Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
KOUČINK - aktivní podpora pro ženy
Firma z kraje Žatec

KOUČINK – AKTIVNÍ PODPORA PRO ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ (Life coaching), ZDARMA první setkání - vztahy, rodina, práce, kariéra, stres, hubnutí na tělo, dieta, zdravý životní styl, yoga kuzy, jóga terapie, poradenství. Slevy pro maminky a studenty.

Zobrazeno: 458x Zobrazit firmu
(0%)
Aira - školení a kurzy Word (Praha)
Firma z kraje Žatec

Školení a počítačové kurzy Word pro začátečníky i pokročilé od firmy Aira GROUP s.r.o. Vám poskytují tu nejefektivnější cestu, jak se zdokonalit ve využívání tohoto programu. Neváhejte a rezervujte si místo ve Vašem kurzu přes internet.

Zobrazeno: 667x Zobrazit firmu
(0%)
Jitka Marková
Firma z kraje Žatec

Francouzština. Lektorka Jitka Marková nabízí individuální a firemní kurzy francouzštiny. Výuka francouzštiny probíhá u vás doma nebo v kanceláři. Termíny dohodou. Dobré ceny!

Zobrazeno: 861x Zobrazit firmu
(0%)
Helena Lásková - Ruština
Firma z kraje Žatec

Ruština. Zkušená lektorka Bc. Helena Lásková nabízí soukromé a firemní kurzy ruštiny. Výuka ruštiny probíhá u Vás v kanceláři nebo doma. Zaměřuji se i na obchodní ruštinu.

Zobrazeno: 930x Zobrazit firmu
(0%)
Koučing a poradenství pro ženy, kurzy jógy
Firma z kraje Žatec

Koučing, koučink pro ženy, žena vztahy, zdraví, zdroje energie, kariéra a změna, kreativní rozvoj, stres v práci, aplikovaná psychologie, dovednosti, kurzy jóga, programy pro i na tělo, body and mind, wellness coaching, výživový poradce, víkendy cvičení.

Zobrazeno: 528x Zobrazit firmu
(0%)
Bankovní institut vysoká škola, a.s.
Firma z kraje Žatec

Vysoká škola, bakalářské studium (i zkrácené), navazující magisterské studium, dálkové i prezenční. Bankovnictví, finance, management, makléř, oceňování, EU, sociální služby, rekvalifikace, kurzy, certifikace. E- přihláška, bez přijímacích zkoušek. MŠMT

Zobrazeno: 597x Zobrazit firmu
(0%)
Eva Velechovská
Firma z kraje Žatec

Nabízím individuální a firemní výuky španělštiny pro začátečníky i pokročilé. Už nechcete dál navštěvovat skupinové jazykové kurzy, kdy výuka není přizpůsobena přímo Vám? Váš časový rozvrh Vám neumožňuje pravidelně docházet do kurzu? Pak jsem tu práv

Zobrazeno: 695x Zobrazit firmu
(0%)
Veselá školka
Firma z kraje Žatec

Soukromá školka s výukou jazyků pro děti ve věku od 2 do 6 let. Na dítě ve školce mluvíme česky, přirozeněji se tak rozvíjí jeho osobnost. Výuka angličtiny je pod vedením zkušeného lektora s aprobací pro MŠ. Ve školce probíhá vzdělávací program Začít spolu zdůrazňující individuální přístup k dítěti, partnerství rodiny a školy v oblasti výchovy a...

Zobrazeno: 566x Zobrazit firmu
(0%)
Academia Bohemica o.p.s.
Firma z kraje Žatec

Academia Bohemica podporuje rozvoj vzdělávacích, výzkumných a tvůrčích činností v oblasti humanitních věd pořádáním seminářů, odborných kurzů a konferencí. V tuto chvíli nabízí tříletý e-learningový kurz filozofie.

Zobrazeno: 547x Zobrazit firmu
(0%)
Renata Jelínková
Firma z kraje Žatec

Ing. Renata Jelínková - soukromá výuka italského jazyka. Kurzy italštiny pro jednotlivce i skupinky. Individuální výuka italštiny u Vás ve firmě nebo doma.

Zobrazeno: 620x Zobrazit firmu
(0%)
Mgr. Lenka Kovaříková
Firma z kraje Žatec

Lektorka Mgr.Lenka Kovaříková - individuální výuka angličtiny, firemní kurzy angličtiny pro začátečníky až pokročilé. Obchodní jazyk, konverzace, atd... Mohu docházet za Vámi do kanceláře nebo domů. Kvalitní výuka za rozumný peníz. :)

Zobrazeno: 617x Zobrazit firmu
(0%)
‹‹ 2 3 4 5 ››