Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
KUSO - správa nemovitostí Praha a okolí
Firma z kraje Žatec

Hlavní činností firmy je komplexní správa nemovitostí, údržba a úklid, služby realitní kanceláře včetně finančních služeb, poradenství v oblasti účetnictví a práva. Zajišťujeme technickou správu nemovitostí, revize, opravy a havárie.

Zobrazeno: 364x Zobrazit firmu
(0%)
AUTO-BEY - autobusová doprava
Firma z kraje Žatec

Dopravní služby, autobusová doprava pro cestovní kanceláře, instituce a školy, organizování kongresů a podobných akcí.

Zobrazeno: 448x Zobrazit firmu
(0%)
Klimatizace do bytu - montáž, servis a opravy
Firma z kraje Žatec

Provádíme opravy, servis, údržbu a montáž klimatizace do bytu a kanceláří. Specializujeme se na klimatizace značek: LG, Toshiba, Haier, Midea, Artel, Fuji, Mitsubishi, Daikin, Emerald, Eta, Panasonic, Acond, Sinclair a dalších výrobců klimatizací.

Zobrazeno: 305x Zobrazit firmu
(0%)
Pneu Svatoš Plzeň, Zruč Senec - kvalitní pneuservis
Firma z kraje Ústecký kraj

Pneuservis Svatoš - kvalitní pneuservis pro město Plzeň, který je na trhu již 15 let. Je to odborný tým proškolených pracovníků, kteří vám nabízí kvalitní péči o kola vašeho vozidla. Pneuservis Vám nabízí výměnu, opravu a uskladnění pneumatik.

Zobrazeno: 472x Zobrazit firmu
(0%)
NSP servis s.r.o.
Firma z kraje Louny

Nabízíme Vám kvalitní zábradlí německého výrobce z nerezu a hliníku. Zábradlí je možno vybrat ze široké nabídky designů a doplňků. Dodání zábradlí do 14 dnů.

Zobrazeno: 507x Zobrazit firmu
(0%)
Nové byty Plzeň Sladkovského
Firma z kraje Ústecký kraj

Nové byty Sladkovského Plzeň na prodej nabízí Plzeňský servis s.r.o..Byty v bytovém domě v Plzni na Slovanech. Dům bude umístěn ve stávající řadové zástavbě činžovních domů ve Sladkovského ulici.

Zobrazeno: 512x Zobrazit firmu
(0%)
KOLIBA PRAHA spol.s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Jistě budete souhlasit s tím, že vy sami i vaši hosté stejně vždycky nejvíce oceníte jednoduchost a mile nevtíravou pohodu. Proč si tedy nedopřát kulinářský zážitek tradičních specialit připravených na otevřeném grilu v báječné atmosféře vzdušného prostředí příjemného restaurantu? Profesionální cimbálová muzika Vás snadno přesvědčí o tom, že i u...

Zobrazeno: 389x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Koral***
Firma z kraje Žatec

Stylově zařízené pokoje vybaveny moderním nábytkem, zajistí komfortní ubytování za rozumné ceny. Celkem mame 25 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky, k tomu každý pokoj vlastní prostorný sprchový kout s toaletou, televizor se satelitním příjmačem a telefon

Zobrazeno: 421x Zobrazit firmu
(0%)
European Tax Services s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Pouze my nabízíme možnost, jak si jedním kliknutím vyplnit daňové přiznání nebo si vypočíst daňový přeplatek!

Zobrazeno: 507x Zobrazit firmu
(0%)
Knihařství Jarmila Sequensová
Firma z kraje Žatec

Knihařství, nabízíme knihařské práce, vazby knih a brožur, vazby diplomových prací, prodej knihařských výrobků z kůže, papíru a plátna – obaly na knihy, záložky, dárkové krabičky, vizitkovníky.

Zobrazeno: 251x Zobrazit firmu
(0%)
Motor - Gear a.s.
Firma z kraje Žatec

Autorizovaný prodej elektromotorů SIEMENS, AC-Motoren, CANTONI. Autorizovaný prodej převodovek TRAMEC, STM, SIEMENS a dalších. Certifikovaný servis pohonů, úpravy a opravy motorů a převodovek.

Zobrazeno: 317x Zobrazit firmu
(0%)
JP Computers
Firma z kraje Žatec

Prodáváme spotřební elektroniku, počítače, mobilní zařízení, PC komponenty, síťové prvky i software. Sestavíme Vám počítač na míru, pro firmy zajistíme kompletní realizaci a správu počítačové sítě. Poskytujeme poradenství v IT oblasti.

Zobrazeno: 511x Zobrazit firmu
(0%)
Progresiv s.r.o.
Firma z kraje Žatec

marketingové a ekonomické poradenství, grafické práce, pořádání vzdělávacích akcí, volnočasové aktivity

Zobrazeno: 537x Zobrazit firmu
(0%)
BONYBONY s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Server kolektivního nakupování nabízí hromadné slevy pro každý den. Slevové vouchery na restaurace, wellness, spa, masáže, kosmetiku, zážitky a další božská místa v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Hradci Králové Pardubicích, Liberci a Českých Budějovicích.

Zobrazeno: 579x Zobrazit firmu
(0%)
Realizace interiérů Praha | Pulkrábek & syn - poctivá řemesl
Firma z kraje Žatec

Nabízíme poctivou řemeslnou práci od rodinné firmy se zárukou, fér přístupem a smyslem pro detail. Kompletní realizace interiérů – malování, tapetování, podlahy, nábytek, elektroinstalace a další.

Zobrazeno: 258x Zobrazit firmu
(0%)
LUSAGO LIMITED, organizační složka
Firma z kraje Žatec

Poskytujeme kompletní služby v oblasti výroby a montáže plotů, bran a zábradlí.

Zobrazeno: 402x Zobrazit firmu
(0%)
Autodíly Autorapr
Firma z kraje Žatec

Internetový obchod Autodíly AUTORAPR nabízí kvalitní nové náhradní díly na všechny typy automobilů. Dodáváme autopříslušenství od předních světových výrobců, dětské autosedačky, střešní nosiče, nosiče kol, lyží, střešní boxy aj.

Zobrazeno: 586x Zobrazit firmu
(0%)
Černík Milan - hromosvody
Firma z kraje Žatec

Zajišťuji montáže hromosvodů, klasické hromosvody a aktivní hromosvody PREVECTRON na rodinné domy, činžovní domy a průmyslové objekty. Revize hromosvodů a odstranění nedostatků, měření zemního odporu. Ochrana před atmosférickou elektřinou, vizuální kontrola a zkoušky funkčnosti hromosvodů.

Zobrazeno: 341x Zobrazit firmu
(0%)