Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Herbert Mích
Firma z kraje Ostrava

Stolařství sídlí v Kravařích u Opavy a působí na trhu od roku 1989. Jsme firma s mnoholetými zkušenostmi o čemž svědčí spousta spokojených zákazníků. Nabízíme výrobu veškerých výrobků ze dřeva (schodiště, nábytek z masívu i laminátu, kuchyně, postele, dětské pokoje, vestavěné skříně, vchodové i interiérové dveře, stoly, pergoly), jsme schopni vy...

Zobrazeno: 628x Zobrazit firmu
(0%)
Výrábíme a restaurujeme vitráže
Firma z kraje Karviná

Vyrábíme vitráže Tiffany technikou, restaurujeme staré vitráže a malujeme obrazy. Zabýváme se tím řadu let. K výrobě a prodeji nabízíme širokou škálu barevných skel dovezené převážně z Německa a USA. U nás si také můžete zakoupit veškeré potřeby pro výrobu vitráží a opracování skla. Standartem je návrh a poradenství se zákazníkem a dovoz či odvo...

Zobrazeno: 652x Zobrazit firmu
(0%)
Malíři,natěrači,sklenáři a tapetáři
Firma z kraje Karviná

Malíři,natěrači,sklenáři,tapetáři Malování domů, bytů, pokojů, kanceláří, společných prostor Nátěry oken, dveří, zárubní, radiátorů, fasad, lakování podlah, atd. Lepení tapet. Sklenářské práce,zasklívání oken, dveří a výloh. umělecké kresby na zeď a výroba vitráží.

Zobrazeno: 593x Zobrazit firmu
(0%)
Střechy Šibal
Firma z kraje Frýdek-Místek

Jsme firma zabívající se kompletním řešením oprav a výstavbou šikmích či plochých střech. Na trhu fungujeme již od roku 2004 a za dobu našeho působení jsme si vytvořili nejen mnoho spokojených zákazníků, ale i kvalitní jméno na nabitém Českém trhu . Naše působnost je po celé České republice. Zabíváme se veškerými prácemi související s opravo...

Zobrazeno: 475x Zobrazit firmu
(0%)
Kontakto.cz,internetový obchod s.r.o.
Firma z kraje Nový Jičín

Internetový prodej kontaktních čoček a příslušenství. Nízké ceny,akce,dárky k objednávkám.

Zobrazeno: 459x Zobrazit firmu
(0%)
Petr Merunka
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Nabízíme prostředky pro ochranu zdraví při práci i volnočasových aktivitách. S těmito výrobky se můžete setkat při outdoorových aktivitách, v průmyslu, u bezpečnostních sborů např. hasiči, policie, armáda atd. Našimi zákazníky jsou převážně hasičské sbory, ale i soukromé osoby.

Zobrazeno: 430x Zobrazit firmu
(0%)
Ivan Štoller - stavební práce
Firma z kraje Karviná

Výstavba rodinných domů od základů, zateplení budov včetně struktury, rekonstrukce střech, rekonstrukce bytových jader, obklady, dlažby, zámkové dlažby, malby a nátěry.

Zobrazeno: 417x Zobrazit firmu
(0%)
Jaroslav Morcinek nákladní doprava
Firma z kraje Karviná

Nabízíme dovoz strusky, písku, štěrku, lomového kamene, uhlí, dřeva, zeminy a jiných materiálu dle Vašeho přání. Nabízíme odvoz výkopového materiálu od bagrů a rypadel na místo určené Zákazníkem nebo do naší skromné deponie.

Zobrazeno: 496x Zobrazit firmu
(0%)
Podlahy - Vojtěch Smejkal
Firma z kraje Nový Jičín

Kompletní servis parket. Pokládka vlysů, zámeckých kazet, interzií. Exotické dřeviny. Broušení - lakování (repasy).

Zobrazeno: 479x Zobrazit firmu
(0%)
K & H půjčovna rámového lešení
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Nabízíme kompletní služby v oblasti pronájmu rámového lešení od zaměření až po demontáž. Profesionální tým tvořený proškolenými odborníky Vám zajistí kvalitní a bezpečné lešení, na které se můžete spolehnout.

Zobrazeno: 374x Zobrazit firmu
(0%)
Úklidové služby ESO úklid, s.r.o.
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Úklidová firma Eso úklid Liberec Vám nabízí úklidové služby. Úklidové práce jako je čištění koberců, mytí oken, čištění vozidel. Ostraha majetku a osob. Zaměření nejen na Liberec, působnost po celé České republice.

Zobrazeno: 411x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Kristýna Siudová
Firma z kraje Frýdek-Místek

DEZIDERA.CZ: Krnov Dezinfekce, dezinsekce, deratizace. Likvidace obtížného hmyzu (VOSY, SRŠNI, FARAONI, ŠTĚNICE), hubení hlodavců (POTKANI, MYŠI) - KRNOV, JESENÍK, BRUNTÁL. Vyklízecí práce na půdách a sklepích. Úklid bytu po zemřelých. Další služby: ZABEZPO.CZ - činnost v oblasti požární ochrany, revize hasicích přístrojů a hydrantů. Prodej a se...

Zobrazeno: 558x Zobrazit firmu
(0%)
Pohřební služba Marie Mestříková
Firma z kraje Nový Jičín

Naše pohřební služba s více než dvacetiletou tradicí, preferuje citlivý a chápající přístup a především se snaží vždy vyhovět Vašim požadavkům a přáním. Dlouholeté zkušenosti nás zavazují pomoci Vám v těchto nejtěžších chvílích. Stejně jako zrození nového života, tak i jeho konec, jsou přirozenou součástí lidského bytí. Poslední rozloučení...

Zobrazeno: 344x Zobrazit firmu
(0%)
Okrasná školka Kaňovice
Firma z kraje Nový Jičín

Provozování zahradního centra a okrasných školek pro maloobchodní i velkoobchodní prodej.

Zobrazeno: 453x Zobrazit firmu
(0%)
Hlimont s.r.o.
Firma z kraje Nový Jičín

• Nabízíme zámečnické, svářečské a montážní práce. • Vyrábíme z oceli (konstrukce pro průmyslové i stavební účely, plošiny, plotové systémy, zábradlí, drobné kusové i sériové výrobky) dle výkresové dokumentace. Děláme i povrchové úpravy materiálů. Jsme schopni zajistit projektantskou činnost, vše dle potřeb a požadavků zákazníka....

Zobrazeno: 387x Zobrazit firmu
(0%)
VAMONT U&D v.o.s.
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Váhy analytické, laboratorní, obchodní, počítací, plošinové, nájezdové, mobilní, vysuté, dávkovací, automatické, váhy na vážení vozidel,váhy kapesní a digitální mincíře. BEZKONKURENČNÍ CENY NEREZOVÝCH PLOŠIN NA NAŠEM TRHU!

Zobrazeno: 416x Zobrazit firmu
(0%)
Pekárna a cukrářská výroba Frýdek-Místek
Firma z kraje Karviná

Pekárna a cukrářská výroba ve Frýdku-Místku nabízející vlastní pečivo, chlazené listové těsto, výrobky z listového těsta a cukrovinky. Na zakázku vyrábíme svatební dorty, dětské dorty, narozeninové dorty a zákusky na oslavy a večírky. Zajišťujeme také odvoz zboží do Vaši firmy, nebo na Vaši oslavu.

Zobrazeno: 424x Zobrazit firmu
(0%)
GIGA, spol. s r.o.
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Vyrábíme mostové jeřáby, kladkostroje a komponenty pro jeřáby, včetně jeřábových dráh. 20 let na trhu zvedací techniky. 24hod. non-stop servis.

Zobrazeno: 350x Zobrazit firmu
(0%)