Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Jazyková škola Spěváček Kladno s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Angličtina pro děti, angličtina pro nejmenší, kroužky angličtiny ve školkách a školách, domácí výuka a doučování angličtiny, na stránkách www.nasula.cz naleznete řadu výukových materiálů a obrázkový online sešit angličtiny namluvený rodilým mluvčím

Zobrazeno: 485x Zobrazit firmu
(0%)
Wall Street Institute - School of English
Firma z kraje Žatec

Škola angličtiny v centru Prahy, nabízíme neomezené kurzy angličtiny, kurzy obchodní angličtiny, přípravy na nejžádanější Cambridge certifikáty FCE a CAE.

Zobrazeno: 1001x Zobrazit firmu
(0%)
Michal Kočí
Firma z kraje Žatec

Pravidelné celoroční doučování matematiky pro ZŠ, SŠ a VŠ. Příprava k maturitě a přijímacím zkouškám. Doučování ke zkoušce z matematiky na ČZU, ČVUT, VŠE.

Zobrazeno: 522x Zobrazit firmu
(0%)
Taneční škola ASTRA Praha
Firma z kraje Žatec

Taneční škola ASTRA PRAHA pořádá taneční kurzy pro mládež i dospělé. Připravuje pro vás taneční společenské setkání všeho druhu – plesy, taneční školy, soustředění, taneční večírky. Pro nadšence škola založila taneční klub.

Zobrazeno: 672x Zobrazit firmu
(0%)
Esprita Centrum
Firma z kraje Žatec

Víceúčelové vzdělávací středisko. - odborné kurzy - jazykové kurzy - výtvarné kurzy - konference - pronájmy učeben

Zobrazeno: 616x Zobrazit firmu
(0%)
Conceptica s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Conceptica je nezávislá společnost, která poskytuje odborné služby v oblasti řízení IT projektů a řízení informatiky. Našimi klienty jsou subjekty státní správy, společnosti CZECH TOP 100 i menší podnikatelské subjekty segmentu SME. Nedodáváme produkty a služby IT, naší typickou úlohou je uvést IT projekt nebo informatiku jako celek do souladu s...

Zobrazeno: 370x Zobrazit firmu
(0%)
mateřská škola IQ-school
Firma z kraje Žatec

Soukromá mateřská škola IQ-school s výukou angličtiny a francouzštiny. Používáme metody Montessori, a dalších. Kvalifikovaný personál včetně rodilých mluvčích. Školka Praha 9 - Horní Počernice, mateřské školy praha, mateřské školky praha 9, montessori školka, mateřská škola klánovice, satalice, šestajovice, újezd nad lesy, nehvizdy, kbely...

Zobrazeno: 728x Zobrazit firmu
(0%)
Kurz Projektové řízení
Firma z kraje Žatec

První video kurz o vedení projektů - atraktivně pojatý video kurz, který vás bude bavit. Unikátní kurz Projektové řízení od uznávaného lektora. Kurz je dostupný kdekoliv na internetu, studovat můžete doma, v práci či na služební cestě.

Zobrazeno: 350x Zobrazit firmu
(0%)
Soukromé jesle Praha východ
Firma z kraje Žatec

Soukromé jesle, jesličky rodinného typu se zdravotními sestřičkami a pedagogy, v klidné a zelené části Měšic, Praha východ s vlastní zahradou. Využíváme biopotraviny, kroužky typu keramika, angličtina, jóga pro jesle.

Zobrazeno: 550x Zobrazit firmu
(0%)
Robert Al Aref, masérské kurzy, EduSpa
Firma z kraje Žatec

EduSpa College pořádá rekvalifikační masérské kurzy akreditované MŠMT a odborné kurzy masáží. Dornova metoda, Lifting obličeje, Indická masáž hlavy, Masáž lávovými kameny Hot Stones, Havajská masáž Lomi Lomi, Čínská masáž, Baňkování, Reflexologie.

Zobrazeno: 338x Zobrazit firmu
(0%)
Centrum Vzdělávání, Valentina Winkler, s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Jazykové kurzy, individuální výuka jazyků, angličtina, němčina, ruština, čeština pro cizince a jiné, doučování předmětů ZŠ,SŠ i VŠ, příprava na zkoušky, hra na hudební nástroje, počítačové kurzy, překlady a tlumočení.

Zobrazeno: 674x Zobrazit firmu
(0%)
Vaše Kurzy.cz - Ing. Lenka Königová
Firma z kraje Žatec

Vaše Kurzy.cz - pořádaní kurzů - kurzy účetnictví, daní, jazykové kurzy, rekvalifikační kurzy Účetnictví, Daňová evidence, Mzdové účetnictví, vedení účetnictví, účetní poradenství

Zobrazeno: 644x Zobrazit firmu
(0%)
Ukolydoskoly.cz
Firma z kraje Žatec

Vypracujeme pro Vás jakékoli školní či závěrečné práce ze tří desítek předmětů, vše s naší jedinečnou zárukou originality. Seminární, bakalářské, diplomové, rigorózní práce, eseje a mnohé další, vše rychle, originálně a kvalitně.

Zobrazeno: 811x Zobrazit firmu
(0%)
Ústav práva a právní vědy, o.p.s.
Firma z kraje Žatec

Ústav práva a právní vědy, o.p.s.

Zobrazeno: 613x Zobrazit firmu
(0%)
Věra Volfová - Jazyková škola Libere
Firma z kraje Žatec

Jazyková škola Libere - výuka pro veřejnost, individuální a firemní kurzy, angličtina, němčina, ČJ pro cizince, francouzština, ruština, polština, španělština, italština, vietnamština. Příprava na zkoušky a certifikáty. Max. 5 studentů ve skupině.

Zobrazeno: 620x Zobrazit firmu
(0%)
Balení žen.cz - kurzy balení žen
Firma z kraje Žatec

Skupinové i individuální kurzy v balení žen, osobní poradenství pro spokojený partnerský vztah. Naučíme vás, jak správně sbalit ženu, jak ji pozvat na rande, naučíme vás dovednosti v umění svádění žen i jak mít s ženou spokojený vztah.

Zobrazeno: 544x Zobrazit firmu
(0%)
Milan Brož
Firma z kraje Žatec

Jazyková škola v centru Prahy, maximálně 4 studenti ve skupině, oborové jazykové kurzy pro podnikatele a živnostníky, výuka angličtiny, francouzštiny a němčiny.

Zobrazeno: 781x Zobrazit firmu
(0%)
MaDMan’s s.r.o.
Firma z kraje Žatec

www.levnereferaty.cz - levně a rychle zpracujeme Bakalářskou, Diplomovou, Disertační nebo Rigorózní práci, seminárku, semestrálku, referát, esej a další práce.

Zobrazeno: 1126x Zobrazit firmu
(0%)