Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Střešní okna Morávek
Firma z kraje Vyškov

Kyvná střešní okna, ovládání madlem na horní části křídla. Snadné ovládání, i když je nábytek umístěn přímo pod oknem. Možnost doplnit motorickou jednotku pro elektrické ovládání. Výklopná střešní okna ovládání madlem v horní části křídla nebo klikou ve spodní části křídla. Snadné otevírání i v případě, že jsou okna ve větší výšce. Možnost také ...

Zobrazeno: 393x Zobrazit firmu
(0%)
EURO BK, s.r.o.
Firma z kraje Hodonín

Byty a komerční prostory v centru Břeclavi v bytovém komplexu EURO. Tyto nové byty s nízkoenergetickým provozem Vám poskytnou veškerý komfort, který nabízí bydlení v centru města.

Zobrazeno: 489x Zobrazit firmu
(0%)
Renesance- krásný interiér.cz
Firma z kraje Znojmo

Firma Renesance - zakázkové šití bytového textilu a montáž garnýží. Návrh a zaměření ZDARMA, poradíme Vám s návrhem, společně vybereme nejvhodnější materiál, garnýže, záclony, závěsy.

Zobrazeno: 588x Zobrazit firmu
(0%)
Conmoto-shop.cz –krby
Firma z kraje Znojmo

Krby s příslušenstvím a zahradním nábytkem s odpovídajícími doplňky pro náročné milovníky nejlepšího designu.Nabízíme také biokrby , krby spalující tekutý bioetanol. Zapálení biokrbu je potom dílem okamžiku a přitom maximálně bezpečné.

Zobrazeno: 518x Zobrazit firmu
(0%)
Zabezpečovací a kamerové systémy Pavel Čech
Firma z kraje Znojmo

Alarmy a zabezpečení budov Poskytujeme komplexní služby v oblasti zabezpečovacích a kamerových systémů a dalších slaboproudých technologií do všech typů objektů od bytu, domu, firmy až po rozsáhlé areály typu výrobní podniky

Zobrazeno: 659x Zobrazit firmu
(0%)
Odpočívadla pro kočky – výroba a prodej
Firma z kraje Blansko

Vaše kočka(y) jistě ocení odpočívadlo tvořené žebříky, stojánky, pelíšky, tunely a skrýšemi, které zaručí kočce pohodlí, úkryt i možnost přirozeného pohybu. Samozřejmostí je vysoká stabilita a moderní design sladěný přirozenými přírodními barvami.

Zobrazeno: 551x Zobrazit firmu
(0%)
Geoteam s.r.o. - Geodetické a stavební měřící přístroje
Firma z kraje Hodonín

Dodáváme nivelační přístroje, teodolity, stavební lasery, latě. Nivelační přístroj, teodolit, laserový dálkoměr, laser rotační, křížový, podlahový, potrubní, měřící kolečko, GPS, stativ, lať, vodováha, geodetické přístroje a pomůcky. E-shop.

Zobrazeno: 499x Zobrazit firmu
(0%)
Ploty na klíč E-ploty
Firma z kraje Brno

Ploty na klíč E-ploty. Oplocení všeho druhu na klíč. Dodáme ploty podle Vašeho přání. Nabízíme ploty, pletivo, oplocení, sloupky, brány i zemní vruty Krinner.

Zobrazeno: 534x Zobrazit firmu
(0%)
G-mont, s.r.o. - prodej garážových vrat a bran
Firma z kraje Vyškov

Prodej garážových a průmyslových vrat v jakémkoliv rozměru, úpravě či barvě. Prodej a montáž posuvných a dvoukřídlých bran, venkovních rolet, markýz, žaluzií, protiprůvanových clon, automatických dveří, závor.

Zobrazeno: 553x Zobrazit firmu
(0%)
Jan Peterka – anhydritové podlahy
Firma z kraje Blansko

Společnost Salpo zajišťuje anhydritové podlahy, lité podlahy, montáž sádrokartonu v lokalitě Hradec Králové, Pardubice a celé Východní Čechy.

Zobrazeno: 549x Zobrazit firmu
(0%)
Plastová okna a dveře pro Váš byt a dům - Oknostyl
Firma z kraje Brno

Plastová okna a plastové dveře od firmy Oknostyl, to je také dotační program Zelená úsporám. Plastová okna a dveře dodáváme v nadstandartní výbavě. Firma Oknostyl je v Blansku, Brně i Praze a dalších pobočkách. Hliníková okna a zimní zahrady také.

Zobrazeno: 450x Zobrazit firmu
(0%)
Bazény, zastřešení bazénů, sauny
Firma z kraje Brno

Oborový katalog firem vám nabízí bazény, zastřešení bazénů, sauny, infrasauny, vířivé vany, mimořádné akce nejen na zahradní bazény od předních firem. U nás si vybere opravdu každý.

Zobrazeno: 675x Zobrazit firmu
(0%)
MultiReality.cz
Firma z kraje Brno-venkov

Soustředíme se na prodej a pronájem vlastních nemovitostí.

Zobrazeno: 541x Zobrazit firmu
(0%)
Okna Macek s.r.o.
Firma z kraje Vyškov

Dodáváme a montujeme kvalitní plastová okna a dveře z PVC profilů VEKA, dřevěná eurookna a dveře, hliníková okna a dveře z profilů Heroal. Dále nabízíme také interiérové dveře, garážová vrata Ryterna a Migas-Door, střešní okna a oplocení. Doprava a montáž nás vždy zdarma, provádíme záruční a pozáruční servis.

Zobrazeno: 645x Zobrazit firmu
(0%)
Krby BeFHome, s.r.o.
Firma z kraje Brno

Výrobce krbů a krbových vložek. Velký výběr z mnoha variant krbů.

Zobrazeno: 531x Zobrazit firmu
(0%)
ALDO OKNA, s.r.o.
Firma z kraje Vyškov

Společnost Aldo-okna je výrobce a prodejce plastových oken a dveří. Kromě plastových oken a dveří nabízíme eurookna, garážové vrata, hliníkové profily, parapety, žaluzie, markýzy. Komplexně zajišťujeme montáž oken a dveří včetně demontáže po celé ČR.

Zobrazeno: 548x Zobrazit firmu
(0%)
Hakr Trade
Firma z kraje Brno

Obchodní firma, zabývající se prodejem krbů, krbových kamen a litinových krbových vložek, dále funguje jako velkoobchod s topenářskou technikou.

Zobrazeno: 954x Zobrazit firmu
(0%)
Citrus shop
Firma z kraje Vyškov

Zásilkový obchod s citrusy, záruka našeho zahradnictví. Velké množství odrůd - mandarinkovník, citrónovník atd. Vysoká kvalita nabízených citrusů z naší nabídky.

Zobrazeno: 570x Zobrazit firmu
(0%)