Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
HMprofence
Firma z kraje Vyškov

Výroba a montáž vjezdových bran,vchodových branek,vrat,kovaného oplocení apod. Velkoobchod,distribuce a montáž oplocení S-Fence v imitaci kamene.Prodej pohonů a příslušenství posuvných a křídlových bran.

Zobrazeno: 671x Zobrazit firmu
(0%)
KÁMENPRO - Prodáváme kámen.
Firma z kraje Blansko

Jsme firma zabývající se velkoobchodním i maloobchodním prodejem přírodního kamene z celého světa. Naším sortimentem je solitérní kámen, valoun, kačírek, štěrk, kusový kámen, obklad a dlažba. Dodáváme do zahradních center, realizátorům, architektům, ale i konečným zákazníkům. Máme v nabídce, nejširší sortiment typů kamenů ve Východních Čechách. ...

Zobrazeno: 620x Zobrazit firmu
(0%)
APLEG - ploty, brány, konstrukce pro FVE
Firma z kraje Brno

Dodáme ploty, pletivo, oplocení, sloupky, zemní vruty. E-shop. Vyrábíme brány, branky, průmyslové, posuvné, dvoukřídlé i kované. Oplocujeme průmyslové celky, dálnice, FVE i rodinné domy. Montujeme konstrukce KRINNER, SCHLETTER a fotovoltaické panely pro FVE. Provádíme montáže na klíč po celé ČR.

Zobrazeno: 634x Zobrazit firmu
(0%)
APLEG-TREND,s.r.o.
Firma z kraje Brno

Zemní vruty KRINNER pro ploty, pergoly, dřevostavby, solární elektrárny, dopravní a silniční stavebnictví, lehké průmyslové haly. Naše firma se také zabývá montáží konstrukcí pro fotovoltaické elektrárny s použitím zemních vrutů. Konstrukce KRINNER pro FVE realizujeme na klíč i s pokládkou panelů.

Zobrazeno: 578x Zobrazit firmu
(0%)
Mgr. Iva Stratilová
Firma z kraje Hodonín

Internetový obchod nábytkem nabízí levné a kvalitní jídelní a konferenční stoly, jídelní a kancelářské židle,rošty, matrace,postele, rostoucí dětský nábytek a nábytek na míru ve spolupráci s firmou AURELIA Morava a časopisem Marianne bydlení.

Zobrazeno: 456x Zobrazit firmu
(0%)
Lamelové rošty pevné
Firma z kraje Znojmo

Postele, matrace, ložnice a rošty, v široké nabídce provedení. Specializovaný e-shop zaměřený na manželské postele, dřevěné, kovové a patrové postele, zdravotní matrace do postele a lamelové rošty.

Zobrazeno: 515x Zobrazit firmu
(0%)
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ Břeclav
Firma z kraje Hodonín

kované ploty, plotové dílce, brány vjezdové posuvné, brány vjezdové křídlové, branky, zábradlí na schodiště, balkóny, mříže na okna i dveře, poštovní schránky, okenní zábrany na květiny, zahradní altánky, pergoly a kované ozdobné zahradní prvky, kované konstruce, další kované exteriérové i interiérové výrobky dle přání zákazníků...

Zobrazeno: 745x Zobrazit firmu
(0%)
KP Design
Firma z kraje Brno

máme mnohaleté zkušenosti s pokládkou podlah a výrobou a montáží atypického nábytku na míru. Kvalita a pečlivost naší práce je vidět i v nejmenších detailech. Současný trh s materiály je pro běžného zákazníka velmi pestrý, nepřehledný, a proto je samozřejmostí naše bezplatné poradenství, které pomůže vyřešit Vaše požadavky a nároky....

Zobrazeno: 647x Zobrazit firmu
(0%)
PLOTOVÉ CENTRUM - Vyškov
Firma z kraje Znojmo

Prodej a montáž plotů , bran a branek . Provedení drátěný , kovaný , dřevěný , plastový a betonový plot a prvky k nim .

Zobrazeno: 1436x Zobrazit firmu
(0%)
Hodinový manžel - šikovné chlapské ruce
Firma z kraje Vyškov

Nabízím šikovné chlapské ruce pro pomoc v domácnosti, nebo v okolí domu. Pomůžu Vám s pracemi, na které sami nestačíte, nebo na ně nemáte čas. S hodinovým manželem zvládnete svoje starosti s úsměvem a v klidu. Nabízím veškeré opravy, úpravy, zednické práce, drobné stěhování a údržbu domácnosti, nebo firmy.

Zobrazeno: 537x Zobrazit firmu
(0%)
Regulacetopení.cz
Firma z kraje Blansko

Kompletní řešení regulace topení. Regulátor,který může řídit vše. Kotle,solární kolektory,zásobníky,topné větve,bazén a jednotlivé místnosti.Dohled a obsluha pomocí GSM sms nebo PC a internetu.Individuální řešení.

Zobrazeno: 604x Zobrazit firmu
(0%)
Zámečnictví LPsteel
Firma z kraje Brno

Provádíme zámečnické práce z oceli a nerezu. Vyrábíme a montujeme ocelové a nerezové schody, zábradlí, balkonová zábradlí, madla, ploty, brány, branky a vrata. Oplocujeme pozemky.

Zobrazeno: 599x Zobrazit firmu
(0%)
MGV, a.s.
Firma z kraje Znojmo

Nabízíme ploty, pletená pletiva, plastová pletiva, plotovky, brány a branky, dřevěné a kovové výplně, bezúdržbové plastové ploty, zděné ploty, sloupky, tvárnice, zastínění plotů, plastové zahradní doplňky, oplocení lesních školek, staveb, palisády, regály a jiné. Zboží z různých materiálů – kované, pletené, plastové, betonové. Osobní přístup. Sa...

Zobrazeno: 519x Zobrazit firmu
(0%)
Petr Kostovský srubařský tmel Woodchink
Firma z kraje Blansko

Srubařské tmely, výroba, prodej. Srubařský tmel Woodchink byl vyvinut pro tmelení spár srubů a roubenek čímž se vylepší tepelné vlastnosti dřevostaveb, ochrání trámy či klády před vlhkem, hmyzem a dřevokaznými parazity.

Zobrazeno: 683x Zobrazit firmu
(0%)
Dřevěná okna a dřevěné dveře firmy Testo
Firma z kraje Brno

Dřevěná okna, dřevěné dveře a dřevěná vrata nabízíme v různé variabilitě provedení. Dřevěná okna eurookna stejně jako dřevěné dveře mají výborné tepelně izolační vlastnosti. Výroba dveří a oken se provádí ve vysoké kvalitě. Atypická výroba, repliky dveří, oken a vrat vyrábíme dle požadavku zákazníka. Špaletová okna, kastlová okna mají historický...

Zobrazeno: 604x Zobrazit firmu
(0%)
Tesařství Braun - střechy, pergoly, altány
Firma z kraje Blansko

Společnost tesařství Braun provádí veškeré tesařské a pokrývačské práce. Opravy střešních konstrukcí. Montáže střešních oken. Zakázková výroba altánů, pergol a dřevěných plotů. Cenová nabídka zdarma!

Zobrazeno: 697x Zobrazit firmu
(0%)
Tesařství Braun
Firma z kraje Blansko

Společnost tesařství Braun provádí veškeré tesařské a pokrývačské práce. Opravy střešních konstrukcí. Montáže střešních oken. Zakázková výroba altánů, pergol a dřevěných plotů. Cenová nabídka zdarma!

Zobrazeno: 667x Zobrazit firmu
(0%)
Nábytková dvířka
Firma z kraje Brno

Nábytková dvířka - Vyrábíme nábytková a kuchyňská dvířka v následujících provedeních – foliovaná, lakovaná nebo hliníková. Jsou určena na veškerý skříňový nábytek (kuchyně, obývací stěny, ložnice, pracovny, kanceláře, atd. Doprava zdarma.

Zobrazeno: 802x Zobrazit firmu
(0%)