Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Malířství-Natěračství Lukavec Zdeněk
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Provádíme: Malířské - Natěračské - Tapetářské práce po celé ČR Naše firma nabízí tyto služby: - Malování interiérů - Škrabání maleb včetně rozmytí - Drobné zednické práce - Štuky, omítky .. - Sádrokartonářské práce - Podhledy, příčky, renovace umakartu ... - Nátěry dveří a zárubní - Izolační nátěry - Nikotin, mastnota, protekliny ...

Zobrazeno: 523x Zobrazit firmu
(0%)
Truhlářství Pavlů
Firma z kraje Pelhřimov

Zakázková výroba:okna,dveře,schody,kuchyně,nábytek,vybavení ordinací a obchodů,podlahy plovoucí tak masiv atd..

Zobrazeno: 478x Zobrazit firmu
(0%)
SBS REAL Pelhřimov s.r.o. - nové byty prodej a pronájem
Firma z kraje Třebíč

SBS REAL Pelhřimov s.r.o. prodává nové byty a pronajímá bytové a nebytové prostory v Pelhřimově

Zobrazeno: 428x Zobrazit firmu
(0%)
Merkur Interier s.r.o.
Firma z kraje Pelhřimov

Společnost Merkur interier s.r.o. je předním dodavatelem školního a kancelářského nábytku nejen na Vysočině. O nepřetržitém rozvoji firmy vypovídá již šestnáctiletá historie na českém trhu. Zakládáme si nejen na kvalitě dodávaného sortimentu, ale také na doplňcích a doprovodných službách, které se snažíme neustále rozšiřovat a optimalizovat....

Zobrazeno: 522x Zobrazit firmu
(0%)
Dveře Okna U Světa Pelhřimov
Firma z kraje Třebíč

Kvalitní plastová a dřevěná okna, vnitřní a vchodové dveře, garážová vrata a další příslušenství. Zajistíme kompletní služby (demontáž a montáž vč. dopravy, zednického začištění, likvidace starých oken). Region Vysočina, Pelhřimov.

Zobrazeno: 383x Zobrazit firmu
(0%)
Agentura Suzi s.r.o.
Firma z kraje Pelhřimov

Agentura Suzi s.r.o. s působností po celé ČR nabízí služby hlídání dětí, doprovod ze školky, školy, na kroužky, doučování, výuku cizích jazyků a na hudební nástroje a péči o domácnost (úklid, žehlení, nakupování...) za ceny od 100 Kč/h. Nabízíme seznamovací schůzky s vybranými pečovatelkami a hospodyněmi zdarma, pojištění odpovědnosti všech zamě...

Zobrazeno: 452x Zobrazit firmu
(0%)
Stavební firma - František Palán
Firma z kraje Jihlava

Komplexní dodávky novostaveb a rekonstrukcí z celého spektra pozemních staveb,ale zaměřujeme se především na stavby a rekonstrukce rodinných domů, montáže sádrokartonových konstrukcí, obkladačské práce, zdění tarasů a plotů,zámková dlažba.Zelená úsporám.

Zobrazeno: 493x Zobrazit firmu
(0%)
Malířství - Natěračství Lukavec Zdeněk
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Provádíme Malířské - Natěračské práce po celé ČR Naše neustále se rozvíjející firma nabízí tyto služby: - Malování interiérů - Škrabání maleb včetně rozmytí - Drobné zednické práce - Štuky, omítky .. - Sádrokartonářské práce - Podhledy, příčky, renovace umakartu ... - Nátěry dveří a zárubní - Izolační nátěry - Nikotin, mastnota, pr...

Zobrazeno: 532x Zobrazit firmu
(0%)
Dispečerka - web na podporu řemeslníků
Firma z kraje Třebíč

Řemeslný portál dispečerka.cz je přehlídkou drobných řemeslníků, kteří jsou připraveni vyřešit Vaše problémy s nefunkčním zařízením, opraví Vám střechu, vodu, vyrobí a namontují nábytek atd. Jejich práci potřebujeme každý den.

Zobrazeno: 413x Zobrazit firmu
(0%)
Drastich, s.r.o.
Firma z kraje Pelhřimov

Služby v rámci lesnictví, nákup a prodej dřeva, těžba dřeva, harvestorová těžba, výkup lesů, prodej stromků, autodoprava

Zobrazeno: 463x Zobrazit firmu
(0%)
SKLOBENDL - sklenářství a rámování
Firma z kraje Třebíč

Sklenářství SKLOBENDL, veškeré sklenářské práce - zasklívání a rámování, lepení akvárií a nábytku, barevné obklady a montáže zrcadel. Naší specializací jsou skleněné příčky, dveře otvíravé i posuvné a sprchové zástěny.

Zobrazeno: 387x Zobrazit firmu
(0%)
Marian Mais
Firma z kraje Havlíčkův Brod

Malování obrazů olejomalbou, rudkou, kresba portrétů tužkou. Malování na zeď v dětském pokoji a interieru.

Zobrazeno: 488x Zobrazit firmu
(0%)
Šárka Severinová
Firma z kraje Havlíčkův Brod

Prodej náhrádních dílů a spotřebičů na PB

Zobrazeno: 407x Zobrazit firmu
(0%)
Schody - Pemax
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Vyrábíme a montujeme ocelové a kombinované schody, schodiště, zábradlí, brány, střešní světlíky a ostatní lehké ocelové konstrukce.

Zobrazeno: 519x Zobrazit firmu
(0%)
KUNCPIANO
Firma z kraje Pelhřimov

Veškerý servis, prodej a pronájem pian, prodej všech hudebních nástrojů, not, zpěvníků a doplňků (eshop).

Zobrazeno: 731x Zobrazit firmu
(0%)
Aleš Rybišár - autodoprava
Firma z kraje Jihlava

Firma Aleš Rybišár se zabývá silniční motorovou dopravou nákladní vnitrostátní a mezinárodní. Provozovanou vozidly do a nad 3,5 tuny.

Zobrazeno: 974x Zobrazit firmu
(0%)
Libor Musil - tesařství
Firma z kraje Pelhřimov

Tesařství a pokrývačství. Opravy historických objektů - kostelů, zámků a hradů. Střešní vazby, srubové a roubené stavby. Překládané stropy, ručně tesané trámy, stavba lešení, šindelové krytiny, ošetření šindelové krytiny a krovů impregnací.

Zobrazeno: 474x Zobrazit firmu
(0%)
Zdeněk Filipský - FILKO
Firma z kraje Havlíčkův Brod

Naše firma - FILKO - se již od roku 1992 zabývá výrobou betonové střešní krytiny, která je před dokončením nastříkána dvěma vrstvami akrylátového laku. Postupně jsme naši nabídku rozšířili o výrobu a prodej stavebního řeziva a konečně o kompletní realizaci stavby a rekonstrukce střech.

Zobrazeno: 460x Zobrazit firmu
(0%)