Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
KART spol. s r.o.
Firma z kraje Žatec

Zajistíme komplexní technologický provoz budov a zařízení, pravidelné revize a kontroly dle ČSN, bezpečnostních předpisů a předpisů výrobců. Provádíme také havarijní a poruchovou službu, drobnou stavební údržbu, úklidové práce, údržbu okolní zeleně.

Zobrazeno: 427x Zobrazit firmu
(0%)
Tomáš Procházka
Firma z kraje Žatec

Provádíme kompletní rekonstrukce bytového jádra. Přestavby panelových bytů, koupelen a interiérů včetně všech doplňkových prací v Praze a okolí. Využíváme dlouholetých zkušeností a kontaktů - činnost firmy od roku 1988.

Zobrazeno: 207x Zobrazit firmu
(0%)
Klášter Dominikánů Praha – místo pro kulturní a společenské
Firma z kraje Žatec

Prostorově rozsáhlý objekt ze 17. století, v jehož skvostném interiéru Vám nabízíme mnoho druhů gastronomických a společenských akcí, jako např. párty, bankety, koktejly, rauty, recepce, konference a prezentace.

Zobrazeno: 374x Zobrazit firmu
(0%)
Palác Casa Gelmi – místo pro kulturní akce, plesy, párty
Firma z kraje Žatec

Kulturně společenské centrum Casa Gelmi nabízí hlavní sál společně s balkonem o celkové ploše téměř 300m2. Variabilní uspořádání je vhodné pro různé kulturní, společenské či firemní akce – plesy, rauty, recepce, konference a prezentace.

Zobrazeno: 539x Zobrazit firmu
(0%)
Restaurace Loděnice – česká a mezinárodní kuchyně přímo na b
Firma z kraje Žatec

Restaurant se nachází v lokalitě Praha 7 Troja přímo na břehu Vltavy. Stravování (obědy, večeře) je možné uvnitř restaurace nebo je pro vás připravena venkovní zahrádka. Ideální místo pro vaše rodinné oslavy, svatební hostiny, křtiny, grilování či firemní teambuilding.

Zobrazeno: 532x Zobrazit firmu
(0%)
Restaurant Maledivy – mexická a mezinárodní kuchyně přímo pr
Firma z kraje Žatec

Restaurant se nachází v lokalitě Praha 7 Holešovice. Útulný interiér na Vás ihned dýchne „domácí atmosféru“. Čeká zde na vás nejen tradiční mexická kuchyně, ale i mezinárodní. Stravování (obědy, večeře) je možné uvnitř restaurace nebo je pro vás připravena venkovní zahrádka. Rozsáhlá vinotéka.

Zobrazeno: 501x Zobrazit firmu
(0%)
Restaurace Altán – česká a mezinárodní kuchyně přímo u ZOO
Firma z kraje Žatec

Restaurant se nachází v Praze 7 Trója. V těsném sousedství je zoologická a botanická zahrada a Trójský zámek. Stravování (obědy, večeře) je možné uvnitř restaurace nebo je pro vás připravena venkovní zahrádka. Ideální místo pro vaše rodinné oslavy, svatební hostiny, křtiny či grilování.

Zobrazeno: 451x Zobrazit firmu
(0%)
Troja Catering s. r.o.
Firma z kraje Žatec

Catering od profesionálů. Kompletně na klíč zajistíme rauty, recepce, firemní párty, bankety, koktejly, svatby či svatební hostiny, stylové hody, teambuilding, tiskové konference či ostatní cateringové služby. Provozujeme síť vlastních restaurací Altán, Maledivy, Loděnice.

Zobrazeno: 185x Zobrazit firmu
(0%)
ELSA - THERMO spol. s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Nabízíme zakázkově řešené pece, sušárny a elektrické ohřevy ke zpracování kovů, skla, keramiky, vysoušení a vypalování. Zajistíme opravy a servis elektrotepelných zařízení, náhradní díly, topné články s garancí provozních hodin.

Zobrazeno: 271x Zobrazit firmu
(0%)
AC Dodávky-prodej použitých užitkových automobilů
Firma z kraje Žatec

Specializujeme se na bazar užitkových vozidel a dodávek. Konkrétně na vozy všech specifikací do hmotnosti 6,5 t.

Zobrazeno: 748x Zobrazit firmu
(0%)
Acsolar s. r. o.
Firma z kraje Žatec

Dodáváme solární systemy na klíč. Zařídíme veškerou administrativu, dodání, montáž i servis. Exkluzivní zastoupení některých značek panelů Vam zajistí nižši cenu, než stav. typu \"udělej si sám\".

Zobrazeno: 368x Zobrazit firmu
(0%)
Fotografka Eva Šafránková
Firma z kraje Žatec

Jmenuji se Eva Šafránková a působím především jako módní fotografka. Mým cílem je zachycovat krásu ve všech možných podobách. K vytvoření kvalitní módní fotografie samozřejmě patří spolupráce s vizážistou, kadeřníkem a stylistou, kteří se postarají o každý detail a výslednou fotografii tak dokáží povznést do jiné úrovně. Velkou roli hraje tak...

Zobrazeno: 215x Zobrazit firmu
(0%)
Pavel Dotzauer - VÝŠKOVÉ PRÁCE ARANEUSS
Firma z kraje Žatec

Výškové práce ARANEUSS, práce ve výškách. Dilatační spáry, izolace panelových spár, fasády, opravy fasád, rekonstrukce fasád, nátěry fasád, ochrana proti holubům, ochrana proti ptactvu, výškové mytí oken, montáže hromosvodů, rizikové kácení stromů.

Zobrazeno: 253x Zobrazit firmu
(0%)
pradlenka MAKI
Firma z kraje Žatec

Praní a mandlování ložního a stolního prádla. Mandlování záclon a závěsů. Praní a žehlení plášťů, košil, kalhot, triček. Sběrna chemické čistírny oděvů. Pružně se přizpůsobíme Vašim potřebám. Vyhotovíme Vaši zakázku ve lhůtě do 1 pracovního týdne nebo do druhého dne. Zakázku vyzvedneme a dodáme zpět vlastní dopravou. Pro našeho zákazníka končí s...

Zobrazeno: 384x Zobrazit firmu
(0%)
Křováci - likvidace plevelu a klíšt´at
Firma z kraje Děčín

Účinně, levně a bezpečně zlikvidovat invazní druhy a různé plevele, ošetřit riziková místa proti klíšťatům, zasáhnout proti kůrovcům a nabídnout odbornou pomoc tam, kde chem. ošetření by bylo pro lajky jen těžko dostupné.

Zobrazeno: 597x Zobrazit firmu
(0%)
Vlasta Růžičková - Florbalshopik.cz
Firma z kraje Ústecký kraj

E-shop s florbalovým vybavením od firem: Salming, Unihoc, Zone, Jadberg, Exel, Canadien.Sportovní oblečení Litex.Nabízíme nízké ceny a dárek ke každé objednávce nad 500,-Kč.

Zobrazeno: 321x Zobrazit firmu
(0%)
Francouzsko-česká obchodní komora
Firma z kraje Žatec

FČOK rozvíjí franouzsko-české obchodní vztahy a nabízí studie a prospekce trhu, vzdělávací semináře, obchodní a marketingové zastoupení v ČR a ve Francii, kancelářské prostory k pronájmu, zřízení virtuální kanceláře, poskytnutí sídla firmy v Praze.

Zobrazeno: 413x Zobrazit firmu
(0%)
PRACOVNI.CZ s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Marketingová společnost provozující personální(pracovní)webový portál www.pracovni.cz a reklamní portál www.pn-reklama.cz, jsme vydavatelem Pracovních novin a časopisu PN reklama a křížovky, poskytujeme marketingovou spolupráci na klíč.

Zobrazeno: 606x Zobrazit firmu
(0%)