Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Půjčovna úklidové techniky
Firma z kraje Pardubický kraj

Půjčovna profesionální značkové úklidové techniky. Možnost zapůjčení na den, týden i delší období. Vysavače, mycí stroje, parní čističe, čističky vzduchu a další zboží.

Zobrazeno: 379x Zobrazit firmu
(0%)
Dobro reality s.r.o.
Firma z kraje Pardubický kraj

Reality v Olomouci.Velký výběr nemovitostí z celého Olomouckého kraje. Rychlý a spolehlivý prodej. Komplexní zajištění prodeje Vaší nemovitosti. Zdarma právní úkony spojené s prodejem

Zobrazeno: 367x Zobrazit firmu
(0%)
Viva Print s.r.o.
Firma z kraje Pardubický kraj

Tiskneme vizitky, letáky , plakáty. Návrh vizitek z předvolených designů. Akce vizitky zdarma . Nejlepší ceny- digitální malonákladový tisk a ofsetový tisk. Tiskneme katalogy, výroční zprávy, obáky, hlavičkové papíry, pohlednice, prospekty, pozvánky , skládačky, brožury , samolepky, kalednáře, reklamní tiskoviny, akční letáky. Expresní digitální...

Zobrazeno: 537x Zobrazit firmu
(0%)
Libor Zítko Střechy-zima
Firma z kraje Pardubice

Presentace stavební firmy, sídlící ve Slatiňanech u Chrudimi, poskytující práce, klempířské, pokrývačské, zámečnické, zednické, obkladačské, malířské, natěračské a službu Hodinový manžel.Provádíme stavby a rekonstrukce střech,bytů,domů. Naše hlavní činnost je stavební klempířství:výměna oplechování, žlabů,svodů,parapetů.Dále umíme zdění,omítk...

Zobrazeno: 702x Zobrazit firmu
(0%)
Svatopluk Lengál – Výkup lesa
Firma z kraje Pardubický kraj

Lesnická firma zaměřená na výkup lesa, prodej lesních sazenic dubu - lesní školka, japonské topoly a prodej dřeva.

Zobrazeno: 283x Zobrazit firmu
(0%)
Truhlářství Melichar
Firma z kraje Chrudim

Truhlářská výroba, kuchně, schodiště, nábytek na míru

Zobrazeno: 495x Zobrazit firmu
(0%)
Recruitix - Mgr. Petr Kmošek
Firma z kraje Svitavy

Jsme personálně poradenská agentura se zaměřením na poradenství a konzultace v rámci oboru lidských zdrojů, věnujeme se také lektorské činnosti. Našim klientům poskytujeme i celou škálu personálního poradenství v oblasti dalšího rozvoje zaměstnanců, rozvoje personální strategie společnosti a dalších procesů vedoucích k optimalizaci lidských zdro...

Zobrazeno: 487x Zobrazit firmu
(0%)
Marie Tesařová
Firma z kraje Pardubice

MAJA - půjčovna dámských společenských šatů a zakázkové krejčovství

Zobrazeno: 411x Zobrazit firmu
(0%)
Vladimír Stolička
Firma z kraje Pardubický kraj

Firma Vladimír Stolička-Kalorie se zabývá zpracováním a výkupem veškerých kovových odpadů. Kov odebírá od občanů, velkých podniků i drobných řemeslníků. Společnost působí po celém území Moravy a používá jedno z nejmodernějších šrotovišť v ČR.

Zobrazeno: 341x Zobrazit firmu
(0%)
RKOkna - dřevěná okna a dveře
Firma z kraje Pardubický kraj

Vyrábíme dřevěná okna (eurookna) a dveře, euro 68/78 softline, zimní zahrady, garážová vrata, parapety, žaluzie, rolety a sítě. Nabízíme komplexní dodávku oken a dveří na klíč, včetně montáže. Záruka 5 let na naše okna a dveře.

Zobrazeno: 352x Zobrazit firmu
(0%)
WAY UP s.r.o.
Firma z kraje Ústí nad Orlicí

Poskytujeme služby digitalizace a skenování dokumentů, softwarové řešení pro kompletní správu a uložení dokumentů - DMS, outsourcing lidských sil, vytěžování formulářů, OCR převod dokumentů.

Zobrazeno: 624x Zobrazit firmu
(0%)
Aqua Dorňák
Firma z kraje Pardubický kraj

Prodáváme tepelná čerpadla včetně komplexní dodávky: vrty, montáž, servis, poradenství. Provádíme hloubkové vrty pro tepelná čerpadla vystrojené atestovanými kolektory. Vrtané studny - legislativa, vrtné práce, kompletní vystrojení.

Zobrazeno: 494x Zobrazit firmu
(0%)
STAVBAX s.r.o.
Firma z kraje Svitavy

Naše firma se zabývá stavbou rodinných domů, kterou provádíme buď na klíč nebo klasické. Dále se zabýváme prodejem stavebního řeziva. Provádíme i rekonstrukce staveb.

Zobrazeno: 536x Zobrazit firmu
(0%)
JM - Elektro s.r.o. komplexní elektroinstalace
Firma z kraje Svitavy

Provádíme elektromontážní a elektroinstalační práce. Elektro rozvody na klíč, návrh, projekt montáž silnoproudých i slaboproudých rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů. EZS, zabezpečovací systémy, strukturovaná kabeláž, domovní telefony.

Zobrazeno: 519x Zobrazit firmu
(0%)
Zdenka Pátková
Firma z kraje Pardubice

Nabídka kadeřnických služeb pro dámy, pány i děti, modeláže nehtů a pedikúry.

Zobrazeno: 519x Zobrazit firmu
(0%)
Roman Stejskal
Firma z kraje Pardubický kraj

Komplexní služby při tvorbě a realizaci interiérových řešení – od architektonického návrhu až po odbornou montáž. Profesionální a individuální přístup.

Zobrazeno: 293x Zobrazit firmu
(0%)
Jozef Červený
Firma z kraje Pardubický kraj

Stavby a přestavby, renovace domů, bytů, koupelen, stavební a bourací práce. Výstavba nízkoenergetických domů a dřevostaveb, garáží, a zahradních domků. Rodinná stavební firma.

Zobrazeno: 345x Zobrazit firmu
(0%)
Superhard - PKD, CBN, PCD, karbidové destičky
Firma z kraje Chrudim

Firma dodává PKD destičky, PDC destičky, CBN destičky,karbidové destičky, speciální diamantové destičky pro CNC obrábění, obrábění hliníku, obrábění kalených ocelí speciální destičky

Zobrazeno: 416x Zobrazit firmu
(0%)