Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Manduca – ergonomické nosítko pro děti a batolata
Firma z kraje Ostrava

Ergonomické nosítko Manduca je určeno pro pohodlné nošení dětí od narození do předškolního věku. Nošení dětí v nosítku Manduca posiluje citové pouto rodiče a dítěte, umožňuje zvládání každodenních povinnosti a přináší potěšení ze společných výletů.

Zobrazeno: 571x Zobrazit firmu
(0%)
PODLAHY-MK
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Podlahy Liberec. Podlahářství a pokládka podlah: Plovoucí podlahy, koberce, vinylové podlahy, čistící zóny, linoleum, marmoleum, dřevěné podlahy aj.

Zobrazeno: 378x Zobrazit firmu
(0%)
HOUSEPROJEKT S.R.O.
Firma z kraje Opava

e-shop projektových dokumentací a dřevostaveb

Zobrazeno: 524x Zobrazit firmu
(0%)
Soňa Trsková, poradna Herbastyl - Centrum prameny pro život
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Poskytování poradenství v oblasti zdravého hubnutí, správné výživy, péče o zdraví a dermatologie. Měření tělesné skladby pomocí přístroje Tanita. Terapie a detoxikace pomocí Amethyst Bio-Mat. Poskytuji Rekonektivní léčení. Prodej potravinových doplňků a přípravků Herbalife.

Zobrazeno: 452x Zobrazit firmu
(0%)
HD group - rekonstrukce památek,  dřevostavby na klíč
Firma z kraje Karviná

Skupina Hdgroup sdružuje a zastupuje vybrané specializované firmy. Nabízí komplexní služby a dodávky stavebních celků na klíč: dřevostavby, rekonstrukce památek, roubenky, venkovní terasy, dřevěné pergoly, umělecké kovářství a truhlářství.

Zobrazeno: 417x Zobrazit firmu
(0%)
CLIMAX Okna-Stavby, s.r.o.
Firma z kraje Karviná

Plastová, dřevěná a hliníková okna a dveře, prosklené fasády, zimní zahrady, garážová vrata, interiérové dveře, parapety, žaluzie, rolety, markýzy, sítě proti hmyzu aj. Stavební činnost – rekonstrukce, výkopové práce, zateplování fasád, střechy, truhlářství, klempířství, instalatérské práce, podlahy, podhledy, sádrokartonové konstrukce, obkla...

Zobrazeno: 543x Zobrazit firmu
(0%)
Derek Nott - Kanadske sruby masiv
Firma z kraje Opava

V Masivu budujeme dřevěné sruby nejstarším způsobem a to je “full scribe “ což znamená přesné orysování stromů jednoho po druhém a přesného zasazení do sebe, tím jsou naše domy odolné proti počasí , pronikání vzduchu i zvuku.

Zobrazeno: 504x Zobrazit firmu
(0%)
Truhlářství Rapčan
Firma z kraje Opava

Specializujeme se na výrobu dřevěných dveří, postelí, kuchyňských linek a drobných bytových doplňků.

Zobrazeno: 483x Zobrazit firmu
(0%)
Stavby, Rekonstrukce, Pronájem lešení, Fasády
Firma z kraje Karviná

Provádíme stavby a rekonstruujeme-RD na klíč, fasády, střechy, koupelny, bytová jádra, demolice, zámkové dlažby, střešní konstrukce, zemní práce.

Zobrazeno: 340x Zobrazit firmu
(0%)
Rivella s.r.o.
Firma z kraje Opava

Mezinárodní kamiónová doprava nákladní a spedice - Rivella s.r.o. Poskytujeme přepravu a služby v těchto oblastech - mezinárodní i vnitrostátní doprava, nákladní doprava, kamionová doprava a dodávková autodoprava. Mezinárodní přeprava a spedice, logistika. Mezinárodní autodoprava - nadrozměrné náklady, skladování a skladovací služby – logistick...

Zobrazeno: 534x Zobrazit firmu
(0%)
Hygienické poradenství
Firma z kraje Karviná

Úkolem našeho poradenství je pomáhat klientům s jejich problémy v rámci hygienické problematiky, a to jak formou konzultací, tak i službami „na míru podniku“, včetně vyřizování záležitostí na úřadech. Naším cílem je individuální přístup ke každému klientovi, zodpovědným a citlivým způsobem k řešení jeho konkrétní problematiky....

Zobrazeno: 490x Zobrazit firmu
(0%)
Poradna Cesta duše Mgr. Pavla Stoklasová
Firma z kraje Ostrava

Privátní psychoterapeutická poradna. Psychoterapie, poradenství, rozvoj osobnosti, sebepoznání, relaxační techniky, asertivita, koučování, supervize soc.sl. , školení firemní - soft skills, školení individuální plánování, standardy kvality, soc. práce a péče o klienta.

Zobrazeno: 625x Zobrazit firmu
(0%)
Olbest – výroba a prodej bazénů
Firma z kraje Karviná

Nabízíme plastové bazény, žumpy a čističky. Vyrábíme a dodáváme zařízení pro moření oceli i žárových zinkoven či zastřešení bazénů z polykarbonátu.

Zobrazeno: 624x Zobrazit firmu
(0%)
MECON SERVICE s.r.o.
Firma z kraje Nový Jičín

Naše činnost se primárně zaměřuje na měření hladin a průtoků na tocích, odpadních kanálech a žlabech; monitoringem podzemních vod a životního prostředí. Zabýváme se návrhem a realizací telemetrických sítí, protipovodňových výstražných systémů apod.

Zobrazeno: 461x Zobrazit firmu
(0%)
Jakub Fusek
Firma z kraje Opava

Truhlářství Fusek vám poskytne komplexní truhlářské práce prvotřídní kvality. Uvažujete-li o pořízení nové kuchyňské linky, výrobě dveří nebo vestavěných skříní přesně dle vašich představ, jste na správné adrese, stejně tak i v případě realizace schodišť či zahradních přístřešků nebo jiných doplňků.

Zobrazeno: 629x Zobrazit firmu
(0%)
Beacon Electric, s.r.o. - elektroinstalace a elektromontáže
Firma z kraje Karviná

BEACON ELECTRIC, s.r.o. je česká firma působící v oblasti elektroinstalací a elektromontáží. Nabízené služby: instalace zabezpečovací a kamerové techniky, požární zabezpečení budov, elektroinstalace, výroba rozvaděčů, údržba elektrických zařízení.

Zobrazeno: 500x Zobrazit firmu
(0%)
SIS Spektrum, spol. s r.o.
Firma z kraje Nový Jičín

Společnost SIS Spektrum je ryze českou společností s ručením omezeným. Datum založení a vzniku společnosti je 14. říjen 1999, za účelem výroby LED reklamních animačních displejů a výsledkových časomír pro všechny druhy sportu. Naše produkty dodáváme včetně odborné montáže a zaškolení. Samozřejmostí je špičkový autorizovaný servis poskytovaný te...

Zobrazeno: 493x Zobrazit firmu
(0%)
Hudební nástroje a hudebniny - Molin
Firma z kraje Nový Jičín

Jsme hudební bazar ve Slezsku. Nabízíme komisní prodej, výkup hudebních nástrojů, opravy veškerých akustických hudebních nástrojů. Prodáváme nové i použité hudební nástroje, české i zahraniční hudebniny.

Zobrazeno: 540x Zobrazit firmu
(0%)