Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
www.hypoteky.com - Bonnet.cz, spol. s r. o.
Firma z kraje Žatec

Portál www.hypoteky.com prezentuje profesionální poradce a zpracovatele hypoték a dalších úvěrových produktů v celé ČR. Uživatel má možnost si nezávazně vybrat a kontaktovat hypotečního poradce na www.hypoteky.com přímo v regionu svého bydliště.

Zobrazeno: 470x Zobrazit firmu
(0%)
SBN online s.r.o.
Firma z kraje Žatec

VŠE O BYDLENÍ: - vyhledání nemovitosti a zajištění jejího financování - designový návrh místností bytovým architektem - doporučení prověřených firem pro rekonstrukce - stavební dozor nad prováděnými pracemi - vyhledání případného podnájemníka - správa nemovitostí - bytů a administrativních budov

Zobrazeno: 688x Zobrazit firmu
(0%)
Alexim s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Alexim.cz je internetový obchod hudebních nástrojů a příslušenství. Naši nabídku tvoří celá řada hudebních nástrojů (kytary, baskytary, klávesy) přes zesilovače,efekty,mikrofony až po hudební příslušenství (struny, mechaniky, kobylky aj.). Našim zákazníkům také poskytujeme záruční i pozáruční profesionální servis....

Zobrazeno: 509x Zobrazit firmu
(0%)
Revize elektro - elektrorevize
Firma z kraje Žatec

Provádíme veškeré revize elektro, revize elektrozařízení bez omezení napětí. Specializujeme se na revize elektrospotřebičů a revize elektroinstalace. Pro úplné doplnění provádíme revize hromosvodů.

Zobrazeno: 392x Zobrazit firmu
(0%)
Hlavatý and Partners Consulting Group
Firma z kraje Žatec

Naší vizí je poskytovat klientům ucelené provázané marketingové poradenství a následné produkční a komunikační aktivity. Naší misí je bavit se prací, kterou děláme a zároveň přinášet perfektní služby.

Zobrazeno: 442x Zobrazit firmu
(0%)
SMS Group s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Pronájem luxusního katamaránu s profesionální posádkou. Okružní plavby na míru po Karibských ostrovech přesně dle Vašich přání, představ a požadavků. Netradiční dovolená, potápění, yachting, pěší turistika, rybolov, programy pro rodiny (tento typ lodi je bezpečný i pro menší děti), firmy i VIP klientelu, možnost pořádání teambuildingů, školení, ...

Zobrazeno: 434x Zobrazit firmu
(0%)
Víno na Váš stůl - Barbora Michálková
Firma z kraje Žatec

Široký výběr prvotřídních moravských a českých vín. Zaměřujeme se především na přívlastková, ale v naší nabídce najdete i řadu vybraných vín jakostních. Díky osobním vztahům s našimi vinaři Vám můžeme nabídnout ověřenou kvalitu za příznivé ceny.

Zobrazeno: 530x Zobrazit firmu
(0%)
Profesionální vedení účetnictví
Firma z kraje Žatec

Nabízíme online vedení účetnictví, daňové evidence, mzdové a personální agendy, zúčtování pracovních cest, audit, daňové poradenství a skladové hospodářství. Online účetnictví je nenáročné a šetří Vaše finance.

Zobrazeno: 522x Zobrazit firmu
(0%)
AP - účetnictví, finance s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Kompletní služby v oblasti účetnictví. Vedení účetnictví, vedení daňové evidence, mzdy a personalistika. Služby pro firmy, neziskové organizace, soukromníky, družstva a společenství vlastníků. Účetní poradenství, ekonomické informační systémy a další.

Zobrazeno: 487x Zobrazit firmu
(0%)
OZ BRÁZDA s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Velkoobchod ovoce a zeleniny

Zobrazeno: 284x Zobrazit firmu
(0%)
Malířské a lakýrnické práce
Firma z kraje Žatec

Provádíme malířské a lakýrnické práce – malujeme soukromé byty i průmyslové objekty, schodiště, haly. Natíráme také ocelové konstrukce. Naše firma spolupracuje s celou řadou subjektů a od roku 1993 máme již spoustu spokojených zákazníků.

Zobrazeno: 308x Zobrazit firmu
(0%)
AAALLA SALON s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Salon magDAlena nabízí prodlužování vlasů, pravý keratin pro regeneraci vlasů. Vyrábí paruky, tupé a příčesky, které urychlí každodenní úpravu vizáže. Prodloužení vlasů nabízí dvěmi metodami.

Zobrazeno: 456x Zobrazit firmu
(0%)
ORAMON s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Jsme mladá, ryze česká společnost, využíváme však dlouholetých zkušeností na českém trhu personálního leasingu. Máme zkušenosti se zajišťováním pracovníků a celkových personálních řešení pro významné klienty v celé České Republice. Nabízíme efektivní řešení v otázkách náboru, ať už se jedná o jednorázové vyhledání zaměstnance až po velkoob...

Zobrazeno: 450x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Zdeněk Hradecký
Firma z kraje Žatec

Zajišťování plnění zákonných povinností zaměstnavatelů v oblasti bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana a požární prevence na pracovištích zaměstnavatele.

Zobrazeno: 455x Zobrazit firmu
(0%)
Zděnek Veselý KPK Podlahy
Firma z kraje Žatec

Kompletní služby v oboru kladení podlahových krytin a renovace podlah, kladení PVC podlah a linolea, plovoucí podlahy, laminátové podlahy, lepení parket, broušení a lakování.

Zobrazeno: 342x Zobrazit firmu
(0%)
Jan Brejla - Tvorba www a grafiky
Firma z kraje Žatec

Nabízíme profesionální služby v oblasti tvorby webových stránek, grafiky a designu, hardwaru a softwaru. Máme bohaté zkušenosti, o které se s Vámi rádi podělíme. Jestli si od nás necháte vytvořit webové stránky nebo vyčistit Váš notebook, vždy k Vám budeme přistupovat profesionálně.

Zobrazeno: 541x Zobrazit firmu
(0%)
Andrew Photoss
Firma z kraje Žatec

Jsem fotograf a hledám nové a zajímavé tváře pro focení v ateliéru. Pokud bys měla zájem vyzkoušet, jaké to je stát ve světlech reflektorů, nebo chceš jen získat nové zkušenosti případně rozšířit svůj fotobook, tak se neboj mě oslovit.

Zobrazeno: 535x Zobrazit firmu
(0%)
Jaroslav Pivoňka osobní trenér fitness
Firma z kraje Žatec

Nabízím dohled nad cvičením, tríninky na zvýšení kondice ušité na míru, cvičení fitness a poradenství ve správné výživě. Stanu se Vaším osobním trenérem, cvičení lze realizovat ve fitness centru nebo na Vašem pracovišti.

Zobrazeno: 570x Zobrazit firmu
(0%)