Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Dynamic English - překlady
Firma z kraje Jihočeský kraj

Překlady a překladatelská činnost DynamicEnglish Brno. Překlady z nebo do angličtiny, ruštiny, němčiny, španělštiny. Překlady textů, manuálů, překlady do češtiny. Text na překlad nám můžete zaslat v téměř jakémkoliv formátu, jsme schopni po sdělení f

Zobrazeno: 488x Zobrazit firmu
(0%)
Firmy ihned s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Prodej ready made společností s r.o. a a.s. S našimi společnostmi můžete začít podnikat ihned. Založení s.r.o. a a.s. na klíč - rychlý postup. Poskytnutí sídla firmy v Brně a Praze. Asistence při změnách ve společnosti - pořádání valných hromad.

Zobrazeno: 492x Zobrazit firmu
(0%)
APLEG - TREND, s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Vše pro oplocení.Ploty, pletivo,sloupky ,zinkové i poplastované, svařované sítě (Pantanet,Fortinet),svařované panely (Nylofor 2D,3D),okrasná,dekorativní, lesnická pletiva(Luxursus, Luxanet, Agritex),kované ploty,branky,brány a garážová vrata.Zastupujeme firmy Pilecký,Betanfence,Wišniowski.Otevřený prodejní sklad v Brně.Po-Pá: 8.30-17.00hod.Dopr...

Zobrazeno: 348x Zobrazit firmu
(0%)
CB Building, s.r.o.
Firma z kraje Prachatice

Stavby, rekonstrukce a odstraňování bytových, administrativních a průmyslových staveb. Stavíme rodinné domy na klíč. Stavíme bytové jednotky, bytové domy na klíč. Rekonstrukce bytového jádra. Autodoprava stavebních materiálů. Certifikace ISO 9001.

Zobrazeno: 501x Zobrazit firmu
(0%)
Solarhaus s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Dodáváme solární panely, solární systémy, fotovoltaické elektrárny na klíč. Provádíme návrh a montáž technologie Solartec, Fronius, Kyocera pro rodinné domy i firmy. Fotovoltaika (elektřina ze Slunce) u nás, vše vyřídíme za Vás.

Zobrazeno: 549x Zobrazit firmu
(0%)
Xfer s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Reklamní textil Xfer - velkoobchod. Prodáváme trika, trička, polokošile, mikiny, baseballové čepice, dětská trika, reklamní předměty, pracovní oděvy. Vše vhodné k výšivce a potisku.

Zobrazeno: 468x Zobrazit firmu
(0%)
Zednické práce Bohumír Rada
Firma z kraje Písek

Naše stavební firma vznikla v roce 1991. Naše firma poskytuje veškeré zednické práce. Krédem naší firmy je spolehlivost, kvalita a nejnižší ceny na trhu. Spokojenost zákazníka je u nás na prvním místě. Zákazník nám předá cílový objekt, jeho představy o rekonstrukci, stavbě a od této chvíle se nemusí o nic starat. Místo působení naší firmy je pro...

Zobrazeno: 480x Zobrazit firmu
(0%)
Svatební foto
Firma z kraje Jihočeský kraj

Poskytujeme vysoce kvalitní svatební foto od našich profesionálních fotografů - každou svatbu fotí dva fotografové. Naše další služby: pronájem amerických automobilů na svatby, svatební www stránky, svatební šaty.

Zobrazeno: 380x Zobrazit firmu
(0%)
Korozní inženýr
Firma z kraje Jihočeský kraj

Poskytuje: návrhy systémů protikorozní ochrany, kontrola nátěrů a povlaků, inspekce jakosti protikorozní ochrany, optimalizace technologií povrchových úprav, přednášky a školení ve vybraných oblastech korozního inženýrství.

Zobrazeno: 441x Zobrazit firmu
(0%)
Montáž satelitů a zabezpečovacích zařízení
Firma z kraje Jihočeský kraj

Prodej a montáž satelitů v Brně a okolí (70km). Instalace bezdrátového alarmu OASIS Jablotron.

Zobrazeno: 692x Zobrazit firmu
(0%)
Z + H stavby na klíč s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Z + H stavby na klíč s.r.o. se zabývá výstavbou rodinných domů na klíč. Realizace stavby je možná jak na základě Vaší vlastní dokumentace, tak ve spolupráci s našimi již osvědčenými odborníky.

Zobrazeno: 415x Zobrazit firmu
(0%)
Výroba hudebních nástrojů - Chorus
Firma z kraje Strakonice

Varhanářství, truhlářství, opravy a ladění varhan, harmonií,  klavírů a harmonik, nástřiky proti červotoči, restaurování nábytku, čištění oltářů, výroba věžních žaluzií a schodů, svařování pásových pil.

Zobrazeno: 638x Zobrazit firmu
(0%)
ALU PLAST s.r.o. - okna, dveře
Firma z kraje Jindříchův Hradec

Vyrábíme, prodáváme a montujeme plastová okna, hliníková okna, dveře, stěny, sítě proti hmyzu, parapety, rolety, žaluzie. Dále vyrábíme plastové ploty a zahradní příslušenství. Firma je držitelem certifikátu ISO 9001:2001.

Zobrazeno: 523x Zobrazit firmu
(0%)
Garant projekční a architektonická kancelář
Firma z kraje Jihočeský kraj

Navrhneme, zařídíme, dodáme na klíč komerční stavby, rodinné domy, byty, obchodní, kancelářské a společenské prostory. Vyřešíme interiér vašich kanceláří, domů i bytů, nebo jeho částí podle Vašeho přání. Jako novinku naší kanceláře nabízíme zpracování dokumentací prostředníctvím programu ArchiCad.

Zobrazeno: 562x Zobrazit firmu
(0%)
Překlady a tlumočení do 40 jazyků světa
Firma z kraje Jihočeský kraj

Zajišťujeme překlady a tlumočení do 40 jazyků světa. Dále zajistíme úředně ověřené překlady, komerční překlady. Můžete také využít konsekutivní tlumočení (obchodní jednání), tlumočení s výjezdem do zahraničí, soudní tlumočení, simultánní tlumočení.

Zobrazeno: 392x Zobrazit firmu
(0%)
DIRP, s.r.o. - regály, regálové systémy
Firma z kraje Jihočeský kraj

Nabízíme profesionální policové, posuvné, paletové a konzolové regály pro všestranné použití do skladů, archivů, spisoven, laboratoří, kanceláří a knihoven dle vzorníku v barvách RAL. Realizujeme také patrové sklady a dodáváme ocelové plošiny.

Zobrazeno: 444x Zobrazit firmu
(0%)
HT OKNA s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Výroba a montáž výplní stavebních otvorů do rodinných domů, bytů i komerčních prostor. Plastová okna, hliníková okna, eurookona, střešní okna, dveře, garážová vrata, zimní zahrady, zateplení fasád, lité anhydritové podlahy. Nabízíme odborné poradenství, komplexní služby (veškeré související služby a práce, příslušné stavební práce)....

Zobrazeno: 444x Zobrazit firmu
(0%)
Čistý domov
Firma z kraje Jihočeský kraj

Nabízíme stavební a úklidové práce v Brně a okolí.pracujeme spolehlivě, rychle a levně ve třísměnném provozu. Nabízíme:hospodyně, mytí oken a výloh, čištění koberců a čalounění, jednorázové a dlouhodobé úklidy, úklidy po malířích, stavbách, rekonstrukcích, kolaudační úklidy, výškové práce, stavební práce(sadrokartonářské, zateplovací práce, zedn...

Zobrazeno: 523x Zobrazit firmu
(0%)
‹‹ 15 16 17 18 ››