Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Plovoucí podlahy, pokládka, podlahářství
Firma z kraje Nový Jičín

Prodáváme plovoucí podlahy Classen. Pokládáme dřevěné i laminátové plovoucí podlahy, koberce, PVC.Pokládka parket, broušení a povrchová úprava. Stavba tesas z exotických dřevin (Masseranduba, Bangkirai). Srovnání povrchů nivelací.

Zobrazeno: 359x Zobrazit firmu
(0%)
Leporello s.r.o.
Firma z kraje Ostrava

Reklamní společnost Leporello poskytuje profesionální a komplexní služby v oblasti reklamy a marketingu. Outdoorová, tiskova, 3D, světelná, internetová reklama, veletrhy.

Zobrazeno: 548x Zobrazit firmu
(0%)
NOGA s.r.o.
Firma z kraje Nový Jičín

Zavedená firma pro montáže bednění DOKA, PERI, SGB, strojní aplikace sádrových omítek KNAUF, dodávky betonu a armatur, pronájem stavební techniky, velkoobchod stavebích materiálů, torkrétové (stříkané) betony a vysokotlaké čištění povrchů.

Zobrazeno: 519x Zobrazit firmu
(0%)
Roman Kaprálek
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Provádím zemní práce, výkopové práce, cestářské práce, vodohospodářské práce, odstraňování povodňových škod, demolice. Dále nabízím odvoz suti a zeminy, prodej perku, skládkování suti, zeminy apod. Působím v: Chrastava, Nová Ves, Hrádek nad Nisou, Liberec.

Zobrazeno: 370x Zobrazit firmu
(0%)
Modelárna Štangler
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Pro naše zákazníky zajišťujeme následující služby: dřevěné modely a jaderníky pro kusovou výrobu modelová zařízení a jaderníky z licích pryskyřic pro sériovou výrobu kompletní modelová zařízení na deskách ze slitin hliníku pro hromadnou výrobu úpravy a opravy modelových zařízení formy na laminování - omezeno rozměrem ...

Zobrazeno: 282x Zobrazit firmu
(0%)
Veronika Kubicová
Firma z kraje Karviná

Výroba a prodej krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů pro koně a jiná hospodářská zvířata. Prodej koní. Provoz minibazaru s jezdeckými potřebami.

Zobrazeno: 435x Zobrazit firmu
(0%)
Euro DŘEVOSTAVBY
Firma z kraje Karviná

Moderní nízkoenergetické a pasivní rodinné domy na klíč vyráběné prefabrikovanou technologií montovaných dřevostaveb. Komplexní služby od projekce po dodávku na klíč. Kvalitu naší dřevostavby garantujeme dlouhým záruční servisem.

Zobrazeno: 356x Zobrazit firmu
(0%)
Eva Leksová němčina, překlady, tlumočení
Firma z kraje Ostrava

Nabídka zahrnuje překladatelskou činnost, překlady textů z němčiny do češtiny a z češtiny do němčiny, tlumočení čeština – němčina, korektury německých textů a výuku německého jazyka, všechny úrovně od začátečníků až po pokročilé.

Zobrazeno: 393x Zobrazit firmu
(0%)
Děláme-zahrady
Firma z kraje Karviná

Vše pro vaší zahradu

Zobrazeno: 476x Zobrazit firmu
(0%)
Deratizace, desinfekce, desinsekce - Opava
Firma z kraje Ostrava

Komplexní služby v oblasti deratizace, dezinsekce a dezinfekce na Moravě. Speciální fumigace toxickými plyny. Projekty ochrany před škůdci v rámci norem EU(HACCP). Odborně vyškolený a trénovaný personál.

Zobrazeno: 342x Zobrazit firmu
(0%)
KV Final s. r. o. - specializovaná zakázková kovovýroba
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

KV Final je společnost působící v oblasti specializované zakázkové kovovýroby a strojírenství. Hlavními činnostmi podniku jsou CNC obrábění, integrované svařování, spojování plechů, závitování, také údržba nástrojů a údržba dílů.

Zobrazeno: 336x Zobrazit firmu
(0%)
EMKAS s.r.o.
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Stavební firma Emkas se sídlem v Liberci provádí veškeré stavební práce. Nabízíme stavby rodinných domů, rekonstrukce bytů i budov, dohled nad stavebními pracemi, sanace a další služby v oboru stavebnictví.

Zobrazeno: 489x Zobrazit firmu
(0%)
Autodoprava - Pavel Chamrád
Firma z kraje Opava

Kdekoliv, kdykoliv, cokoliv odvezeme až do 1,5 tuny nosnosti. Výška – 1,7 m. Šířka - 1,6 m. Délka – 2,8 m. 7,616 m3 - (4 palety). Expresní zásilka může být ještě v den nakládky na vykládce !!! Díky naším zkušenostem v dopravní činnosti si můžete být jisti, že Vaše zásilka bude včas a neporušena ve Vámi požadovaném cíli. Každá zásilka je zvlášť s...

Zobrazeno: 530x Zobrazit firmu
(0%)
Milan Janovec
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Výroba exteriérových a interiérových nerezových prvků na zakázku

Zobrazeno: 247x Zobrazit firmu
(0%)
Nábytek Alupress Design - výrobce a velkoobchod
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Výrobce a velkoobchod nabízející kancelářský a sedací nábytek: dřevěné, kovové i plastové stoly, židle a podnože. Nábytek vyniká exkluzivním designem, množstvím variant a vysokou trvanlivostí. Zboží je určeno pro veškeré kancelářské a gastronomické prostory.

Zobrazeno: 716x Zobrazit firmu
(0%)
Dalibor Válek
Firma z kraje Nový Jičín

Fotogafování portrétů, rodin, dětí, kulturních, společenských a sportovních akcí, firemní/propagační fotografie. Digitální úprava fotografií.

Zobrazeno: 1254x Zobrazit firmu
(0%)
Korekt export s.r.o.,Tomáš Havránek
Firma z kraje Ostrava

Zaměřujeme se na originální kované výrobky, jak pro soukromé, tak i komerční prostory. Nabízíme umělecky zhotovené kovářské řemeslné výrobky vysoké kvality.

Zobrazeno: 400x Zobrazit firmu
(0%)
Levné montované dřevostavby
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Nabízíme levné montované dřevostavby s cenou již do jednoho milionu korun s možností stavby na klíč.Montované domy jsou levné, kvalitní, ekologické a mají skvělé tepelně-izolační vlastnosti.

Zobrazeno: 342x Zobrazit firmu
(0%)