Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Truck Centrum Matějovský - SMTC, a.s. - Parkování a servis
Firma z kraje Jičín

Parkování a servis pro nákladní auta. Provozovna v Chlumci nad Cidlinou nabízí parking a rychlý servis pro kamiony a autobusy spolu s myčkou a čerpací stanicí v areálu. Firma dále nabízí pronájem kanceláří, pronájem skladů, dílen a výstavních ploch.

Zobrazeno: 565x Zobrazit firmu
(0%)
Prodej automobilů Škoda -  ČSAO
Firma z kraje Česká republika

Prodej automobilů Škoda - firma ČSAO, a. s. je již od roku 1997 specialistou na prodej a servis vozů značky Škoda v České republice. Domluvte si předváděcí jízdu!

Zobrazeno: 353x Zobrazit firmu
(0%)
AsisTrans s.r.o
Firma z kraje Jihočeský kraj

Asistrans s.r.o. – poskytujeme služby jako: odtahová služba, asistenční služba, autoservis, pneuservis, STK, emise v lokalitě Brno.

Zobrazeno: 414x Zobrazit firmu
(0%)
Corrida Shop & Servis - vąe pro MX, ENDURO, Skútry
Firma z kraje Česká republika

Moto shop a servis teréních motocyklů a skútrů. Autorizovaný servis a prodej motocyklů Husqvarna a Piaggio Group.

Zobrazeno: 397x Zobrazit firmu
(0%)
GreenGo
Firma z kraje Plzeňský kraj

Zabýváme se využitím alternativních pohonných hmot jako je rostlinný olej a s tím souvisejících přestaveb dieselových motorů na tuto komoditu.

Zobrazeno: 715x Zobrazit firmu
(0%)
Autoservis Garant s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Provozujeme autoservis pro vozidla všech značek, pneuservis, asistenční službu, autodiagnostika, autoelektrika. Správa vozových parků, autopůjčovna, autoklempírna, lakovna, odtahy, autoskla.

Zobrazeno: 479x Zobrazit firmu
(0%)
ALFACAR.CZ
Firma z kraje Jihočeský kraj

Opravy karoserií, carstyling, autofolie, servis

Zobrazeno: 514x Zobrazit firmu
(0%)
CDS Brno - autoservis
Firma z kraje Česká republika

Autoservis CDS Brno - komplexní autoopravárenské služby s nejmodernějším dílenským vybavením. Mechanické, elektrikářské, diagnostické, klempířské a lakýrnické práce, STK + ME.

Zobrazeno: 733x Zobrazit firmu
(0%)
Autolakovna Maršál Miroslav
Firma z kraje Jihočeský kraj

Autolakovna Maršal působí na trhu již více než dvě desetiletí.Zabývá selakováním vozidel, reklamních stojanů a tabulí, kuchyňských linek apod. Firma rovněž nabízí ruční mytí a konzervování vozidel, čištění interiérů mokrým i suchým procesem.

Zobrazeno: 851x Zobrazit firmu
(0%)
Globalpneu.cz
Firma z kraje Olomoucký kraj

Velkoobchod pneu a disků, pneuservis osobních a nákladních vozů, maloobchod. Nabízíme značky Goodyear, Dunlop, Sava, Pirelli, Barum, Hankook, Kingstar, Nokian, Fulda. Dále pak značky Continental, Bridgestone, Firestone, Kleber, Michelin, Tigar.

Zobrazeno: 765x Zobrazit firmu
(0%)
Michal Hurta - AUTOgarden
Firma z kraje Šumperk

Autoservis všech značek Diagnostika koncernu VW Mechanické i karosářské práce, lakýrnické práce menšího rozsahu Pneuservis (uložení sezónních pneu zdarma) po telefonické domluvě i mimo otevírací dobu Odtahová služba - NONSTOP - partner Global Assistance, ÚAMK, ABA, SOS Assist Silniční služba - pomoc motoristům na cestách - NONSTOP Výměna č...

Zobrazeno: 748x Zobrazit firmu
(0%)
Subaru Ivos Zlín s.r.o.
Firma z kraje Benešov

Autorizovaný prodej a servis vozidel SUBARU. Záruční, pozáruční servis, karosářské, lakýrnické práce. Prodej náhradních dílů a příslušenství. Komplexní služby, diagnostika Subaru, geometrie. Výkup vozidel na protiúčet. Leasing, pojištění.

Zobrazeno: 584x Zobrazit firmu
(0%)
Auto slezská 69 s.r.o
Firma z kraje Žatec

Jsme originální autoservis, nabízející širokou škálu služeb pro všechny značky vozů jako je autoservis, pneuservis, ruční mytí, autoelektronika,náhradní díly, výměna olejů a filtrů, diagnostika, příprava vozidel pro STK včetně realizace, výměna autoskel - pojišťovna – včetně vyřízení pojistných událostí,prodej pneu, disků, ALU-disků a bezpečno...

Zobrazeno: 378x Zobrazit firmu
(0%)
Automatická převodovka - CAR MOTORS MB, servis, opravy
Firma z kraje Žatec

Specialista na převodovky všech typů CAR MOTORS MB poskytuje servis, veškeré opravy a výměny automatických převodovek, diagnostiku a zjišťování závad pro automatickou převodovku různých typů vozů.

Zobrazeno: 391x Zobrazit firmu
(0%)
CAR POINT Karlovy Vary o.z.
Firma z kraje Sokolov

Autorizovaný prodej a servis Audi, Volkswagen a Škoda. Doprovodné služby: autolakovna, předváděcí jízdy, myčka, odborné poradenství a další.

Zobrazeno: 900x Zobrazit firmu
(0%)
SPEI Servis spol. s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Prodej náhradních dílů na vozy všech značek, zejména výfuků a katalyzátorů, tlumičů pérování, brzdových systémů, olejů, filtrů, autobaterií, tažných zařízení, protiprůvanových plexi, pneumatik, sněhových řetězů, kol, řemenů, nosičů a boxů. Velkoobchodně i maloobchodně, e-shop. Dále provoz rychloservisu a pneuservisu, správa vozových parků, čiště...

Zobrazeno: 579x Zobrazit firmu
(0%)
Auto Dvořák - servis vozů Ford a Škoda
Firma z kraje Česká republika

Specializujeme se na servis vozů Ford a Škoda. Disponujeme diagnostickým zařízením pro vozy Ford (IDS 2000) i Škoda. Kontrola, servis a doplnění klimatizace. Prodáváme autobaterie značky Akuma a provádíme montáže a tónování autoskel.

Zobrazeno: 351x Zobrazit firmu
(0%)
Profitrading
Firma z kraje Žatec

Zabýváme se prodejem vybavení pro autoservisy a pneuservisy. Jsme hlavními dodavateli sloupových heverů a zvedáků pro automobily. Dále v naše sortimentu naleznete navijáky, vyzouvačky pneumatik a mnoho dalších.

Zobrazeno: 481x Zobrazit firmu
(0%)