Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
ActiveCall.CZ s.r.o. - Telemarketing Company
Firma z kraje Olomoucký kraj

Provozujeme call centrum v Ostravě. Nabízíme pronájem linek, kompletní outsourcing, služby pasivního (inbound) i aktivního (outbound) telemarketingu. Dále služby kontaktu B2C, B2B, retenční služby, mobilní marketing, SMS, Premium SMS, MMS, IVR. Provoz help linek, 800 linek, customer care. Dále soft inkaso a domlouvání schůzek.

Zobrazeno: 459x Zobrazit firmu
(0%)
Data Mind s.r.o. - Analýza dat
Firma z kraje Žatec

Provádíme analýzy dat, marketingové analýzy a data mining. Orientujeme se na poznání zákazníků, vyhodnocování a optimální cílení komunikace. Měříme a sledujeme loajalitu zákazníků i zaměstnanců.

Zobrazeno: 419x Zobrazit firmu
(0%)
Callbridge People s.r.o.
Firma z kraje Ostrava

Call centrum, aktivní telemarketing, pasivní telemarketing, telesales, asistence manažerům, domlouvání schůzek obchodním zástupcům, provoz informačních linek, průzkum trhu, správa databází, specializovaná divize farmacie a další

Zobrazeno: 511x Zobrazit firmu
(0%)
LOGObox on-line loga k náhledu
Firma z kraje Česká republika

Portál LOGObox.cz je volně přístupná databáze log firem. Loga jsou k dispozici k rychlému náhledu pomocí generovatelné URL adresy pro různé aplikace a také ve vektorech ke stažení jako podklady pro tisk. Tato služba je nabízena na všech úrovních zdarma.

Zobrazeno: 728x Zobrazit firmu
(0%)
ART Papír s.r.o.
Firma z kraje Olomoucký kraj

Nabízíme Vám komplexní reklamní služby od návrhu vizitek, log, letáků web. stránek až po jejich realizaci a dokončující zpracování. Dále se specializujeme na vazby knih, časopísů, sbírek zákonů, diplomových a podobných prací.

Zobrazeno: 505x Zobrazit firmu
(0%)
Spolupráce,dobrý marketing a komunikace
Firma z kraje Česká republika

Na rozdíl od klasického marketingu, který říká, že chceš-li uspět, musíš investovat peníze, říkáme, že chceš-li uspět pak tvojí hlavní investicí je čas, energie a představivost. Heslem dne je spolupráce, dobrý marketing a komunikace.

Zobrazeno: 667x Zobrazit firmu
(0%)
Martin Fišr
Firma z kraje Jihočeský kraj

Obchodní portál poptávka24.cz slouží k on-line zprostředkování obchodních aktivit formou nabídka - poptávka. Poptávku (zboží nebo službu) do systému může ZDARMA zadat pomocí on-line formuláře fyzická nebo právnická osoba.

Zobrazeno: 453x Zobrazit firmu
(0%)
Direct mailing, marketing - 5P Agency
Firma z kraje Jihočeský kraj

Direct mailing a zpracování transakčních dat. Strategie, kreativní řešení, zpracování databází, výběry z adresářů, vyhodnocování a analýzy, spotřebitelské soutěže, věrnostní programy. Zrealizujeme pro Vás celkový servis v oblasti direct marketingu.

Zobrazeno: 476x Zobrazit firmu
(0%)
GASTRO WORLD ECOLOGY s.r.o.
Firma z kraje Ostrava

Obaly na použité žvýkačky - GUMPARK - výrobek slouží nejenom k ekologickému znehodnocení použité žvýkačky, ale i jako reklama. Logo firmy vytisklé na výrobku. Nabízíme nevídané reklamní médium s atraktivním designem s minimálními náklady. Nová marketingová linie. Vytvoříme Vám reklamní kampaň na míru.

Zobrazeno: 477x Zobrazit firmu
(0%)
Internetový reklamní agent, SEO, Internetová reklama, PPC
Firma z kraje Jihočeský kraj

Internetová reklama, banerová, kontextová, PPC na Seznamu i Google. Můžete být první téměř kdekoli. Tvorba menších webů. Jde to! Lepší je být vidět všude. Katalogy, fulltext, noviny. Topkontakt, to je reklama na internetu od reklamního agenta Ilji!

Zobrazeno: 508x Zobrazit firmu
(0%)
Jamali - výroba reklamy
Firma z kraje Cheb

Výroba reklamy, aplikace autofólií a okenních fólií, světelná reklama, reklamní předměty a textil, tisk velkoformátový, letáky, vizitky, tvorba grafiky, drobné pískování, razítka, samolepky, bannery, reklamní poutače.

Zobrazeno: 638x Zobrazit firmu
(0%)
Jana Mutinská
Firma z kraje Česká republika

Naše firma se zaměřuje na výrobu textilního oblečení pro reklamní účely či firemní akce.

Zobrazeno: 442x Zobrazit firmu
(0%)
Vladimír Moráň - M CARD
Firma z kraje Karviná

Společnost M CARD vám nabízí plastové karty, bezkontaktní karty, magnetické karty, čipové karty, věrnostní a zákaznické karty, šňůrky na krk a obaly na plastové karty. V nejkratším možném čase zvládneme i velké zakázky, malé série řešíme obratem.

Zobrazeno: 524x Zobrazit firmu
(0%)
Výroba dresů - potisk triček - reklamní předměty
Firma z kraje Žatec

Mezi naše služby patří výroba dresů, potisk triček dále výroba výšivek a nášivek pro Váš sportovní klub. Zrealizujeme kompletní kompletní oblečení Vašeho sportovního týmu.

Zobrazeno: 406x Zobrazit firmu
(0%)
Bitcon spol. s r.o. - reklamní tisk a signmaking
Firma z kraje Česká republika

Bitcon spol. s r.o. je dodavatelem technologií a materiálů pro výrobce reklam a obor signmaking. Nabízíme tiskárny, materiály a příslušenství pro signmaking a digitální tisk, inkousty, software, přimý potisk textilu a další zboží a služby.

Zobrazeno: 306x Zobrazit firmu
(0%)
Radana Štěpánková - reklamní služby
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme marketingové a reklamní služby. Zajišťujeme tvorbu reklamních sloganů a textů, copywriting, internetové kampaně, SEO, kompletní řešení tiskovin, použití reklamních fotografií a další služby.

Zobrazeno: 646x Zobrazit firmu
(0%)
Ruční registrace do katalogů
Firma z kraje Česká republika

Ruční registrace do katalogů zvyšuje šanci, že potenciální zákazníci najdou právě Vaše stránky. Registrace do katalogů je 1 z mnoha zbraní, jak být úspěšnější než Vaše konkurence. Nabízíme registrace do prověřených českých i zahraničních katalogů.

Zobrazeno: 398x Zobrazit firmu
(0%)
Petr Podolský
Firma z kraje Žatec

Zabývám se vizuální komunikací firem, tvorbou vizuální identity, Direct Marketingem, realizací ATL i BTL reklamních kampaní, brandingem, návrhem logotypů, zpracováním manuálů vizuálního stylu, tvorbou webových stránek a psaním mediálních analýz.

Zobrazeno: 429x Zobrazit firmu
(0%)