Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Ekov
Firma z kraje Písek

Realizace a poradenství při rekonstukci bytových jader, kompletní půdní vestavby, obklady a dlažby, kompletace koupelen. Voda a topení.

Zobrazeno: 681x Zobrazit firmu
(0%)
Montservice
Firma z kraje Písek

Společnost se specializuje na stavbu dřevěných rodinných domů.

Zobrazeno: 548x Zobrazit firmu
(0%)
Závlahy Tomeček
Firma z kraje Jihočeský kraj

Závlahy zahrad

Zobrazeno: 498x Zobrazit firmu
(0%)
Zemní práce Filip Šinko
Firma z kraje Jindříchův Hradec

Provádíme strojní zemní výkopové práce jako jsou výkopy základů, terenní úpravy, zahrnování,přípravné práce pro stavby,výkopy inženýrských sítí,čištění potočních a silničních žlabů,technické služby(úklid sněhu, stavební suti,uhlí,drtí a pod.) práce provádíme strojem JCB 3CX

Zobrazeno: 586x Zobrazit firmu
(0%)
VTokna - Václav Tesař
Firma z kraje Jihočeský kraj

- nová plastová okna a dveře - doplňky(žaluzie, dítě, parapety) - zimní zahrady, stěny - zednické práce - zhotovení nabídky zdarma Vám na míru

Zobrazeno: 559x Zobrazit firmu
(0%)
Brány a vrata v Brně
Firma z kraje Jihočeský kraj

Vyrábíme a prodáváme garážová vrata, posuvné brány, křídlové brány, průmyslová vrata, mříže, ploty a závory. Dodáváme pohony pro vjezdy, brány a vrata, kování, zámečnické práce. Zajistíme oplocení soukromých i průmyslových pozemků. Kompletní servis.

Zobrazeno: 502x Zobrazit firmu
(0%)
Apleg - Zemní vruty KRINNER
Firma z kraje Jihočeský kraj

Zemní vruty Krinner pro ploty, pergoly a jiné použití. - stavby bez použití betonu. Nabízíme široký sortiment zemních vrutů. Prodejní expozice v Brně. Odborné poradenství. Jednoduchá montáž svépomocí. Doprava po celé ČR.

Zobrazeno: 418x Zobrazit firmu
(0%)
JENA-nábytek, s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

JENA-nábytek, s.r.o. Prodej nábytku za skvělé ceny! Prodáváme sedací soupravy, kuchyně, dětské pokoje, ložnice, obývací pokoje, kanceláře, komody, regály, vitríny a jiný nábytek.

Zobrazeno: 527x Zobrazit firmu
(0%)
CE Brno s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Stavební poradenství, předrealizační engineering, organizace a kontrola stavebních prací, stavební dozor.Komplexní kontrola dodávky výrobků, stavebních prací a služeb.Organizace výběrových řízení na dodávku stavby. Stavební servis a poradenství Brno

Zobrazeno: 466x Zobrazit firmu
(0%)
Rebrno s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Realitní kancelář Brno. Reality, nákup, prodej domů a realit. Nabídka nemovitostí v Brně a okolí, reality Brno. Komplexní realitní služby, profesionální realitní makléři. Byty, nebytové prostory, domy a další reality. Nabídka a poptávka realit v Brně

Zobrazeno: 559x Zobrazit firmu
(0%)
Vlastník, s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Prodej, pronájem nemovitostí přímo od vlastníka bez placení provizí. Vyhledávání realit, průvodce prodejem, smlouvy a návody. Bez realitní kanceláře.

Zobrazeno: 434x Zobrazit firmu
(0%)
Eurotop Bohemia
Firma z kraje Jihočeský kraj

Dovoz keramické střešní krytiny z Francie (Imerys Toiture) a ze Španělska (La Escandella). Ploché tašky, prejzy, bobrovka, velký výběr netradičních tvarů, barev a příslušenství. Střecha pro několik generací. Odborné poradenství a projektová příprava.

Zobrazeno: 462x Zobrazit firmu
(0%)
Marek Křída
Firma z kraje Český Krumlov

Návrhy a řešení interiérů včetně 3D vizualizací.

Zobrazeno: 627x Zobrazit firmu
(0%)
C. I. kuchyně
Firma z kraje Jihočeský kraj

Moderní kuchyně na míru. Výroba a prodej kuchyní po celé České republice.

Zobrazeno: 651x Zobrazit firmu
(0%)
Michal Trobl
Firma z kraje Tábor

Vyrábíme kuchyně, nábytek, obývací stěny, skříně, kancelářský nábytek a bytové doplňky. Veškerý nábytek a kuchyňské linky vyrábíme v truhlářství zakázkově. Zakázková truhlářská výroba nábytku a kuchyní je individuálně přizpůsobena přáním zákazníka.

Zobrazeno: 698x Zobrazit firmu
(0%)
‹‹ 4 5 6 7 ››