( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362344{main}( ).../index.php:0
20.0005372968Application->run( ).../index.php:21
30.0026432232Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362344{main}( ).../index.php:0
20.0005372968Application->run( ).../index.php:21
30.0026432232Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0027432864substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Autodoprava, kurýr, odvoz | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
JC TRANS, s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

JC Trans s.r.o. - hlavní oborem je autobusová doprava, nákladní doprava, vnitrostátní doprava, sídlíme ve městě Ostrava.

Zobrazeno: 487x Zobrazit firmu
(0%)
HrubyMOVING s.r.o.
Firma z kraje Žatec

HrubyMoving s.r.o.- stěhování v ČR i do zahraničí. Profesionální stěhování Praha, stěhování Brno, stěhování Ostrava. Komplexní stěhovací služby - balící služby, transport a rozsáhlý vozový park.

Zobrazeno: 514x Zobrazit firmu
(0%)
Aleš Rybišár - autodoprava
Firma z kraje Jihlava

Firma Aleš Rybišár se zabývá silniční motorovou dopravou nákladní vnitrostátní a mezinárodní. Provozovanou vozidly do a nad 3,5 tuny.

Zobrazeno: 973x Zobrazit firmu
(0%)
Odtahová služba
Firma z kraje Žatec

Odtahová služba provádí odtahy a vyprošťování vozidel, nákladních vozidel, souprav a autobusů po ČR i ze zahraničí. Uskladnění havarovaných a nepojízdných vozidel v hlídaném objektu. Kompletní vyřízení pojistných událostí.

Zobrazeno: 562x Zobrazit firmu
(0%)
Delivery Najbert
Firma z kraje Žatec

Kurýrní služba Delivery Najbert je úzce specializovanou společností zaměřující se výhradně na vnitrostátní doručování zásilek typu smlouvy či objednávky, zajišťování jejich podpisu a zpětné doručení objednateli, dále adresný i neadresný direct mail

Zobrazeno: 493x Zobrazit firmu
(0%)
Uhelné sklady – stavebniny - autodoprava
Firma z kraje Karlovy Vary

Zaměřujeme se na prodej a distribuci paliva. Další naší aktivitou je prodej teplovodních kotlů, jejichž jsme autorizovaní prodejci a prodej stavebnin. Pochopitelně zajišťujeme i autodopravu ať již paliv nebo stavebního materiálu.

Zobrazeno: 779x Zobrazit firmu
(0%)
ZDEMAR Ústí nad Labem s.r.o.
Firma z kraje Jeseník

ZDEMAR se zabývá poskytováním dopravních služeb v oblasti tuzemské a mezinárodní přepravy volně ložených komodit do evropských zemí. Nabízíme přepravu paletového, kusového, tekutého a nadměrného zboží. V oblasti logistiky a dopravy vycházíme vstříc.

Zobrazeno: 573x Zobrazit firmu
(0%)
doprava stěhování B+E Brno
Firma z kraje Jihočeský kraj

Společnost doprava stěhování B+E Brno působí v oblasti dopravy a stěhování od roku 2005. Stěhujeme a vyklízíme pozůstalosti, kanceláře, firmy, společnosti, byty, klavíry, stroje a nástroje.

Zobrazeno: 617x Zobrazit firmu
(0%)
1. STĚHOVÁNÍ NONSTOP
Firma z kraje Žatec

Provádíme kompletní stěhovací činnost, likvidační a vyklízecí práce, bourání a demolice všeho druhu, dezinfekce prostor. Máme dostatek nákladních automobilů a kontejnerů. Naše ceny jsou velice nízké !!! Stěhování, likvidace, vyklízení, demolice, bourání a dezinfekce….. kdykoliv, kamkoliv, levně a rychle….. Nonstop Praha a celá ČR !!!...

Zobrazeno: 935x Zobrazit firmu
(0%)
TimoCom
Firma z kraje Česká republika

Společnost TimoCom Soft- und Hardware GmbH poskytuje softwarové řešení pro rychlé a efektivní plánování dopravy s celoevropským záběrem. Naše služby jsou určeny pro spediční, dopravní, logistické ale také výrobní a obchodní firmy.

Zobrazeno: 493x Zobrazit firmu
(0%)
NS Trans s.r.o.
Firma z kraje Jeseník

Vnitrostátní a mezinárodní dodávková autodoprava, kurýrní a stěhovací služby, přeprava a rozvoz zboží a materiálu, přeprava osob, dovoz, prodej a servis vozidel, převoz motocyklů. Vše pro soukromé osoby i firmy.

Zobrazeno: 520x Zobrazit firmu
(0%)
Přeprava nadměrných nákladů
Firma z kraje Česká republika

Máme zkušenosti s těžkou přepravou, vyřídíme vše, včetně povolení Ministerstva dopravy ČR pro přepravu jakéhokoliv nadměrného nákladu po Česku, Slovensku, SRN a dále dle potřeb po celé Evropě včetně Ruska.

Zobrazeno: 378x Zobrazit firmu
(0%)
Nákupy v Anglii
Firma z kraje Česká republika

Nákupy v Anglii a Vaše osobní adresa v Anglii pro Vaše zásilky. Nakupujte v Anglii a po celém UK od svého počítače nebo nechte zařídit všechno www.ukservis.cz.

Zobrazeno: 445x Zobrazit firmu
(0%)
Ivan Hosenseidl
Firma z kraje Jindříchův Hradec

Provadime stavebni a zednicke prace,rekonstrukce bytu,autodopravu dodavkovimi vozi a uklidovou cinnost kom. i nekom. prostoru.

Zobrazeno: 698x Zobrazit firmu
(0%)
Petr Vrablic
Firma z kraje Pardubický kraj

Naše autodoprava zajišťuje expresní přepravu zásilek, kurýrní služby, dopravu zásilek a zboží, stěhování firem i domácností, sběrnou službu a různé doplňkové služby.

Zobrazeno: 951x Zobrazit firmu
(0%)
Doprava a nákup z USA
Firma z kraje Česká republika

Zprostředkujeme Vám nákup a prodej čehokoliv . Zboží zasíláme mezi USA a ČR v obou směrech.

Zobrazeno: 339x Zobrazit firmu
(0%)
Spedice a kamionová doprava
Firma z kraje Česká republika

Spedice, logistika a mezinárodní kamionová doprava Greek Transport and Logistic sro. Spediční přeprava zásilek do Řecka, Bulharska, Rumunska, Turecka, Moldávie, Makedonie aj. Sběrná služba a doprava kusových zásilek samozřejmostí.

Zobrazeno: 395x Zobrazit firmu
(0%)
Autobusová doprava-Miroslav Hrouda s.r.o.
Firma z kraje Tachov

Provozujeme pravidelnou i nepravidelnou autobusovou dopravu. Přepravu zajišťujeme pro cestovní kanceláře, školy a ostatní subjekty. S důrazem na kvalitu a spolehlivost.

Zobrazeno: 647x Zobrazit firmu
(0%)