Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
FELIX PRAHA
Firma z kraje Žatec

Komplexní služby v oblasti ochrany majetku a osob

Zobrazeno: 529x Zobrazit firmu
(0%)
Jaroslav Jajčík
Firma z kraje Ústecký kraj

Firma se zabývá : Veškeré mechanické opravy os. a užit. automobilů , diagnostika , drobné klempířské práce , tažná a zabezpečovací zařízení.

Zobrazeno: 900x Zobrazit firmu
(0%)
Smartdata, s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Poskytování a vývoj software, zaměření na technologie Microsoft. NET, mobilní řešení PDA, SMS. Řešení Mobilní obchodní zástupce, Smart CRM, MobilePortal, PDA čišník, Evidence Úkonů. Dále čárové kody, RFID, otisky prstů, technologie digitálního domu

Zobrazeno: 633x Zobrazit firmu
(0%)
Enizon.com
Firma z kraje Žatec

Odborný zásilkový velkoobchod s gastronomickým vybavením pro hotelnictví, gastronomii a společné stravování. Kompletní vybavení, trvale nízké ceny, množství odborných informací. Dodávky do celé EU.

Zobrazeno: 366x Zobrazit firmu
(0%)
Zážitková agentura, firemní akce, event, teambuilding
Firma z kraje Žatec

Jsme kreativní reklamní a zážitková agentura. Pořádáme firemní akce, večírky. Zajišťujeme teambuilding akce, event management. Máme vlastní grafické studio. Vyrábíme reklamní poutače, polepy aut. Pronájem velkoplošné RC autodráhy na firemní akce.

Zobrazeno: 199x Zobrazit firmu
(0%)
Víno, vinotéka, velkoobchod s vínem, prodej vína
Firma z kraje Žatec

3N Víno nabízí svým zákazníkům kvalitní jakostní, přívlastková a archivní vína. Provozujeme velkoobchod s vínem. Naše vinotéka nabízí kvalitní stáčená odrůdová bílá i červená vína. Naším dlouholetým dodavatelem jsou vinné sklepy Patria Kobylí a.s.

Zobrazeno: 373x Zobrazit firmu
(0%)
Bytový interiér Lorenc, Děčín
Firma z kraje Chomutov

E-shop se zázemím kamenné prodejny v Děčíně nabízí rozsáhlý sortiment: bytový textil, zastiňovací prvky, závěsné systémy, ložní sortiment, podlahové krytiny, dekorace na stůl a do oken. Návrhy a poradenství interiérů, individuální přístup.

Zobrazeno: 475x Zobrazit firmu
(0%)
Hubení hmyzu a hlodavců - Praha a okolí
Firma z kraje Žatec

Firma Brouček nabízí hubení hmyzu, hubení hlodavců a instaluje sítě proti ptákům po celé Praze a okolí. Provádíme prevenci a akutní zásahy - hubení vos, sršňů, hubení mravenců, hlodavců, deratizace, dezinsekce.

Zobrazeno: 496x Zobrazit firmu
(0%)
A3S s.r.o. - kuchyňské koupelnové desky
Firma z kraje Žatec

Nabízíme kuchyňské a koupelnové desky z materiálu Corian. Konzultace, poradenství, služby architekta a designéra, dílenská projektová dokumentace, zpracování nabídkové ceny, zaměření, výroba, doprava a montáž na místě u klienta.

Zobrazeno: 461x Zobrazit firmu
(0%)
Nejlevnější povinné ručení
Firma z kraje Žatec

Doporučíme vám na co si dávat pozor při sjednávání pojistky a kde sehnat nejlevnější povinné ručení na další rok. Porovnejte si nabídky všech pojišťoven v ČR a sami si vyberte nejvýhodnější povinné ručení.

Zobrazeno: 581x Zobrazit firmu
(0%)
holoubekk s.r.o.
Firma z kraje Litoměřice

Kompletní dodavatelský servis pro Vás! Vše, co potřebujete k bezchybnému chodu firmy: profesní oděvy, ochranné a pracovní pomůcky, nářadí, stavební nářadí, drogerie, kancelářské potřeby, obalové materiály apod.+ služby! Nabídky pro města, obce a firmy v rámci zajišťování dotací z EU! Zpracování žádostí, studií a zajištění výběrových řízení. Tvor...

Zobrazeno: 793x Zobrazit firmu
(0%)
Úklid a úklidové služby na 111 Úklid
Firma z kraje Žatec

Poskytujeme komplexní úklidový servis. Pro nás úklid neznamená pouze jen dát něco do pořádku, ale také to znamená udržovat Váš majetek v dobrém stavu.

Zobrazeno: 349x Zobrazit firmu
(0%)
Rockjoyshop - výbava na lezení, outdoor
Firma z kraje Žatec

E-shop s horolezeckým a outdoorovým vybavením. Prodáváme věci, které sami používáme. Nabízíme zboží firem Sterling Rope, Marmot, Travellunch, Wild Country, Petzl, Singing Rock, MSR. Horolezecká škola RockJoy. Sedáky, lana, helmy, spacáky, stany.

Zobrazeno: 357x Zobrazit firmu
(0%)
BERGAMASKA, s.r.o. - Casa Gelmi
Firma z kraje Žatec

V centru Prahy Vám nabízíme pronájem divadelního sálu Casa Gelmi. 300 m2 velký multifunkční prostor je vhodný k pořádání firemních, společenských i soukromých akcí svatby, rauty, bankety, plesy, divadelní představení, přednášky, firemní konference.

Zobrazeno: 437x Zobrazit firmu
(0%)
Starožitnosti Antik Zdeněk Sláma
Firma z kraje Ústecký kraj

Nákup a prodej starožitností, předmětů kulturní hodnoty a sběratelských kuriozit

Zobrazeno: 470x Zobrazit firmu
(0%)
Miloslav Vozáb
Firma z kraje Žatec

Provádíme veškeré malířské, tapetářské a lakýrnické práce. Dále provádíme některé drobné zednické práce - štukování a stěrkování. Provádíme barevné návrhy interiérů. Našim krédem je Vaše absolutní spokojenost! Proto dále zajišťujeme vystěhování, nastěhování nábytku, přikrývání podlah a nábytku je pro nás samozdřejmností a to včetně hrubého úklid...

Zobrazeno: 475x Zobrazit firmu
(0%)
IPODEC-ČISTÉ MĚSTO, a.s.
Firma z kraje Žatec

V Praze a ve Středočeském kraji provádíme odvoz komunálního odpadu včetně třídění, podnikatelům poskytujeme komplexní služby v nakládání s odpady. Zajišťujeme péči o zeleň, čistotu, schůdnost a sjízdnost komunikací, obsluhu košů na odpadky.

Zobrazeno: 506x Zobrazit firmu
(0%)
Ekosolárium
Firma z kraje Žatec

Provozování solárií, prodej solární kosmetiky, poradenství.

Zobrazeno: 557x Zobrazit firmu
(0%)