Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
VARI, a.s. - zahradní technika
Firma z kraje Praha-východ

VARI, a.s. zahradní technika a malá zemědělská mechanizace - malotraktory a rotavátory VARI, TERRA, PONY - bubnové sekačky - mulčovače - zahradní stavebnicové systémy - sněhové frézy - zametací kartáče - štípače dříví - pily a další

Zobrazeno: 384x Zobrazit firmu
(0%)
Zámečnictví Točimon Praha
Firma z kraje Praha-západ

Stavební zámečnictví Točimon dodává na míru pojezdová a garážová vrata, ploty všech druhů, zámečnické schody, branky, zábradlí, nábytek, kovové konstrukce, dlažbu a stavební práce. Vyrábíme kvalitní výrobky z nerezu, oceli, hliníku a mosazi.

Zobrazeno: 431x Zobrazit firmu
(0%)
Zepter Renáta Kozáková, poradenství: nádobí, kosmetika
Firma z kraje Příbram

Poradenství pro vybavení domácnosti, prodej nádobí a produktů značky Zepter: nádobí na vaření, uchování potravin, stolování, domácí spotřebiče a přírodní kosmetika pro celou domácnost. Individuální přístup a osobní dodání zboží včetně zaškolení.

Zobrazeno: 524x Zobrazit firmu
(0%)
Herold - Zahradní domky
Firma z kraje Mělník

Jsme největší tuzemský dovozce a prodejce stylových zahradních domků značky Bear County. Nabízíme dopravu zdarma po celé ČR, zahradní domky jsou vyrobeny z kvalitního dřeva – severského smrku. Poskytujeme desetiletou záruku na konstrukční vady.

Zobrazeno: 433x Zobrazit firmu
(0%)
M+M sdružení - stavební firma Zlín
Firma z kraje Benešov

Provádíme rekonstrukce bytového jádra a koupelny, rekonstrukce interiérů, bytů a domů na klíč, obklady, dlažby, elektro, vodo-topo, malířské natěračské práce, podlahy, okna, dveře. Vyrábíme a montujeme kuchyně, kuchyňské linky, vestavěné skříně. Garance.

Zobrazeno: 482x Zobrazit firmu
(0%)
Sprchové kouty.as – sprchové kouty, sprchové zástěny
Firma z kraje Benešov

V našem internetovém obchodě najdete sprchové kouty, sprchové zástěny, vanové zástěny, sprchové boxy, sprchové dveře, ale také kvalitní akrylátové vany, koupelnové baterie nebo hydromasážní systémy a to vše ve výborné kvalitě a skvělé ceně.

Zobrazeno: 579x Zobrazit firmu
(0%)
design-doplnky.cz - designové doplňky pro Váš byt
Firma z kraje Nymburk

Naše firma působí jako výrobce a prodejce různých designových produktů, převážně z kompozitních materiálů. Specializujeme se na výrobu karbonových výrobků a také na práci s přírodním pískovcem - technologie ohebného pískovce. ( tento způsob využití přírodního pískovce používáme např. na naše pískovcové vázy)...

Zobrazeno: 416x Zobrazit firmu
(0%)
Dušan Lečbych
Firma z kraje Benešov

Výroba a prodej dekorativních samolepek na zeď; E-shop www.ozdobsized.cz; prodej obuvnických hřebíků

Zobrazeno: 461x Zobrazit firmu
(0%)
Sklenářství Oškera
Firma z kraje Benešov

Sklenářství Oškera Zlín, Vizovice fazetování, lakování, broušení, kalení, vrtání skel. Skleněné dveře, stěny, zástěny, bezpečnostní, izolační skla.

Zobrazeno: 586x Zobrazit firmu
(0%)
George design
Firma z kraje Kladno

Návrhy zařízení bytů a jejich realizace,prodej nábytku - kuchyně,obývací stěny,sedací soupravy,skříně,ložnice,dětské pokoje,toaletky,předsíňové stěny,posuvné dveře, vše v nejvyšší kvalitě od předních italských výrobců.

Zobrazeno: 530x Zobrazit firmu
(0%)
Mountfield - zahradní technika, sekačky, sněhové frézy
Firma z kraje Praha-západ

Mountfield je specialista na zahradní techniku, zahradní nábytek a zahradní bazény. V sortimentu tak najdete sekačky, traktory, křovinořezy, motorové pily, sněhové frézy, krbová kamna, bazény a mnoho dalších výrobků pro vaši zahradu.

Zobrazeno: 616x Zobrazit firmu
(0%)
Maděra a Šípek s.r.o. Elektro Oáza , kuchyňské studio
Firma z kraje Praha-východ

Elektro Oáza zajišťuje maloobchodní a velkoobchodní prodej kompletního sortimentu elektro. Již 6 let Vám Elektro Oáza nabízí kuchyně na míru. Jedná se o kuchyně s povrchovou úpravou lamino, lesk (vysoký lesk), dýha a nově i lak v široké škále barevných variant s velkým výběrem typů skříněk, úchytek, pracovních desek a dalších doplňků. V loňském ...

Zobrazeno: 476x Zobrazit firmu
(0%)
dlazby-obklady.com
Firma z kraje Beroun

Specialista na dlažby, obklady Rako, Paradyž, Opoczno a chemii Ceresit. Dodání po celé ČR.

Zobrazeno: 471x Zobrazit firmu
(0%)
Benti - Bytový dům Husovo náměstí Benešov
Firma z kraje Beroun

Nový bytový dům s 95 byty a 189 parkovacími místy na Husově náměstí v Benešově. Vybere si opravdu každý, nabízíme byty od velikosti 36,3m2 až po 99 m2 v dispozicích: 1+kk, 2+kk a 3+kk V ceně každého bytu je sklep.

Zobrazeno: 523x Zobrazit firmu
(0%)
Úsporné topení, krby, zateplení levně
Firma z kraje Beroun

Prodáváme litinová kamna, krbové vložky, biokrby, krbové vložky se sekundárním spalováním, kouřovody a kotle na biomasu Atoma. Dále regulace komínového tahu, pomocí kterého lze uspořit palivo. Doprava po celé ČR je zajištěna.

Zobrazeno: 404x Zobrazit firmu
(0%)
Milan Jankovský - Nábytek
Firma z kraje Beroun

Prodej kvalitního nábytku, kuchyní, ložnice, matrace, sedací soupravy, dětské pokoje a výroba nábytku na zakázku. Plovoucí podlahy, lina a koberce. Online prodej nábytku.

Zobrazeno: 575x Zobrazit firmu
(0%)
FV-Plast, a.s.
Firma z kraje Praha-východ

Nabízíme Vám široký kvalitní sortiment vodoinstalačního materiálu. Potrubní systém pro vniřní rozvod vody, vytápění, rozvody vzduchu a další. Vyrobené jsou z hygienicky nezávadného materiálu s vysokou chemickou odolností a korozivzdorností.

Zobrazeno: 461x Zobrazit firmu
(0%)
Reality PK
Firma z kraje Kolín

Komplexní servis při zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí, prodávajícím servis ZDARMA, konečné ceny bez dalších poplatků, zajištění znaleckých posudků a vypracování daňového přiznání

Zobrazeno: 562x Zobrazit firmu
(0%)