Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Alois Šebek – výroba řeziva
Firma z kraje Kladno

Výroba stavebního řeziva – prkna, hranoly, latě a fošny jakékoliv šířky a tloušťky. Nabízíme i impregnované stavební řezivo a palivové dřevo.

Zobrazeno: 472x Zobrazit firmu
(0%)
Kámen Donát
Firma z kraje Praha-východ

Naše firma se specializuje na prodej (velko a malo obchod) přírodního kamen v různém provedení, např. dlažby, obklady, mozaiky, dekorativní kameny, ale také vany a umyvadla.

Zobrazeno: 687x Zobrazit firmu
(0%)
Kuchyně mykitchen - e-shop kuchyní a spotřebičů
Firma z kraje Benešov

Mykitchen - internetový obchod v ČR s kuchyněmi online. Zde si v 3D návrháři kuchyni online navrhnete a zakoupíte z pohodlí vašeho domova. V e-shopu nabízíme kuchyňské spotřebiče a doplňky do kuchyně.

Zobrazeno: 592x Zobrazit firmu
(0%)
RENOVA PV s.r.o.
Firma z kraje Mladá Boleslav

Malování, tapetování, nátěry; Obklady, dlažby; Kompletní řešení podlah; Instalatérské a elektroinstalační práce; Výměna oken; SDK konstrukce; Kompletní rekonstrukce interiérů; Bytová jádra a balkony; Půjčovna zahradního a stavebního nářadí

Zobrazeno: 595x Zobrazit firmu
(0%)
Kuchyně Camelot
Firma z kraje Benešov

Kuchyně Camelot - kvalitní kuchyně za jedinečnou cenu od Sykory. Tradiční český výrobce kuchyní je zárukou, že získáte kvalitní kuchyni s moderním vzhledem to vše za tu nejpřijatelnější cenu na trhu.

Zobrazeno: 506x Zobrazit firmu
(0%)
Filip Valtr, Topprojekce
Firma z kraje Rakovník

Nabízíme vypracování projektových dokumentací pro stavební povolení i ohlášku stavby. Naší hlavní pracovní náplní je zpracovávání stabvebně-technické části dokumentace, v individuální případech je možné projekt doplnit i o jiné části, např. vodovod, kanalizace atd.. Převážně se specializujeme na projekci menších objektů jako jsou přístavby...

Zobrazeno: 621x Zobrazit firmu
(0%)
Kompar s.r.o. - Zakázkový výrobce LED svítidel
Firma z kraje Kutná Hora

Kompar s.r.o., zakázkový výrobce LED svítidel, zakládající si na kvalitním zpracování svých výrobků, přesné ruční i strojní práci, kterou kombinuje s nejnovější dostupnou technologií. Dovozce a distributor světelných zdrojů.

Zobrazeno: 470x Zobrazit firmu
(0%)
Bazény, zastřešení bazénů
Firma z kraje Praha-západ

Prodáváme bazény, vířivé vany, veškeré bazénové příslušenství, zastřešení bazénů. Nabízíme bazény fóliové, plastové, na míru, mozaikové a laminátové. Připravujeme mnoho nových druhů mobilního zastřešení bazénů.

Zobrazeno: 548x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Radek Paier - Elektroprojekty
Firma z kraje Kolín

Zpracovávám kompletní projekty elektroinstalace pro všechny stupně projektové dokumentace: investiční studie, dokumentace pro územní řízení, dokumentace pro ohlášení stavby, dokumentace pro stavební povolení, dokumentace pro realizaci stavby, dokumentace skutečného provedení stavby. Nabízím také převedení vaší starší (papírové) projektové dokume...

Zobrazeno: 488x Zobrazit firmu
(0%)
Scénografie, atypické interiéry
Firma z kraje Praha-západ

Architekt Karel Kut nabízí realizaci scénografie (zkušenosti s malými i velkými divadly, spolupráce s významnými světovými scénografy jako jejich asistent) a atypických interiérů.

Zobrazeno: 449x Zobrazit firmu
(0%)
Sauna Emotion
Firma z kraje Mělník

Výroba a prodej saun po celé ČR.

Zobrazeno: 633x Zobrazit firmu
(0%)
Infratopení Gottwald
Firma z kraje Kladno

Specializovaný prodejce certifikovaného sálavého infratopení Wellina, rakouského výrobce IHS s více jak 12 letou tradicí výroby a exportem do 30 zemí světa. Veškeré výpočty, kalkulace a zaměření provádíme zdarma. Realizace na klíč.

Zobrazeno: 483x Zobrazit firmu
(0%)
Vladimír Vavrač
Firma z kraje Nymburk

Firma Vavrač byla založena za účelem poskytování kompletních služeb v oboru instalatérství, topenářství. Zajišťujeme havarijní servis NONSTOP. Dodávka, instalace, servis tepelných čerpadel HOTJET. Rekonstrukce, opravy, údržba.

Zobrazeno: 584x Zobrazit firmu
(0%)
Polstry.cz
Firma z kraje Mělník

Polstry.cz - internetová obchod s polstry na zahradní nábytek. Nabízíme polstry na vysokou a nízkou opěrku, polstry na lehátka, houpačky, podsedáky, zahradní boxy na polstry. Nabízíme individuální šití na zakázku dle přání zákazníka. Prodejna Kutná Hora. Nejširší nabídka polstrů v ČR.

Zobrazeno: 482x Zobrazit firmu
(0%)
ZAHRADNÍMÁNIE.cz
Firma z kraje Mělník

Internetový obchod na zahradní nábytek. Dřevěný zahradní nábytek, zahradní sestavy, kovový zahradní nábytek i kombinace materiálů, slunečníky, polstry. Široký sortiment produktů, sklady a zkušenosti z oboru jsou zárukou pro Váš pohodlný nákup. Doprava zdarma při objednávce nad 6 000 Kč.

Zobrazeno: 517x Zobrazit firmu
(0%)
Teak-velkoobchod.cz
Firma z kraje Mělník

Teakový nábytek - velkoobchod, maloobchod, internetový obchod. Přímý dovozce teakového nábytku z Indonésie. V nabídce teakové sestavy, židle, křesla, stoly, lehátka, lavice, doplňky z teakového dřeva jako boxy, podlahové dlaždice, květináče, servírovací vozíky, polstry a další. Skladové zásoby v řádech tisíců položek. Sortiment neustále doplňuje...

Zobrazeno: 438x Zobrazit firmu
(0%)
Zahradní nábytek s.r.o
Firma z kraje Mělník

Prodáváme zahradní nábytek (zahradní sestavy, zahradní lavice, stoly, lehátka) - malobchod i velkoobchod . Dřevěný zahradní nábytek, zahradní sety, kovový zahradní nábytek i kombinace různých materiálů. Zahrada a zahradní posezení s naším nábytkem, který dodáváme zdarma po celé ČR při objednávce nad 6 000 Kč. Dovážímě teakový nábytek z Indonézie...

Zobrazeno: 483x Zobrazit firmu
(0%)
STUDIO INTERIER - JANÍČEK, s.r.o.
Firma z kraje Praha-západ

Nabízíme Vám kvalitní dřevěné podlahy KÄHRS od švédského výrobce masivních podlah. V roce 2001 byla společnost Kährs první firma na světě v zavedení Woodloc spoje pro vícevrstvé parkety.

Zobrazeno: 387x Zobrazit firmu
(0%)