Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Intermezzi - římské rolety
Firma z kraje Chrudim

Římská roleta je schopna díky své originalitě posloužit jako samostatný stínící prvek či v kombinaci s látkovou roletou nebo závěsem vytvořit dokonale fungující regulaci denního světla nebo vašeho soukromí. Velká kolekce látek.

Zobrazeno: 418x Zobrazit firmu
(0%)
Látkové rolety
Firma z kraje Chrudim

Látkové rolety jsou velmi inteligentním řešením zastínění vašeho bytu, domu či kanceláře. Navíjení látky na trubku totiž umožňuje \"skrýt\" vlastní roletu do velmi malého balu, který lze snadno umístit nad okna, do špalet nebo přímo na okenní rám křídla.

Zobrazeno: 428x Zobrazit firmu
(0%)
Intermezzi - stínící technika
Firma z kraje Chrudim

Nabízíme kompletní vnitřní i vnější zastínění domova, kanceláře i výroby. Široký sortiment-rolety, žaluzie, markýzy, screeny, posuvné stěny, závěsy. Poradíme a pomůžeme navrhnout. Online poptávka, katalog látek, profesionální přístup, kalkulace, zhotovení.

Zobrazeno: 417x Zobrazit firmu
(0%)
Ecosystem - Ekologické vytápění budov
Firma z kraje Pardubický kraj

Nabízíme studie, projekty, realizaci a servis pro tepelná čerpadla, solární systémy, kondenzační kotle, fotovoltaické elektrárny, řízené větrání s rekuperací, klimatizace a centrální vysavače. Dále nabízíme systémy se sezónní akumulací tepla.

Zobrazeno: 446x Zobrazit firmu
(0%)
Agentura Bydlení
Firma z kraje Chrudim

Provádíme výstavbu rodinných domů na klíč - montované domy, nízkoenergetické a inteligentní dřevostavby, zděné domy, drobné podzemní stavby, montované dvojdomky, bytové domy

Zobrazeno: 449x Zobrazit firmu
(0%)
Miloslav Škrha
Firma z kraje Svitavy

Prodej luxusních kožených sedacích souprav.

Zobrazeno: 657x Zobrazit firmu
(0%)
Ztracené bednění
Firma z kraje Svitavy

Výroba ztraceného bednění se uskutečňuje ve vlastním areálu firmy Model Plast s.r.o. Ztracené bednění vyrábíme na vibrolisech, čímž je zajištěna vysoká kvalita výrobků

Zobrazeno: 561x Zobrazit firmu
(0%)
Aqua Dorňák
Firma z kraje Pardubický kraj

Prodáváme tepelná čerpadla včetně komplexní dodávky: vrty, montáž, servis, poradenství. Provádíme hloubkové vrty pro tepelná čerpadla vystrojené atestovanými kolektory. Vrtané studny - legislativa, vrtné práce, kompletní vystrojení.

Zobrazeno: 494x Zobrazit firmu
(0%)
David Marek
Firma z kraje Chrudim

Provádíme návrhy interiérů, realizace interiérů, byty, kuchyně, vybavení bytu, zařízení bytu, školní nábytek, školy, interiéry škol, kancelářský nábytek, kanceláře, interiéry kanceláří, restaurační nábytek, restaurace, interiéry restaurací, hotelový nábytek, hotely, interiéry hotelů, recepce, posluchárny, speciální učebny, odborné učebny, vybave...

Zobrazeno: 557x Zobrazit firmu
(0%)
Igor Kučera
Firma z kraje Svitavy

Specializujeme se na prodej kancelářských židlí a křesel, které prodáváme on-line. Internetový obchod nabízí kancelářská, manažerská, ergonomická, dětská křesla a židle, barové a další židle. Pro domov i kancelář. Zboží je také možno osobně prohlédnout ve vzorkové prodejně.

Zobrazeno: 599x Zobrazit firmu
(0%)
www.pakistanwool.com
Firma z kraje Pardubice

Ručně tkané deky z ovčí vlny,perské vlněné koberce,šátky, ponožky z Pakistánu.

Zobrazeno: 617x Zobrazit firmu
(0%)
Fotovoltaické panely, fotovoltaické elektrárny
Firma z kraje Svitavy

Na našich stránkách se najdete všechny potřebné informace o funkčnosti fotovoltaické elektrárny a možnostech její instalace na Vaši střechu nebo pozemek. Bezplatně Vám zašleme nabídku na realizaci nebo jen dodávku materiálu.

Zobrazeno: 528x Zobrazit firmu
(0%)
Satsys Technology a.s.
Firma z kraje Pardubický kraj

Jsme výhradními prodejci tepelně izolačních omítek Satysys. Omítky Satsys dokonale zateplují dům. Termo-izolace fasád systémem ThermoUm je velmi rychlá a snadná. Omítky mají vynikající hydroizolační vlastnosti. Sanační omítka ThermoSan stavbu současně izoluje a zajištujě dokonalou sanaci zdiva. Sanace domu tímto způsobem je velmi ekonomicky zají...

Zobrazeno: 555x Zobrazit firmu
(0%)
KOI kapři
Firma z kraje Chrudim

Jezirka-shop.cz se specializuje na KOI kapři, kapři KOI dovoz, KOI kaprů, péče o KOI kapry, Originál Japan KOI, KOI kapr

Zobrazeno: 660x Zobrazit firmu
(0%)
PROPULS SOLAR s.r.o.
Firma z kraje Svitavy

Výroba, prodej a montáž: solární kolektory, solární panely. Dodávky ucelených solárních systémů pro ohřev TUV, pro vytápění bazénů a přitápění. Využití alternativních zdrojů energie. Sluneční kolektory na bázi vysoceselektivních vrstev TINOX nebo Sunselect. Sluneční kolektory SUNTIME.

Zobrazeno: 461x Zobrazit firmu
(0%)
Ignác Franek
Firma z kraje Svitavy

Naše společnost se zabývá prodejem a montáží plastových a hliníkových oken a dveří. Dodáváme veškeré příslušenství o oknům. Také se zabýváme realizacemi zahrad a stavební činností jako je zateplení fasád, rekonstrukce RD, projekční činnost a jiné.

Zobrazeno: 681x Zobrazit firmu
(0%)
Filtrace jezírek
Firma z kraje Chrudim

Jezirka-shop.cz se specializuje nafiltrace jezírek, filtrace do jezírek, filtrace projezírka, je

Zobrazeno: 748x Zobrazit firmu
(0%)
Čerpadla do jezírek
Firma z kraje Chrudim

Jezirka-shop.cz se specializuje na čerpadla do jezírek, jezírková čerpadla, oase čerpadla pro jezírka, messner jezírková čerpadla, sera čerpadla pro jezírka

Zobrazeno: 642x Zobrazit firmu
(0%)