Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
MADAG anhydritové podlahy
Firma z kraje Chrudim

Provádíme anhydritové lité podlahy včetně přípravy a zateplení po celé ČR pro firmy i rodinné zástavby. Lité podlahy v provedení anhydrit jsou samonivelační, otěruvzdorné a rychleschnoucí. Nechte si zaslat ceník nebo vytvořit kalkulaci.

Zobrazeno: 702x Zobrazit firmu
(0%)
Montkov - ocelové zárubně
Firma z kraje Svitavy

Vyrábíme ocelové zárubně. Dveře požární, interiérové a bezpečnostní. Montáže požární uzávěry, bezpečnostní dveře a mříže. Kovovýroba, kovoobrábění, sváření. Zhotovíme závity technologií Flowdrill. Nabízíme prosklené stěny, dveře, okna z profilů JANSEN.

Zobrazeno: 710x Zobrazit firmu
(0%)
Nože - Brousky
Firma z kraje Svitavy

Prodáváme značkové nože téměř všech světových výrobců. Jsme Vám schopni poradit jakým brouskem nůž udržovat (brousit), aby Vám sloužil dlouhá léta. Dodáváme naše zboží i obchodům a brusivo pak i dřevozpracujícím firmám pro údržbu obráběcích strojů a nástrojů.

Zobrazeno: 509x Zobrazit firmu
(0%)
Garážová vrata Elektrify
Firma z kraje Chrudim

Vyrábíme a montujeme dřevěná garážová vrata, dřevěná eurookna ,dřevěné vchodové dveře,dřevěné fasády a dřevěné terasy. Nabízíme také výklopná a sekční garážová vrata, průmyslová vrata sekční a automatické brány. Výroba, prodej a servis po celé ČR.

Zobrazeno: 921x Zobrazit firmu
(0%)
ObchodPodlah.cz
Firma z kraje Pardubický kraj

Internetový obchod dřevěných, laminátových a PVC podlah. Široký sortiment doplňků a čistících přípravků pro vaše podlahy.

Zobrazeno: 718x Zobrazit firmu
(0%)
Futur s.r.o. - rodinné domy
Firma z kraje Svitavy

Společnost se zabývá výstavbou rodinných domů a občanskou a bytovou vybaveností ze stavebního systému Durisol. Zajišťuje komplexní služby v oblasti projektové přípravy. Zároveň poskytuje kompletní servis při vlastní realizaci stavby.

Zobrazeno: 554x Zobrazit firmu
(0%)
Koupelnový nábytek
Firma z kraje Chrudim

Jak vybrat koupelnový nábytek. Sektorové sestavy, univerzální skříňky a designové kolekce.

Zobrazeno: 580x Zobrazit firmu
(0%)
Top heating - nízkoteplotní úsporný systém topení
Firma z kraje Pardubický kraj

Na základě INOVACE systémové desky, kterou Top heating zaměnil za revoluční zrcadlové fólie, špičkové 5-vrstvé trubky Top heating a dokonalý fixovací systém se Top heating stal jedním z nejúspornějších systémů vytápění.

Zobrazeno: 479x Zobrazit firmu
(0%)
Alukov HZ, s.r.o. - zastřešení bazénů
Firma z kraje Pardubice

Zastřešení bazénů a zastřešení pro vířivé vany od předního evropského výrobce, člena IPC teamu. Pro váš bazén dodáme zastřešení včetně montáže. Jsme držitelé evropské normy pro zastřešení bazénů AFNOR a certifikátů kvality ISO 9001:2001 a ISO 14001.

Zobrazeno: 840x Zobrazit firmu
(0%)
Izolace Vysočina
Firma z kraje Chrudim

Dodávka izolačních materiálů pro izolace staveb proti vlhkosti,vodě a radonu. Dodáváme materiály značek Alkorplan, Protan, Fatrafol, Cefil, Lithoplast, Borsaleaf a Viplanyl. Provádíme izolace staveb, střech, bazénů, izolace sklepů, izolace teras a mnoho dalších činností.

Zobrazeno: 801x Zobrazit firmu
(0%)
Dekoart s.r.o.
Firma z kraje Svitavy

Internetový obchod s designovými bytovými doplňky, od předních světových výrobců.

Zobrazeno: 654x Zobrazit firmu
(0%)
‹‹ 4 5 6 7 ››