Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Bematech s.r.o.
Firma z kraje Chrudim

Pro Váš domov a kancelář nabízíme rozsáhlou produktovou řadu, která dokáže splnit přání na nové zastínění interiéru. Naše nejžádanější produkty jsou látkové a římské rolety, japonské stěny. Vše umíme motorizovat.

Zobrazeno: 519x Zobrazit firmu
(0%)
Villeroy & Boch
Firma z kraje Pardubice

Dodáváme luxusní vířivé vany a vířivky značky Villeroy & Boch. Vířivka, vířivá vana, hydromasážní vana a sauny na jednom místě. Oceníte hlavně kvalitu a provedení.

Zobrazeno: 513x Zobrazit firmu
(0%)
S A V spol. s r.o.
Firma z kraje Svitavy

Společnost S A V spol. s r.o. vám nabízí zakázkové truhlářství Pardubice. Mezi služby patří výroba a montáž kuchyňských linek a interiérů všeho druhu. Kvalifikovaní pracovníci se postarají o provedení vašich požadavků do reálu.

Zobrazeno: 569x Zobrazit firmu
(0%)
Izolace-Info
Firma z kraje Pardubický kraj

Informace o zateplování domů, katalog tepelných izolací. Kalkulátor izolací – kalkulace izolací na zateplení stěn, střech, podlah a stropů. Technické informace, inzerce a katalog firem.

Zobrazeno: 572x Zobrazit firmu
(0%)
Hanácké Okno
Firma z kraje Pardubický kraj

Jsme regionální firma z Litovle s působností po celé Moravě. Díky optimalizaci provozních nákladů a rozumnému hospodaření si můžeme dovolit vám poskytnout kvalitní okna a okenní doplňky za přijatelné ceny. Zabýváme se dodávkou a následnou montáží plastových a hliníkových oken a dveří, žaluzií, venkovních rolet, parapetů vnitřních i vnějších, sít...

Zobrazeno: 463x Zobrazit firmu
(0%)
PROMTINVEST spol. s r.o.
Firma z kraje Chrudim

Digestoře-kuchyňské odsavače par komínové, ostrůvkové, rustikální, vestavné, podvěsné, s externí ventilační jednotkou. Nerez, nerez sklo, bílé, černé, barevné provedení. Více jak 150 modelů skladem. Záruka 5 let.

Zobrazeno: 510x Zobrazit firmu
(0%)
Výroba nábytku kuchyne-fokos.cz
Firma z kraje Pardubický kraj

Kuchyně FOKOS, zakázková výroba nábytku Olomouc nabízí výrobu nábytku na míru do Vašich prostor jako je kuchyně, koupelna, obývací pokoj, předsíň, dětský pokoj, ložnice. Dále vyrábí vestavěné skříně, kancelářský nábytek, vybavení prodejen.

Zobrazeno: 458x Zobrazit firmu
(0%)
realma – pískovna dolany s.r.o.
Firma z kraje Svitavy

Společnost realma-pískovna dolany s.r.o. vám nabízí kamenivo, písek a kačírek. Nabídka je určena pro velké firmy i drobné odběratele. V případě potřeby jsme schopni zajistit také dopravu na místo určení. Nakupujte za výhodné ceny.

Zobrazeno: 472x Zobrazit firmu
(0%)
René Bursík
Firma z kraje Svitavy

Montáže oken a dveří (euro, alu, plastová), rekonstrukce bytových jader, obkladačské práce, zateplování domů, realizace fasád, zednické práce, pokládka plovoucích podlah, dokončovací práce

Zobrazeno: 756x Zobrazit firmu
(0%)
W a Weinzettl, s.r.o.
Firma z kraje Ústí nad Orlicí

Nabízíme Vám kvalitní interiérové dveře a zárubně PRÜM, které umožňují vyjít vstříc Vašim představám o designově krásném bydlení. V naší nabídce najdete dveře jednokřídlé, dvoukřídlé, otočné, posuvné i dveře různých rozměrů. Otevřete ty správné dveře…dveře PRÜM.

Zobrazeno: 513x Zobrazit firmu
(0%)
Kamenictví Zmeškal
Firma z kraje Pardubický kraj

Kvalitní pomníky vyrábí Kamenictví Zmeškal. Výroba pomníků s uměleckým gravírováním. Interiéry z kamene (kuchyně, koupelny, nábytek, krby) a restaurátorství se zkušenostmi s památkami UNESCO (mramorová deska pro zámek Kroměříž), restaurování památek.

Zobrazeno: 555x Zobrazit firmu
(0%)
GM Technik s.r.o.
Firma z kraje Svitavy

Zabýváme se prodejem ručního nářadí a elektrického nářadí. Nabízíme momentové klíče, stahováky, upínací svěrky a magnetické vrtačky. Dále v naší nabídce naleznete veškeré příslušenství. Další informace najdete na našich stránkách.

Zobrazeno: 428x Zobrazit firmu
(0%)
Ateliér 133
Firma z kraje Pardubický kraj

Architektonicko-stavební ateliér se zabývá projekční činností ve výstavbě a poradenstvím, projektováním novostaveb a rekonstrukcí občanských, bytových, administrativních, historických i památkově chráněmých objektů a dalších staveb. Nabízíme kompletní služby od předprojektové přípravy až po realizační projektovou dokumentaci. Zajišťujeme všechny...

Zobrazeno: 537x Zobrazit firmu
(0%)
Hotblok z keramzitu - revoluce ve zdění
Firma z kraje Svitavy

Zdící cihly Hotblok překračují tepelné normy ČR a EU. V žádném případě se nezateplují, zeď má R>7,2! Je prodyšná pro vodní páry, nenavlhavá, tepelný odpor drží a nesnižuje se jako u zateplení. Rekuperace není nutná

Zobrazeno: 412x Zobrazit firmu
(0%)
Automatické závlahy Synek
Firma z kraje Svitavy

Nabídka zhotovení automatického závlahového systému (ORBIT) pro Vaší zahradů, záhony, venkovní prostory kolem firmy, sportoviště, hřiště, parky nebo veřejné prostory. Cenově dostupné pro všechny zákazníky. Nezávazná nabídka zdarma.

Zobrazeno: 493x Zobrazit firmu
(0%)
Miloslav Hladík
Firma z kraje Svitavy

Soukromá stavební firma Miloslav Hladík se zabývá všemi obory ve stavebnictví. Mezi poskytované služby také patří projektová dokumentace, autodoprava, prodej stavebního materiálu i truhlářských výrobků.

Zobrazeno: 467x Zobrazit firmu
(0%)
Rolety i žaluzie, stínící technika
Firma z kraje Chrudim

Poskytujeme návrh, poradenství a realizaci stínící techniky pro dům, byt, kancelář či výrobu. Široký sortiment, online katalog, kalkulace. Prodejny v Brně a Praze.

Zobrazeno: 444x Zobrazit firmu
(0%)
Sakypaky - sedací pytle a vaky
Firma z kraje Pardubický kraj

Vyrábíme a dodáváme originální sedací nábytek – sedací pytle a závěsná houpací křesla pro malé i velké. Možnost nákupu v eshopu i zakázkové výroby na míru. Výrobky jsou plněny materiálem Koplen a jsou vyrobeny z usně Vinytol, nebo z PES tkaniny.

Zobrazeno: 371x Zobrazit firmu
(0%)