Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Kamna za pusu
Firma z kraje Jihočeský kraj

Prodej a distribuce kamen, krbových vložek, sporáků a ostatního příslušenství značky PRITY. Máme kamenný i internetový obchod.

Zobrazeno: 586x Zobrazit firmu
(0%)
MOTORHIT EU spol. s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Společnost MOTORHIT EU s.r.o. je provozovatelem jednoho z největších realitních portálů v ČR. Na realitním serveru RealHit.cz nabízíme přes 100 000 nemovitostí on-line.

Zobrazeno: 755x Zobrazit firmu
(0%)
Stavebniny a stavební firma Třeboň
Firma z kraje Písek

Stavební firma Třeboň a prodejna stavebních materiálů se zabývá stavbou rodinných domů, montážemi střešních konstrukcí a pokládáním střešních krytin, včetně izolací proti vodě. Stavební firma provádí na třeboňsku nejrůznější rekonstrukce a přestavby. Součástí stavební firmy je i prodejna stavebních materiálů od nejrůznějších výrobců a truhlárna ...

Zobrazeno: 447x Zobrazit firmu
(0%)
Luxusní bazény Brno
Firma z kraje Jihočeský kraj

Vyrábíme a prodáváme keramické kompozitní bazény Premium. Luxusní bazény, bazény vnitřní i bazény venkovní - to jsou bazény od Premium Ceramic Pools Brno. Bazény vyrábíme z kvalitních materiálů ruční výrobou. Pro bazény zajišťujeme i příslušenství.

Zobrazeno: 473x Zobrazit firmu
(0%)
Sádrokarton Brno - Miroslav Doležal
Firma z kraje Jihočeský kraj

Firma Miroslav Doležal nabízí montáž střešních oken, sádrokarton, půdní vestavby, podhledy, elektroinstalace, minerální podhledy, tepelné izolace, venkovní zateplení, fasády, zvukové izolace, montáže podlah a další služby suchých staveb vše na klíč.

Zobrazeno: 460x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Filip Pavliňák - dfp design
Firma z kraje Jihočeský kraj

Nabídka služeb v oblasti designu interiéru - obývací pokoje, dětské pokoje, koupelny, kuchyně, jídelny a ložnice. Architektonické studie celých staveb s možností vypracování kompletní projektové dokumentace a konzultací. Tvorba \"obrazů na míru\" - malba, kresba, fotografie. Designová otopná tělesa - návrh a prodej.

Zobrazeno: 486x Zobrazit firmu
(0%)
TPstav Brno s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Společnost TPstav Brno s.r.o. byla založena za účelem navrhování pozemních staveb od prvopočátku až po vydání kolaudačního rozhodnutí. Zabýváme se kompletním rozsahem pozemních staveb (stavby občanského vybavení, průmyslové stavby, inženýrské stavby, technologické stavby). Jsou to například: rodinné domy, bytové domy, administrativní stavby, sta...

Zobrazeno: 546x Zobrazit firmu
(0%)
Václav Bezrouk
Firma z kraje Jihočeský kraj

Brány, branky, ploty, zakázková výroba Brno. Dodání a montáž automatických bran, ale i mechanických bran a branek. Dále vrata a ploty.

Zobrazeno: 476x Zobrazit firmu
(0%)
Robotický vysavač Ecleaner
Firma z kraje Jihočeský kraj

Plně automatický vakuový vysavač. Vestavěný protipádový senzor, 5 módů pohybu, osvěžovač vzduchu a UV lampa pro dezinfekci Vašeho domu. Bezobslužný robotický pomocník při úklidu. Díky štíhlému designu se dostane i mimo dosah běžných vysavačů.

Zobrazeno: 429x Zobrazit firmu
(0%)
Baumexcolor
Firma z kraje Jihočeský kraj

Provádíme kompletní zateplovací systémy, rekonstrukce a zateplování fasád, revitalizace bytových domů, regenerace vstupních portálů, rekonstrukce rodinných domků na klíč

Zobrazeno: 421x Zobrazit firmu
(0%)
LEBEDA stavitelství s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Společnost nabízí služby v stavebnictví a to v oblasti obnovy, rekonstrukce a zateplování fasád budov.

Zobrazeno: 443x Zobrazit firmu
(0%)
České výrobky a zboží
Firma z kraje Český Krumlov

Poskytujeme pouze české výrobky a zboží od českých výrobců. Zaměřujeme se zéjména na nábytek, bytové doplňky, dřevovýrobu a nářadí. Poskytujeme na našich stránkách i prezentaci malých truhlářských firem, které vyrábí na zakázku výrobky ze dřeva.

Zobrazeno: 435x Zobrazit firmu
(0%)
Sig-impex.cz
Firma z kraje Jihočeský kraj

Společnost SIG - IMPEX nabízí kompletní sortiment čerpací techniky. Nabízíme čerpadla a čerpací techniku světových značek ESPA, Sigma, Gardena nebo Grunfos. Naleznete u nás také hadice, filtry, zahradní techniku a další vybavení.

Zobrazeno: 607x Zobrazit firmu
(0%)
AZ WOOD, a.s. - dřevostavby
Firma z kraje Jihočeský kraj

Výroba a prodej, nabízíme dřevostavby, zahradní domky, dřevěné altány, dřevěné konstrukce na zahradu. Nabízíme zahradní chatky v několika modelových řadách, dřevěné garáže a garážová stání na zahradu a dvorek, doplňky ke dřevostavbám.

Zobrazeno: 351x Zobrazit firmu
(0%)
MK PROFI Kachlová kamna s.r.o.
Firma z kraje Jindříchův Hradec

Firma MK PROFI Kachlová kamna s.r.o. se zabývá výrobou kachlů a obchodem s kamnářskými potřebami. Vyrábíme kachle na klasická kachlová kamna, sporáky a krby. Kachle glazurujeme nástřikem, poléváním, ručně malujeme, dekorujeme a zlatíme.

Zobrazeno: 470x Zobrazit firmu
(0%)
Autochladničky, kamna, grily - Icera.cz
Firma z kraje Jihočeský kraj

Společnost icera.cz se zaměřuje na autochladničky, ekologii vytápění a prodej a instalaci krbových i peletových kamen. Nabízíme široký sortiment autoledniček, krbových kamen a grilů.

Zobrazeno: 394x Zobrazit firmu
(0%)
Colortop, s.r.o. - žaluzie Brno
Firma z kraje Jihočeský kraj

Dodáváme a montujeme žaluzie, rolety, markýzy, okna a veškerou stínící techniku. Zaměření a kalkulace zdarma, servis a dlouholetá záruka.

Zobrazeno: 390x Zobrazit firmu
(0%)
Marouk, s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Prodáváme kancelářské židle, křesla, jednací židle, nábytek, plastové židle, jídelní židle a stoly. Interiéry pro kanceláře a restaurace od architekta nebo Feng shui. Zajišťujeme montáž a servis. Doprava je po Brně zdarma.

Zobrazeno: 380x Zobrazit firmu
(0%)