Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Vodňanský Forest s. r. o. - stavební řezivo
Firma z kraje Žatec

Pilařský provoz, produkce stavebního řeziva, poloprodukty pro výrobu krovů, hranoly a trámy, střešní latě, prkna a stavební fošny. Pořez kulatiny. Vyrobíme řezivo na zakázku dle kusovníku.

Zobrazeno: 262x Zobrazit firmu
(0%)
Krámek No 16
Firma z kraje Teplice

Široký sortiment dárkového zboží. Příjem drobných starožitných a uměleckých předmětů pro komisní prodej. Dýchací pejci a kočičky, keramika, bižuterie, potravinové doplňky.

Zobrazeno: 371x Zobrazit firmu
(0%)
Arnošt Vaňák - odvoz odpadu
Firma z kraje Žatec

Zajistíme odvoz odpadu a likvidaci odpadu. Máme vlastní nákladní auta pro odvoz odpadů,suťí a dovoz písků, štěrků, zeminy, betonů atd. Zajistíme odvoz odpadu v Praze a okolí - Kostelec n/L., Brandýs n/L., Úvaly, Říčany, po dohodě i jinam.

Zobrazeno: 225x Zobrazit firmu
(0%)
Poker Shop - nejlevnější poker
Firma z kraje Žatec

Nejlevnější vybavení pro Poker hráče, kluby, kasina, herny. Nabízíme Stoly, karty (Copaq, modiano, fournier), plátna, žetony, poker jeton na míru, oblčení pro krupiery, dealery, oblečení pro poker hráče, kostky, potisk triček, katovačky, vybavení interieru, židle k pokeru floaty a mnohé další.

Zobrazeno: 410x Zobrazit firmu
(0%)
Royal Dating - speed dating agentura
Firma z kraje Ústecký kraj

Royal Speed Dating agentura pořádající speed dating tzv. rychlé rande akce, bezpečné seznámení formou seznamovacích večerů.

Zobrazeno: 412x Zobrazit firmu
(0%)
Pavel Mihálik - AUTODÍLY s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Velkoobchod a maloobchod náhradními díly pro veškeré osobní i užitkové vozy. Specialista na poloosy nové i repasované

Zobrazeno: 478x Zobrazit firmu
(0%)
PÚVAP spol. s r.o. - půjčovna nářadí
Firma z kraje Žatec

Nabízíme k zapůjčení nářadí, zařízení a stroje pro profesionály i domácí kutily, nářadí či zařízení pro jakoukoliv práci na stavbě, pro domácí hobby práce, pro práce na zahradě, nebo domácí úklid. Půjčujeme brusky, kladiva, sbíječky, vrtačky, aku-šroubováky, zahradní mechanizaci, stroje pro čištění, elektrocentrály, čerpadla, vysoušecí agregáty ...

Zobrazeno: 245x Zobrazit firmu
(0%)
Chromservis s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Firma Chromsevis s.r.o. je dodavatel laboratorních přístrojů v ČR i SR. Dodává plynové a kapalinové, chromatografy GC, HPLC, UHPLC, GC/MS-TOF, LC/MS, detektory a analyzátory plynů, přístroje pro měření fyzikálních veličin, rozpuštěný kyslík, pH.

Zobrazeno: 387x Zobrazit firmu
(0%)
Víno Impression - sommeliérský kurz
Firma z kraje Žatec

Třídenní intenzivní sommeliérský kurz za 5.600,- Cena zahrnuje kurzovné, kompletní stravování a ubytování, prohlídka vinného sklepu, degustace, konzumace nealkoholických nápojů, vystavení reprezentativního certifikátu v počtu 2 ks - malý a velký diplom.

Zobrazeno: 528x Zobrazit firmu
(0%)
reiki
Firma z kraje Žatec

reiki kurzy a semináře pro maximálně 6 žáků, individuální přístup. Zasvěcení i do jiných energetických směrů, práce s kyvadlem, automatická kresba...

Zobrazeno: 491x Zobrazit firmu
(0%)
Navaro CZ s.r.o. - kácení stromů
Firma z kraje Žatec

Zajistíme kácení stromů, údržbu venkovní zeleně a zahrad, odklízení odpadků, prořezávání a ošetřování stromů. Dále nabízíme sekání trávy a trávníků, výsadbu keřů a záhonů, zahradnické práce a služby.

Zobrazeno: 179x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Zdeněk Karban - stavební řezivo
Firma z kraje Žatec

Prodáváme stavební řezivo, OSB desky a palubky. V nabídce máme střešní latě, fošny, prkna, stavební dřevěné hranoly, trámy na krovy, obkladové a podlahové palubky i lišty k palubkám. Palubky smrkové nebo borové jsou z kvalitní severské hmoty. Řezivo dodáme až na stavbu.

Zobrazeno: 442x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování Litomyšl
Firma z kraje Ústí nad Labem

Hostel-penzion Čtyřlístek je útulný nově zrekonstruovaný rodinný dům s venkovním posezením. Je vhodný pro řemeslníky, studenty i rekreanty. K dispozici je kuchyňský kout, koupelna i toaleta je součástí pokoje.

Zobrazeno: 530x Zobrazit firmu
(0%)
Výškové práce Araneuss - Pavel Dotzauer
Firma z kraje Žatec

Zajišťujeme kompletní výškové práce pomocí horolezecké techniky v rozsahu od drobných prací po komplexní výškové rekonstrukce. Realizujeme montážní, stavební, údržbové a úklidové práce v těžce přístupných místech. Zajišťujeme kácení stromů, opravy a nátěry fasád domů, opravy dilatačních spár domů.

Zobrazeno: 232x Zobrazit firmu
(0%)
Divadelní společnost Nevítaní o.s.
Firma z kraje Žatec

Divadelní společnost Nevítaní o.s. je mladé moderní divadlo působící na Malé scéně divadla ABC(Ábíčko). Více informací a rezervace vstupenek naleznete na: http://www.mestskadivadlaprazska.cz/repertoar/stali-hoste/

Zobrazeno: 494x Zobrazit firmu
(0%)
Jan Bašta - elektrikáři
Firma z kraje Žatec

Zajistíme běžné opravy a údržba elektroinstalace, rekonstrukce elektroinstalací domů, bytů a objektů, připojení elektrospotřebičů, elektrorevize, rozvody TV antén, domácích videotelefonů, počítačové sítě, strukturované kabeláže.

Zobrazeno: 238x Zobrazit firmu
(0%)
KUDA PACKAGING
Firma z kraje Ústecký kraj

Prodej a servis balicí a sešívací techniky, projekce a dodávky balicích linek značek JOSEF KIHLBERG a MEZGER, konzultační činnost v oblasti balení.

Zobrazeno: 468x Zobrazit firmu
(0%)
Lord Charles.org
Firma z kraje Žatec

Prodej dárkových a reklamních předmětů, sladkostí, nápojů, vinného příslušenství a kuchyňských potřeb. komplextní reklamní a marketingová činnost, zakázkové reklamní předměty. Velkoobchod s reklamními a dárkovými předměty.

Zobrazeno: 435x Zobrazit firmu
(0%)