples - hrající taneční repertoár (všechny společenské tance) pro mladé i starší publikum

Zobrazeno: 902x Zobrazit firmu
(0%)
Michal Tůma - diskžokej, moderátor, ozvučení
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme moderování, ozvučení a další zajištění kulturních, sportovních, firemních a společenských akcí. DJ a hudební produkce na svatbu, večírek, maturitní ples, oldies party. Pronajímáme partystan včetně vybavení, postavíme podium dle vašich potřeb.

Zobrazeno: 500x Zobrazit firmu
(0%)
POWER Dance - prodej zvukové a osvětlovací techniky
Firma z kraje Česká republika

Pronájem a prodej profesionální zvukové a osvětlovací techniky. Ochotně Vám poskytneme jakékoliv informace, které Vám usnadní nákup zboží a pomůžeme s výběrem přesně podle Vašich požadavků a finančních možností, zajištěním garancí, kvality a funkčnosti.

Zobrazeno: 479x Zobrazit firmu
(0%)
Ozvučení Stříška
Firma z kraje Česká republika

Ozvučení kulturních a společenských akcí. Pronájem ozvučovací techniky.

Zobrazeno: 620x Zobrazit firmu
(0%)
A-techService, Ozvučení, tlumočení, projekce
Firma z kraje Žatec

A-TechService - Technické zajištění kulturních a společenských akcí. Zvuk, světla, pódium, ozvučení, osvětlení, pódia, zastřešení, firemní promo akce na klíč, párty. Festivaly, semináře, prezentace, svatby.

Zobrazeno: 705x Zobrazit firmu
(0%)
Haba sound
Firma z kraje Česká republika

Firma HabaSound provádí profesionální služby v oblasti osvětlení a ozvučení koncertů, festivalů, módních přehlídek, sportovních akcí, společenských a firemních akcí, jako jsou kongresy, konference, rauty a bankety, různé prezentace, svatby atd.

Zobrazeno: 631x Zobrazit firmu
(0%)