Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Infratopení - Luboš Tomešek
Firma z kraje Hradec Králové

V našem e-shopu naleznete topné panely (obrazy) pro vytápění domácností, kanceláří a rekreačních objektů. Infra panely jsou novou technologií pro vytápění budov. Naše topné panely jsou vedle topení vynikající moderní dekorace Vašeho interiéru.

Zobrazeno: 615x Zobrazit firmu
(0%)
Jaromír Vlášek
Firma z kraje Jičín

Elektro Vlášek se specializuje na prodej domácích spotřebičů Miele, Siemens, Bosch Liebherr a Fissler. V naší nabídce naleznete volně stojící i vestavné spotřebiče, hrnce, pánve, nože, příbory a mnoho dalších domácích spotřebičů a příslušenství.

Zobrazeno: 499x Zobrazit firmu
(0%)
Petr Rind - závlahové systémy
Firma z kraje Jičín

Návrhy, poradenství, prodej a realizace automatických závlahových systémů. Nabízíme odborné služby v oblasti zavlažovacích systémů zahrad, veřejných ploch, skleníků, sadů a sportovišť.

Zobrazeno: 637x Zobrazit firmu
(0%)
Saunové domky
Firma z kraje Jičín

Rozsáhlá nabídka dřevěných chat a domků, altánů a garáží a dalších dřevěných stavení. Vysoká kvalita materiálu i zpracování.

Zobrazeno: 780x Zobrazit firmu
(0%)
Kuchyně Pelc
Firma z kraje Jičín

Moderní kuchyně na míru .Návrhy kuchyní podle zásad DYNAMIC SPACE.Kování blum.Umělý kámen na pracovní desky.

Zobrazeno: 648x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Jan Štěpán
Firma z kraje Jičín

Bazény na povrch i pro zapuštění, filtrace, příslušenství, zastřešení.

Zobrazeno: 986x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Lenka Hladíková
Firma z kraje Jičín

Zahradní architektura, zahradní architekt, autorizovanný krajinářský architekt, návrhy zahrad, zahrady hradec králové, projekty zahrad

Zobrazeno: 619x Zobrazit firmu
(0%)
E-pletivo - Ploty, oplocení, pletiva
Firma z kraje Trutnov

Pletiva a ploty za skvělé ceny! Například pletiva okrasná, drátěná, pozink., poplast., nerezová, lesnická, zahradní, chovatelská a atd. Také ploty, brány, branky, sloupky, mobilní oplocení a plotové příslušenství. To vše v našem e-shopu s dopravou zdarma!

Zobrazeno: 561x Zobrazit firmu
(0%)
Fontány, jezírka, kašny
Firma z kraje Jičín

Nabízíme Vám fontány, okrasná jezírka, koupací jezírka, kašny. Zabýváme se kompletními dodávkami - projekcí a výstavbou.

Zobrazeno: 712x Zobrazit firmu
(0%)
Centrumplotu
Firma z kraje Jičín

Stavba,rekonstrukce a servis oplocení.

Zobrazeno: 733x Zobrazit firmu
(0%)
Bureš Art s.r.o.
Firma z kraje Rychnov nad Kněžnou

Moderní, bezrámové a lehké obrazy na napínacím rámu – imitace plátna. Dekorace do bytu nebo do kanceláře. Snadné přizpůsobení do každého interiéru. Internetový obchod, snadné a rychlé objednání. Široký výběr motivů pro každý typ interiéru.

Zobrazeno: 543x Zobrazit firmu
(0%)
INKEA s.r.o.
Firma z kraje Jičín

Výroba a dodávky interiérů. Návrhy a výroba zakázkového nábytku, zakázkové truhlářství. Výroba kuchyní, výroba bytového nábytku - vestavěné skříně, šatny, ložnice, interiérové dveře. Design nábytek ve spolupráci s architekty, luxusní kuchyně, kvalitní nábytek - provedení vysoký lesk, masiv, dýha, lamino. Kompletní dodávky bytových i komerčního i...

Zobrazeno: 679x Zobrazit firmu
(0%)
Serafin Campestrini s.r.o.
Firma z kraje Trutnov

Zabýváme se výrobou obkladových palubek, fasádních a podlahových palubek. Dále v naší nabídce naleznete terasové profily, konstrukční hranolky a latě. Také vyrábíme palubky atypické, které jinde než-li u nás nekoupíte.

Zobrazeno: 665x Zobrazit firmu
(0%)
Bytové doplňky pro Váš interiér
Firma z kraje Jičín

V internetovém obchodě www.bytove-doplnky.shop-y.cz naleznete bytové doplňky ASA Selection, Blomus, Kela Line, Nimco. Jídelní soupravy, fondue, příbory, květináče, dózy, krbové nářadí, krby bez komínů a mnohé další …

Zobrazeno: 549x Zobrazit firmu
(0%)
RS Krby
Firma z kraje Rychnov nad Kněžnou

Prodej kompletního sortimentu ke stavbě krbů. Velkoobchod, maloobchod. Dodáváme krbové obestavby z přírodních kamenů. Kouřovody Bertrams. Krbové vložky Uniflam, Fonte Flamme. Krbová kamna Invicta Novapack, HS Flamingo. Teplovzdušné rozvody. Krbové mřížky. Příslušenství.

Zobrazeno: 568x Zobrazit firmu
(0%)
ANNO CZ s.r.o.
Firma z kraje Jičín

Naše společnost se zaobírá prodejem kompletního sortimentu vybavení a doplňků na zahradu, jedná se o produkty - zahradní domky, altány, dětské hřiště (Jungle Gym), pískoviště, skluzavky, houpačky, psí boudy, krby, grily a to vše pro privátní, ale i veřejná prostranství. Pro veřejná prostranství poskytujeme komplení posouzení dětských hřišť, spor...

Zobrazeno: 512x Zobrazit firmu
(0%)
Garážová vrata, vjezdové brány
Firma z kraje Jičín

Nabízíme prodej a montáž vrat a bran – garážová vrata, vjezdové brány, pohony pro vrata a brány. Jsme autorizovaní prodejci značky Hörmann. Kompletní zajištěni.

Zobrazeno: 550x Zobrazit firmu
(0%)
Matrace OSTAŠ CZ
Firma z kraje Rychnov nad Kněžnou

Matrace Ostaš – kvalitní pěnové, pružinové, latexové a polyuretanové postelové matrace. Atypické rozměry matrací, matrace na míru. Otestujte si matraci v pohodlí Vašeho domova. Doprava matrací po ČR zdarma. Vysoká kvalita, nízké ceny, český výrobce.

Zobrazeno: 443x Zobrazit firmu
(0%)