( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362312{main}( ).../index.php:0
20.0002372936Application->run( ).../index.php:21
30.0025432200Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362312{main}( ).../index.php:0
20.0002372936Application->run( ).../index.php:21
30.0025432200Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0026432832substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Jazyky a tlumočení | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
MLINGUA
Firma z kraje Žatec

Překladatelská agentura MLINGUA - specialista na právní a ekonomické překlady. Rychlé, kvalitní a levné překlady z/do NJ, AJ.

Zobrazeno: 589x Zobrazit firmu
(0%)
Tvůrčí kurzy
Firma z kraje Hodonín

Odborné a rekvalifikační kurzy, některé s doložkou MŠMT, zvláště obory tvůrčí psaní, žurnalistika, vyšší gramotnost, předtisková příprava textů, dramatika, digitální fotografie. Překlady a tlumočení, editace, redigace, jazykové redakce a korektury textů; průvdcovské služby.

Zobrazeno: 853x Zobrazit firmu
(0%)
VČELIČKA s.r.o.
Firma z kraje Kolín

Překlady a tlumočení z/do všech světových jazyků, korektury textů, výuka jazyků.

Zobrazeno: 571x Zobrazit firmu
(0%)
ABC Korektury
Firma z kraje Žatec

ABC Korektury provozuje Bc.Zuzana Vyskočilová. Pomáhá všem, kteří se snaží o jazykovou a stylistickou správnost svých projektů. A nejen to… Provádíme jazykové korektury textů v elektronické podobě (ve formátech doc, docx, pdf). Nabízíme gramatické a stylistické korektury, copywriting, redakční práce, tvorbu reklamních hesel a sloganů, firemních...

Zobrazeno: 605x Zobrazit firmu
(0%)
Italština Mgr. Jaroslav Poulíček, překlady a tlumočení
Firma z kraje Žatec

Tlumočník, překladatel a korektor italštiny a ruštiny. Tlumočení, překlady a korektury pro italský a ruský jazyk obousměrně se státní zkouškou, okrajově též angličtina a němčina. Odborné jazykové vzdělání, dobré reference a přes 20 let praxe v oboru.

Zobrazeno: 403x Zobrazit firmu
(0%)
Dariusz Jedzok
Firma z kraje Česká republika

PŘEKLADY - POLŠTINA. Nabízíme profesionální překlady z/do polštiny za příznivou cenu. Máme zkušenosti se širokou paletou textů - od obchodních po umělecké. Celá komunikace, fakturace i platba mohou proběhnout elektronicky.

Zobrazeno: 496x Zobrazit firmu
(0%)
Precizní překlady z AJ a ČJ do RJ, popisy výkresů v ruštině
Firma z kraje Zlín

Nabízím precizní překlady technických textů do RJ (mám praxe od r.1985). Kladu důraz na kvalitu jazyka a obsahovou věrnost. Pro porozumění obsahu využívám své tech. vzdělání a praxi projektanta. Dále popisy výkresů v RJ v AutoCadu komplexní překlady TD v oborech strojírenství, stavebnictví (pozemní a prům. stavby, čisté prostory pro zdrav....

Zobrazeno: 545x Zobrazit firmu
(0%)
Agentura Parole, s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme veřejné i firemní jazykové kurzy, překlady a tlumočení. Angličtina i němčina. Provádíme expresní překlady do všech evropských jazyků. Jazyková škola s Kurzy angličtiny i kurzy němčiny.

Zobrazeno: 512x Zobrazit firmu
(0%)
Překlady CZ
Firma z kraje Královehradecký kraj

Překladatelská agentura Překlady CZ nabízí překlady z angličtiny, němčiny a padesátky dalších světových jazyků – odborné, technické, soudní překlady, výroba titulků, tlumočení, korektury.

Zobrazeno: 668x Zobrazit firmu
(0%)
MUDr. Yuriy Tretyachenko
Firma z kraje Česká republika

Překlady do ruštiny a ukrajinštiny. Překlady www stránek. Registrace www stránek do katalogů a vyhledávačů Ruska a Ukrajiny. Překlad Vašeho inzerátu a jeho rozeslání na inzertní portály Ruska a Ukrajiny. Tvorba www stránek.

Zobrazeno: 456x Zobrazit firmu
(0%)
CHICORY
Firma z kraje Česká republika

Překladatelská agentura Chicory v.o.s. poskytuje profesionální překlady, tlumočení a výuku jazyků již od roku 1990 a to ve více než 30 jazycích. Naší největší devizou jsou precizní překlady do angličtiny a němčiny.

Zobrazeno: 501x Zobrazit firmu
(0%)
ALL PRINT - Pavel Jalůvka - angličtina, němčina
Firma z kraje Opava

Překladatelská činnost - angličtina, němčina – odborné technické, obchodní, právní překlady, korektury a revize rodilým mluvčím, DTP - příprava do tisku, možnost zajištění tisku

Zobrazeno: 479x Zobrazit firmu
(0%)
Veranika Bialkovich
Firma z kraje Žatec

Překladatelské a tlumočnické služby, výuka: běloruština, čeština, chorvatština, makedonština, ruština, slovenština, srbština.

Zobrazeno: 500x Zobrazit firmu
(0%)
Překlady Meriva
Firma z kraje Česká republika

Zkušená a dynamická překladatelská společnost působicí v oblasti odborných překladů z/do angličtiny, češtiny & slovenštiny. Dále provádíme jazykové korektury rodilým mluvčím angličtiny, slovenštiny a češtiny.

Zobrazeno: 410x Zobrazit firmu
(0%)
Bezchyb.cz - korektury českých textů
Firma z kraje Česká republika

Odhalit v textech všechny chyby je obtížné. Je na vás, kdo je najde – zda my, nebo váš zákazník. Nabízíme kompletní korektury českých textů. Spojili jsme pravopisné a stylistické korektury, nemusíte přemýšlet, která varianta je pro vás ta správná. Za příznivou cenu získáte obě.

Zobrazeno: 430x Zobrazit firmu
(0%)
preklado.cz
Firma z kraje Mladá Boleslav

Česko-německé jazykové služby rychlé, nekomplikované a výhodné přes internet. Obzvlášť vhodné pro časté menší překlady (jídeláky a webové stránky)

Zobrazeno: 662x Zobrazit firmu
(0%)
Online Lingua - Mezinárodní překladatelská služba
Firma z kraje Česká republika

Poskytujeme překlady, korektury, jazyková skripta, ověřené překlady. Naše překladatelská služba zastává politiku správnosti, odbornosti, důvěrnosti a rychlosti. Specializujeme se na překlady do němčiny.

Zobrazeno: 481x Zobrazit firmu
(0%)
Veronika Roncová - KOREKTURY ČJ
Firma z kraje Česká republika

Jazykové korektury českých textů, český jazyk od A do Z, testy z českého jazyka, kreativní procvičování češtiny, doučování ČJ.

Zobrazeno: 446x Zobrazit firmu
(0%)