Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
GRESS CZ, s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Společnost GRESS CZ s.r.o. se zabývá prodejem plastových oken, plastových a dřevěných dveří, dřevěných eurooken, hliníkových oken, zimních zahrad a dalších produktů v tomto oboru v Brně a okolí. Kvalitní plastová okna v Brně - to je společnost GRESS CZ s.r.o.

Zobrazeno: 349x Zobrazit firmu
(0%)
Česká bezpečnostní agentura, a.s.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Poskytujeme komplexní bezpečnostní a úklidové služby. Dále nabízíme facility consulting a bezpečnostní poradenství. Veškeré námi poskytované služby zajišťujeme prostřednictvím poboček na území celé České republiky.

Zobrazeno: 480x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Filip Pavliňák - dfp design
Firma z kraje Jihočeský kraj

Nabídka služeb v oblasti designu interiéru - obývací pokoje, dětské pokoje, koupelny, kuchyně, jídelny a ložnice. Architektonické studie celých staveb s možností vypracování kompletní projektové dokumentace a konzultací. Tvorba \"obrazů na míru\" - malba, kresba, fotografie. Designová otopná tělesa - návrh a prodej.

Zobrazeno: 487x Zobrazit firmu
(0%)
Dieta do domu - krabičková dieta
Firma z kraje Jihočeský kraj

Ve spolupráci s nutriční terapeutkou nabízíme zdravý systém stravování - zdravé hubnutí s využitím zdravého jídelníčku. Doporučené jídlo vám doručí až do domu či zaměstnání (dieta do domu, krabičková dieta). Zhubnout vám pomůže změna životního stylu.

Zobrazeno: 247x Zobrazit firmu
(0%)
Benofin, likvidace odpadu, pronájem aut
Firma z kraje Český Krumlov

Zemní práce České Budějovice a okolí. Výkup a likvidace stavebních odpadů, pronájem stavebních strojů, aut a nákladních vozidel, výkopové zemní práce a terenni úpravy včetně odvozu materiálu. Bagr, minibagr, traktor, jeřáb, JVC, deponie, demolice.

Zobrazeno: 765x Zobrazit firmu
(0%)
MgA. Michal Polák | Francisdrake® Design
Firma z kraje Jihočeský kraj

Francisdrake® Design Studio s ateliérem v Brně. Studio nabízí design výrobků, návrhy výstavních stánků, expozice, návrhy nových výrobků, výzdoby, webdesign, www návrhy, grafické práce, logo, firemní identitu, corporate identity, grafické návrhy, logo firmy, design interiérů. Designéři Brno.

Zobrazeno: 378x Zobrazit firmu
(0%)
HANÁK realitní kancelář
Firma z kraje Jihočeský kraj

Realitní kancelář pro komplexní zprostředkování Vaší reality pro Brno a okolí. Prodáme či zprostředkujeme koupi nebo pronájem pro Váš byt, rodinný dům, komerční objekt a pozemek. Zajistíme právní servis a finance.

Zobrazeno: 410x Zobrazit firmu
(0%)
Francisdrake® Design Studio
Firma z kraje Jihočeský kraj

FRANCISDRAKE® DESIGN STUDIO | Průmyslový design, grafický design, vizuální identita, firemní logo, výstavní expozice, výzdoby, interiéry, exteriéry, architektura, výstavní stánky, webdesign, corporate design, brand design, skici ... | Designéři MgA Michal Polák & MgA Zdeněk Pudil

Zobrazeno: 452x Zobrazit firmu
(0%)
Filip Sokol
Firma z kraje Jihočeský kraj

Provádíme výškové práce pomocí horolezecké techniky, výškové mytí oken a žaluzií, odklízení sněhu, nátěry střech a okapů, úklidové služby, předkolaudační úklidy, úklid firem a komerčních prostor v lokalitách Ostrava, Praha, Brno, Olomouc, Jeseník a po celé ČR.

Zobrazeno: 259x Zobrazit firmu
(0%)
TPstav Brno s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Společnost TPstav Brno s.r.o. byla založena za účelem navrhování pozemních staveb od prvopočátku až po vydání kolaudačního rozhodnutí. Zabýváme se kompletním rozsahem pozemních staveb (stavby občanského vybavení, průmyslové stavby, inženýrské stavby, technologické stavby). Jsou to například: rodinné domy, bytové domy, administrativní stavby, sta...

Zobrazeno: 547x Zobrazit firmu
(0%)
Svatba na Hluboké
Firma z kraje Český Krumlov

Vyberte si sami místo, kde si řeknete své „ANO“. Dle přání zajistíme veškerá nutná povolení včetně zajištění termínu. Na vybrané místo vše potřebné dovezeme, nainstalujeme, naaranžujeme, ozvučíme a postaráme se o hladký průběh celého obřadu.

Zobrazeno: 408x Zobrazit firmu
(0%)
Sanace staveb, Impreg - Jaroslav Raška
Firma z kraje Český Krumlov

Mikrovlnná sanace dřevomorky a dřevokazného hmyzu. Hubení červotoče, tesaříka. Chemické ošetření dřevěných a zděných konstrukcí proti biotickým škůdcům tlakovou injektáží, nástřikem, včetně likvidace dřevomorky domácí.

Zobrazeno: 409x Zobrazit firmu
(0%)
Svatba v Českém Krumlove
Firma z kraje Český Krumlov

Specializujeme se na pořádání svateb na zámku v Českém Krumlově, na Hluboké a okolí. Můžete mít svatbu i na neobvyklých místech mimo obřadní síň. Uzavřete své manželství na tradičním místě a přesto neobvykle.

Zobrazeno: 526x Zobrazit firmu
(0%)
Sultan - masážní salon
Firma z kraje Český Krumlov

Masážní salon s vyškoleným tureckým masérem. Nabízíme tradiční turecké masáže, masáže lávovými kameny a havajské lomi lomi masáže.

Zobrazeno: 448x Zobrazit firmu
(0%)
Klempířina.cz - střechy, plechová krytina
Firma z kraje Jihočeský kraj

V Brně a širokém okolí provádíme klempířské práce všeho druhu. Často provádíme montáže venkovních parapetů, odstraňování starých okapů a montáž nových okapů, oplechování střech a odtahy spalin od plynových spotřebičů.

Zobrazeno: 256x Zobrazit firmu
(0%)
SPEZIALBAU s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Speciální zakládání staveb pomocí železobetonových pilotů Franki. Technologie určená především pro obtížné podmínky naplavenin či sprašových hlín. Ideální pro zakládání hypermarketů, průmyslových objektů a mostů.

Zobrazeno: 332x Zobrazit firmu
(0%)
HIKI, spol. s r. o.
Firma z kraje Tábor

Provádění staveb včetně jejich změn a odstraňování. Zajištění projektových, inženýrských a specializovaných stavebních činností ve výstavbě.

Zobrazeno: 479x Zobrazit firmu
(0%)
Shot Creative, s. r. o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Reklamní agentura Shot Creative | Full service | Logotyp - firemní logo | Corporate identity DTP a reklamní tiskoviny | Obalový design | Reklamní dárky | Tisk a produkce | Webdesign | Fotostudio

Zobrazeno: 400x Zobrazit firmu
(0%)