Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
SZEDO Plast - jímky, septiky, bazény
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Specializujeme se na produkci nádrží vyrobených ze stoprocentního svařovaného polypropylénu, zejména na jímky, septiky, bazény a vodoměrné šachty. Náš sortiment tvoří jímky krychlové, válcové a atypické. Všechny jímky, které vyrábíme, jsou upraveny pro snadnou instalaci v terénu.

Zobrazeno: 538x Zobrazit firmu
(0%)
STEEL-TECH CZ s.r.o.
Firma z kraje Pelhřimov

Naše firma se specializuje na výrobu a montáž: - interiérových prvků jako jsou např. nerezové zábradlí, schodiště - strojně technologických řešení např. potrubní cesty, sila, násypky, ocelové konstrukce

Zobrazeno: 415x Zobrazit firmu
(0%)
Radek Matoušek
Firma z kraje Třebíč

Provádíme zprostředkování nákupování na největším aukčním portálu na světě, kterým je ebay. Stačí si pouze vybrat zboží na eBay a vyplnit náš formulář, vše ostatní vyřídíme za Vás. Nakupujte s CZECHeBay z celého světa za nejnižší ceny. ________________________________________________________

Zobrazeno: 688x Zobrazit firmu
(0%)
Keramika a sádrové formy
Firma z kraje Havlíčkův Brod

Keramika - Keramické figury - Keramické zvony - Střešní doplňky - Sádrové formy. Zabýváme se výrobou sádrových forem pro keramiky. Zkušenosti máme s okrasnými doplňky pro střešní krytinu, počínaje klasickým kohoutem až po složitější a atypické figury. Dle přání zákazníka zhotovíme model a vytvoříme sádrovou formu. Je možné si také vybrat z našic...

Zobrazeno: 491x Zobrazit firmu
(0%)
Jan Kunc
Firma z kraje Pelhřimov

Hudební nástroje, příslušenství, noty, zpěvníky, knihy aj. Dále nabízíme ladění a servis pian, prodej a pronájem, poradenství aj.

Zobrazeno: 827x Zobrazit firmu
(0%)
Přikrývky.cz - Šijeme prošívané přikrývky z dutého vlákna
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Jsme český výrobce prošívaných přikrývek a polštářů. Naše ložní povlečení, přikrývky a polštáře Vám zpříjemní třetinu života, který strávíte v posteli.

Zobrazeno: 382x Zobrazit firmu
(0%)
StavoPlot, Ploty Třebíč, Pavla Čechová
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Montáže oplocení na klíč. Stavba plotů. Pletiva, ploty dřevěné, zámečnické práce

Zobrazeno: 452x Zobrazit firmu
(0%)
Leona Nerudová
Firma z kraje Pelhřimov

Fotografování svateb, vytváření originálních svatebních oznámení a kalendářů z fotografií.

Zobrazeno: 499x Zobrazit firmu
(0%)
Playall.cz - filmové novinky, recenze, články, aktuality, pr
Firma z kraje Třebíč

Filmové novinky, recenze, články, aktuality, premiéry, ankety, filmové hlášky, trailery, videa, soundtracky, stmívání 2 , Avatar, trailery

Zobrazeno: 410x Zobrazit firmu
(0%)
A-typ truhlářství Lang
Firma z kraje Třebíč

Naše truhlářství vyrábí atypické dřevěné výrobky na zakázku. Vyrobíme pro Vás cokoliv podle Vašich představ. Nejvíce zákazníků máme z Prahy a Brna, pro které zhotovujeme hlavně: kuchyňské linky, dveře, schody, okna, různé doplňky, nábytek a další.

Zobrazeno: 575x Zobrazit firmu
(0%)
ČANĚK drtiče, s. r. o.
Firma z kraje Jihlava

Firma se zabývá prodejem,servisem a pronájmem strojů RUBBLE MASTER,drcení/recyklace-zpracování stavebních odpadů (stavební sutě, beton, železobeton, asfaltové kry apod.)

Zobrazeno: 576x Zobrazit firmu
(0%)
Motorové pily a sekačky Drahoš, Chotěboř
Firma z kraje Jihlava

Autorizovaný servis a prodej zahradní a lesní techniky již 16 let. Provádíme záruční i pozáruční opravy, broušení řetězů pil a nožů sekaček a vlastníme certifikace firem Solo, Werco, Stihl, Gardena, MTD, Brill, Dolmar, Husquarna a dalších.

Zobrazeno: 594x Zobrazit firmu
(0%)
Stavitelství Ludvík
Firma z kraje Havlíčkův Brod

Nabízíme realizaci kompletních staveb od základů po kuchyň. Nabízíme však i dílčí stavební práce jako jsou, montáž sádrokartonových desek, obklady, fasády nebo zemní práce.

Zobrazeno: 432x Zobrazit firmu
(0%)
Pletiva, plotové systémy - Dirickx Bohemia
Firma z kraje Jihlava

Široká škála plotů, pletiv, sloupků, branek a bran na různá použití. 10ti letá záruka proti korozi. Celá ČR. Naše oplocení slouží pro rodinné domy, průmyslové objekty, sportovní areály, zemědělské či lesní užití a jako bezpečnostní oplocení.

Zobrazeno: 385x Zobrazit firmu
(0%)
Advokátní kancelář Mgr. Marie Smolíková
Firma z kraje Havlíčkův Brod

Advokátní kancelář poskytující právní služby fyzickým i právnickým osobám v oblastech rodinného a občanského práva, obchodního práva i práva trestního, a to tuzemským i zahraničním klientům. Sídlo Hrušovany nad Jevišovkou, Nádražní 550, okr. Znojmo, pobočky Přibice 36, okr. Brno venkov a Na jámě 40, Mikulov, okr. Břeclav. Možnost jednání v němec...

Zobrazeno: 474x Zobrazit firmu
(0%)
Josef Hroch
Firma z kraje Jihlava

Pila u Moravců v Ovesné Lhotě. Provádíme pořez dřeva a kulatiny. Nabízíme trámy, prkna, latě, soustružení dřeva, drobnou dřevovýrobu, broušení a šraňkování kmenových pásových pil, sváření a broušení truhlářských pásových pil.

Zobrazeno: 649x Zobrazit firmu
(0%)
Zahrady - Řiháček
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Pro zahradní tvorbu zajišťujeme projekci, realizaci a velice rádi obstaráme i následnou údržbu zeleně. Veškerá provedená práce je naší vizitkou!

Zobrazeno: 546x Zobrazit firmu
(0%)
Helena Matičová
Firma z kraje Havlíčkův Brod

ZFP akademie Helena Matičová patří mezi strukturální regionální kanceláře ZFP akademie Znojmo. ZFP akademie zajišťuje penzijní připojištění, hypotéky, stavební spoření, životní pojištění ad. ZFP akademie poskytuje mimo poradenství také školení ZFP.

Zobrazeno: 565x Zobrazit firmu
(0%)