Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Euro SITEX, s.r.o. - Pletivo
Firma z kraje Rakovník

Náš sortiment tvoří produkty - pletivo, průmyslová síta, technické tkaniny, perforované materiály, laboratorní síta, dopravní pásy, sítě proti hmyzu, děrovaný plech, ocelové rošty... Naše společnost je výrobcem a ne jen prodejcem.

Zobrazeno: 536x Zobrazit firmu
(0%)
Josef Drlík-Jolumo
Firma z kraje Beroun

výroba a prodej unikátních celodřevěných lihýřových hodin

Zobrazeno: 617x Zobrazit firmu
(0%)
Kateřina Juričová - Výrobky ze dřeva
Firma z kraje Praha-východ

Levné osb desky, Levné palubky seca, Stavební materiály, Sádrokartony, vruty, hřebíky, dřevěné lišty, latě, hranoly, vazby, komínové systémy, tesařské kování, tepelné izolace, polystyreny, kvh hranoly, plotová prkna, impregnace řeziva.

Zobrazeno: 466x Zobrazit firmu
(0%)
Interiérové dveře Bareš
Firma z kraje Beroun

Náš internetový portál www.levne-dvere.eu Vám nabízí široký sortiment interiérových dveří a zárubní značek Sapeli, Masonite, Stylus a dalších předních výrobců interiérových dveří.

Zobrazeno: 599x Zobrazit firmu
(0%)
Led-Projekt s.r.o.
Firma z kraje Rakovník

Dovolte, abychom Vás přivítali na stránkách firmy LED – PROJEKT s.r.o. Příbram a ve stručnosti představili jak společnost tak i naší činnost. Jsme ryze českou společností, která působí na trhu v české republice již od roku 1996.Od roku 2010 jsme distributory výrobků několika zahraničních firem v oblasti LED diodového osvětlení. Naší hlavní...

Zobrazeno: 598x Zobrazit firmu
(0%)
Home Expert, s.r.o.
Firma z kraje Praha-západ

Společnost se zabývá prodejem spotřebního zboží prostřednictvím internetového obchodu. Kategorie nábytek, spotřební zboží do domácnosti, kosmetika , kuchyňské vybavení.

Zobrazeno: 440x Zobrazit firmu
(0%)
KADRIA s.r.o.
Firma z kraje Benešov

Výroba a prodej kotlů na pelety. Automatizované kotle pro komfortní a levné vytápění Vašeho domova. Výroba a prodej pelet. Smrkové pelety bez kůry nebo s 3% kůrou, průměry 6mm i 8mm.

Zobrazeno: 555x Zobrazit firmu
(0%)
VAGNER POOL s.r.o. bazénová technologie
Firma z kraje Příbram

Výroba bazénové technologie, bazény velkoobchod, bazénové příslušenství, bazénová tepelná čerpadla, ovládání bazénů, automatické dávkovače pro bazén, pískové filtrace, čerpadla, chemie do bazénu, ohřev bazénu, protiproudy, zakrytí, úprava vody bazénů

Zobrazeno: 596x Zobrazit firmu
(0%)
Truhlářství Milan Ondrášek
Firma z kraje Mělník

Nabízíme zakázkovou výrobu nábytku. Vyrábíme a zároveň montujeme zahradní a interiérový nábytek, kuchyňské linky, pergoly, altány, venkovní a interiérové dveře, schodiště, postele a vestavěné skříně. Zároveň k našim službám nabízíme dopravu a velký výběr materiálu. To vše dle přání zákazníka.

Zobrazeno: 540x Zobrazit firmu
(0%)
Karel Andrle
Firma z kraje Mělník

Vyrábíme, prodáváme i renovujeme altány, pergoly, zahradní domky a zahradní nábytek. Montáž, doprava, přípravy podkladu - zámková dlažba, beton. Celá ČR.

Zobrazeno: 586x Zobrazit firmu
(0%)
People DESIGN
Firma z kraje Kladno

Výroba interiérů na zakázku. Návrh designu interiéru, realizace návrhu. Děláme celé byty, dětské pokoje, knihovny, koupelny, kuchyně, jídelny, ložnice a komerční prostory.

Zobrazeno: 465x Zobrazit firmu
(0%)
Andrea Králová - Projektová dokumentace
Firma z kraje Rakovník

Nabízíme vypracování projektových dokumentací pro stavební povolení i ohlášku stavby. Naší hlavní pracovní náplní je zpracovávání stabvebně-technické části dokumentace, v individuální případech je možné projekt doplnit i o jiné části, např. vodovod, kanalizace atd.. Převážně se specializujeme na projekci menších objektů jako jsou přístavby,...

Zobrazeno: 404x Zobrazit firmu
(0%)
Izolczech
Firma z kraje Benešov

Nab. kompl. služby od návrhu izolací, znal. posudků až po dod. a montáže na stavby, zajišť. vl. pracovníků, výb. nej. technologií a materiálů, odb. garant a poradce, zprac. proj. dokumentace, spec. obl. zaměř. na izolace ploch. a mírně šikmých střech

Zobrazeno: 466x Zobrazit firmu
(0%)
Stanislav Janda – garážová vrata a brány
Firma z kraje Kolín

Provoz zámečnictví se specializací na výrobu vjezdových bran, montáž garážových vrat a pohonů. Autorizovaný prodejce firmy Hörmann.

Zobrazeno: 573x Zobrazit firmu
(0%)
OKNA.EU s.r.o.
Firma z kraje Praha-západ

Prodáváme kvalitní plastová, hliníková, dřevěná, dřevohliníková a střešní okna, dále také vchodové dveře a předokenní rolety. Jsme zkušený tým s 15 lety praxe v oblasti okenních a dveřních konstrukcí.

Zobrazeno: 525x Zobrazit firmu
(0%)
NOVERA, spol. s r.o.
Firma z kraje Příbram

Specializujeme se na výstavbu a prodej rodinných domů a bytů na klíč. Prodáváme nízkoenergetické, pasivní a montované domy. Nabízíme hotové prefabrikované garáže ZAPF. Prodej veškerého stavebního materiálu pro koncového zákazníka i pro stavební firmy. Provádíme zateplení domů a zateplení fasád. Developerské projekty....

Zobrazeno: 518x Zobrazit firmu
(0%)
Rejvold Jindřich
Firma z kraje Mladá Boleslav

zednické práce, rekonstrukce bytových jader a rodinných domů, fasády, obklady a dlažby

Zobrazeno: 626x Zobrazit firmu
(0%)
Stabos, spol. s r.o.
Firma z kraje Benešov

Dodáváme zimní zahrady Four Seasons. Provádíme výrobu a montáž hliníkových konstrukcí REYNAERS. Prodáváme a realizujeme odvětrávací systémy Aralco a širokou paletu produktů GEALAN pro výrobu plastových oken, dveří a rolet.

Zobrazeno: 456x Zobrazit firmu
(0%)