Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
STAPTOM S.R.O.-STAVEBNINY OPOČNO DOBRUŠKA
Firma z kraje Trutnov

Naše stavebniny najdete v Opočně pod Orlickými horami. Nabízíme Vám kompletní sortiment stavebních materiálů.Našim cílem je maximálně vyhovět zákazníkovi a nabídnout mu co nejlepší ceny. Proto,každý kdo si u nás zakoupí zboží, dostává automaticky slevu!! Zpracováváme cenové nabídky a objednané materiály dopravujeme na místo určení....

Zobrazeno: 415x Zobrazit firmu
(0%)
Domino kování s.r.o.
Firma z kraje Rychnov nad Kněžnou

Internetový obchod s kamennou pobočkou v Hronově se zabývá prodejem klik, kovaných madel a příslušenství pro dveře. Kliky, madla, koule, dveřní kování, rozetové kování, štítové a příslušenství.

Zobrazeno: 495x Zobrazit firmu
(0%)
Dřevostavby Kodex Reality
Firma z kraje Jičín

Po celé ČR stavíme dřevostavby formou na klíč a do stavu hrubé stavby z certifikovaného stavebního systému se zárukou 30 let. Realizujeme bungalovy i patrové dřevostavby dle typových i individuálních projektů. Spravujeme developerské projekty.

Zobrazeno: 607x Zobrazit firmu
(0%)
Jan Kutílek - ALcentrum
Firma z kraje Trutnov

Společnost ALcentrum se zabývá výrobou, prodejem a montážemi hliníkových konstrukcí. V nabídce si můžete vybrat z kvalitních hliníkových pergol, zastřešení bazénů a garážových přístřešků. Všechny konstrukce budou vyrobeny dle přání klienta.

Zobrazeno: 598x Zobrazit firmu
(0%)
Jiří Vencl
Firma z kraje Trutnov

Internetový obchod zahradní nábytek cz, Vám nabízí, houpačku pro děti, dřevěný stůl a židle na poseezení s přáteli, křeslo, lavice, pivní set, nábytek do restaurace do bytu do domů, a to vše za bezkonkurenční ceny. Je možnost si dané zboží nechat dopravit.

Zobrazeno: 454x Zobrazit firmu
(0%)
Trezory a sejfy SAFMETAL
Firma z kraje Jičín

Přední český výrobce nabízí trezory a sejfy různých velikostí a způsobů uzamknutí, trezory bytové a stěnové, pokladničky, bezpečnostní schránky na dokumenty či zbraně a zámky. Zajišťuje záruční i pozáruční servis. Výroba trezorů a sejfů na zakázku.

Zobrazeno: 595x Zobrazit firmu
(0%)
Haniš - Srubové domy s.r.o.
Firma z kraje Jičín

Srubové domy Haniš - stavba srubových domů, srubů a roubenek. Naše firma má bohaté zkušenosti od roku 1999. Projekt zdarma, zajištění stavebního povolení, stavby na klíč. Více jak 220 zrealizovaných srubových staveb v ČR.

Zobrazeno: 444x Zobrazit firmu
(0%)
NANOIMPREG spol. s.r.o.
Firma z kraje Jičín

Provádíme profesionální ochranné nástřiky nejmodernější Nanotechnologií na všechny známé povrchy a materiály které máme v nabídce. Jsme připraveni jednat a řešit o zakázce v případě zvláštních nebo jinak netradičních povrchů materiálů dle dalších specifikacích zákazníka přímo na místě, kdy provedeme sondu pro zjištění struktury a složení daných ...

Zobrazeno: 419x Zobrazit firmu
(0%)
ing. Jiří Zikeš
Firma z kraje Náchod

Nářadí a příslušenství pro zahradu. Zahradní hadice, spojky a příslušenství. Netkané textilie, plachty, agrotkaniny, rýče, lopaty, hrábě, motyky aj. Výhradní distributor pro Českou Republiku firma Jiří Zikeš

Zobrazeno: 613x Zobrazit firmu
(0%)
Přírodní matrace Matrace a postele s.r.o.
Firma z kraje Náchod

V Čechách ručně vyrábíme přírodní matrace z přírodních materiálů, koňských žíní, bavlny, vlny, latexu a konopí. Přírodní matrace jsou vyráběny ručně bez zásahu strojní výroby a chemických procesů. Navštivte naší továrnu a showroom v Nové Pace.

Zobrazeno: 601x Zobrazit firmu
(0%)
MPSTAV HK s.r.o.
Firma z kraje Jičín

Plastová okna a dveře Dřevěná okna a dveře Hliníková okna a dveře Zateplování budov Stavební práce Realitní kancelář

Zobrazeno: 483x Zobrazit firmu
(0%)
Oknacentrum s.r.o.
Firma z kraje Jičín

Představujeme Vám rodinnou firmu OKNA CENTRUM s.r.o., která byla založena v roce 2002. Náš výrobní program je výroba a montáž špaletových oken, dřevěných eurooken,vchodových a balkonových dřevěných dveří.

Zobrazeno: 682x Zobrazit firmu
(0%)
JSP, s.r.o.
Firma z kraje Náchod

Internetový obchod měřicí a regulační techniky, kalibrační techniky a přenosných přístrojů nabízí široký sortiment cenově zvýhodněných položek z oboru měření teploty, průtoku, tlaku, chemické analýzy pro průmyslové použití i pro koncové spotřebitele.

Zobrazeno: 746x Zobrazit firmu
(0%)
Ruml Roman - Antik Ohaveč starožitnosti
Firma z kraje Náchod

Antik Ohaveč u Jičína nabízí výkup a prodej starožitností. Vykupujeme starý nábytek, obrazy, šperky, staré hračky, fotoaparáty a ostatní starožitnosti. Vše zařídíme za Vás.

Zobrazeno: 563x Zobrazit firmu
(0%)
AZ Zahrada - Zavlažovací systémy, řešení závlahy Vašeho tráv
Firma z kraje Jičín

Automatické zavlažovací systémy – komplexní realizace závlah, autorizovaný servis. Závlahové systémy Hunter pro zahrady všech velikostí, parky, fotbalová, baseballová, tenisová a jiná sportovní hřiště. Prodej a instalace automatických sekaček.

Zobrazeno: 540x Zobrazit firmu
(0%)
Tepelná čerpadla a solární panely Sanyo
Firma z kraje Hradec Králové

Tepelná čerpadla, solární panely a klimatizace Sanyo. Zajišťujeme odborné poradenství, prodej a montáž. Možnost využít dotací Zelená úsporám a jiných na pořízení solárních panelů a tepelných čerpadel.

Zobrazeno: 412x Zobrazit firmu
(0%)
David Szalay
Firma z kraje Hradec Králové

Naše společnost KOOK je tradičním českých výrobcem kovového (kovaného) nábytku a kovaných doplňků s dlouholetou tradicí. V naší nabídce naleznete kované stoly, kovové postele, kované svícny, krbové nářadí, kovové sochy a dekorační předměty z bronzu.

Zobrazeno: 516x Zobrazit firmu
(0%)
Truhlářství ZIMA s.r.o.
Firma z kraje Trutnov

Naše společnost Truhlářství ZIMA s.r.o. se zabývá výrobou dřevěných střešních oken a eurooken. V naší nabídce také naleznete ateliérová okna. Nabízíme výrobu, odbornou montáž všech typů oken, záruční a pozáruční servis.

Zobrazeno: 540x Zobrazit firmu
(0%)