Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Plynservis Jan Husinecký
Firma z kraje Český Krumlov

Provádím servis, opravy, revize plynových kotlů, připojení sporáků, bojlerů. Záruční a pozáruční servis (preventivní prohlídky, příprava spotřebiče na topnou sezonu) Kotle Destila, Baxi, Therm, Dakon, Ferolli. Servis spotřebičů Gamat, Karma, Mora.

Zobrazeno: 717x Zobrazit firmu
(0%)
Libor Vondra
Firma z kraje Jihočeský kraj

Sestavení a osazení modelů na zakázku. RC škola - výuka pilotáže. Servis a seřízení modelů a hraček. Výroba akumulátorových sad, repase akusad do elektrického nářadí.

Zobrazeno: 618x Zobrazit firmu
(0%)
Odstranění znamének - riva-clinic.cz
Firma z kraje Jihočeský kraj

Privátní klinika v centru Brna, trápí Vás malá prsa, větší zadek, vrásky, akné, jizvy nebo máte jiný problém, který se týká Vašeho těla? Přijďte k nám, máme tým vynikajicích specialistů, budete u nás v dobrých rukou.

Zobrazeno: 329x Zobrazit firmu
(0%)
FINE ARTS AGENCY
Firma z kraje Jihočeský kraj

stavební a produkčně-realizační firma

Zobrazeno: 342x Zobrazit firmu
(0%)
Counter strike
Firma z kraje Prachatice

Vítejte na českém portálu C-Strike.cz, který se věnuje hře Counter-Strike 1.6. Fungujeme od poloviny ledna 2011 a nyní máme mnoho serverů a stálých hráčů. Každý milovník hry Counter Strike si tu přijde na své.

Zobrazeno: 523x Zobrazit firmu
(0%)
Projektová a stavební činnost Windoor CZ s.r.o.
Firma z kraje Písek

Nabízíme kompletní dodávky staveb včetně projektové dokumentace a stavebního dozoru. Výstavba rodinných domů, revitalizace panelových domů, zateplovaní domů.

Zobrazeno: 468x Zobrazit firmu
(0%)
KALAHA a.s.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Společnost KALAHA a.s. Vám nabízí moderní a komplexní řešení zateplení fasád, revitalizace domů, nabízí zake rekonstrukce a komplexní poradenství. Firmě záleží na kvalitě a klade důraz na zajištění úsporu energie. Společnost KALAHA a.s. už zateplila přes 200 domů.

Zobrazeno: 522x Zobrazit firmu
(0%)
Segway půjčovna
Firma z kraje Jihočeský kraj

Segway - prodej pronájem půjčovna. Jízda na Segway přitahuje pozornost a baví opravdu každého, objednejte si jej i na Vaši firemní akci - teambuilding, fun & family day, workshop, promotion, sampling, road show...

Zobrazeno: 553x Zobrazit firmu
(0%)
BARTL, s.r.o.
Firma z kraje Český Krumlov

Náš obor je zahradní architektura. Veškeré práce, které souvisejí s výsadbou a údržbou zeleně. Parkové úpravy, firemní a veřejná zeleň, návrhy a realizace zahrad. Součástí je okrasná školka-zaměření na solitérní keře.

Zobrazeno: 525x Zobrazit firmu
(0%)
Klempířství Josef Deák
Firma z kraje Strakonice

Klempířství Deák se zaměřuje na širokou oblast služeb klempířských prací, mezi něž patří: montáž a výroba klempířských prvků, nátěry těchto prvků, montáž střešních krytin a střešních oken.

Zobrazeno: 486x Zobrazit firmu
(0%)
Taxi Písek Nonstop
Firma z kraje Prachatice

Taxislužba, Osobní přeprava, Přeprava osob, Kurýrní služby, Drink servis, Gastro servis, Párty servis, Flower servis

Zobrazeno: 511x Zobrazit firmu
(0%)
Oculi design & advertisement
Firma z kraje Český Krumlov

Grafické studio, tiskárna a videostřižna. Nabízíme kompletní reklamní servis od základních tiskovin (letáky, plakáty), přes grafický design (webové prezentace, návrhy tiskovin, polepů...), až po professionální video prezentace.

Zobrazeno: 486x Zobrazit firmu
(0%)
Hanka Svobodová
Firma z kraje Jihočeský kraj

Kreativní střihy, barvení, melírování, společenské účesy, poradenství, vlasová kosmetika Matrix a Framesi v centru Brna.

Zobrazeno: 421x Zobrazit firmu
(0%)
Brown & Johnson - provonění prostor
Firma z kraje Jihočeský kraj

Specializujeme se na aroma a vůně do hotelů, wellness, kanceláří a dalších rozlehlých prostor. Poradenství v oblasti scentmarketingu. Velkoobchod s bytovými parfémy - Millefiori Milano, Mr and Mrs fragrance. Jsme schopni zajistit vlastní brand.

Zobrazeno: 369x Zobrazit firmu
(0%)
Fitcoaching - osobní tréninky a aquaaerobic
Firma z kraje Jihočeský kraj

Osobní tréninky fitness a plavání a hodiny aquaaerobicu v Aquaparku Kohoutovice Brno.

Zobrazeno: 455x Zobrazit firmu
(0%)
Čištění koberců, interiérů aut a ostatního čalounění
Firma z kraje Český Krumlov

Provádíme strojní čištění koberců, čalouněných souprav a celkové čištění interiérů aut. Jsme rodinná firma, která dbá na seriozní jednání a kvalitně provedenou práci. Naše působiště je v okolí Českých Budějovic.

Zobrazeno: 465x Zobrazit firmu
(0%)
Osobní bankrot, oddlužení
Firma z kraje Jihočeský kraj

Hrozí Vám OSOBNÍ BANKROT? Poskytujeme komplexní a profesionální služby při ODDLUŽENÍ (osobním bankrotu), případně poradenství ve všech fázích ODDLUŽENÍ. Zpracujeme a podáme návrh na povolení oddlužení.

Zobrazeno: 315x Zobrazit firmu
(0%)
Petr Severa - elektroinstalace, brány, vrata, automatické dv
Firma z kraje Písek

Instalace elektrických rozvodů, zařízení a strojů. Montáže garážových a průmyslových vrat (sekčních, rolovacích). Montáže bran, automatických dveří a dálkových ovládání. Budování můstků a ramp.

Zobrazeno: 492x Zobrazit firmu
(0%)