Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Taxi Tábor - Jaroslav Lis
Firma z kraje Ústí nad Orlicí

Provozování nonstop taxislužby, kurýrní služby a služby drink no drive servis.

Zobrazeno: 493x Zobrazit firmu
(0%)
Ergotep, družstvo invalidů
Firma z kraje Pardubice

Komplexní řešení v oblasti motivačních a věrnostních programů, logistických a distribučních služeb, služeb pro bankovní sektor a služeb e-komerce.

Zobrazeno: 487x Zobrazit firmu
(0%)
Jan Švestka Kovoobrábění
Firma z kraje Pardubický kraj

Poskytování veškerých služeb v oblasti kovoobrábění. Výroba ozubení všeho druhu včetně kalení a broušení.

Zobrazeno: 322x Zobrazit firmu
(0%)
Vodní zdroje Ekomonitor spol. s r.o.
Firma z kraje Pardubice

Komplexní služby v ekologii. Likvidace ekologických zátěží; moderní sanační postupy; nepřetržitá havarijní služba pro úniky závadných látek; úpravny vody; hydrogeologické průzkumy a nové zdroje vody; vodovody a kanalizace; Průzkumné práce za účelem zjištění existence ekologické zátěže; odběry vzorků a zajištění analýz (voda, zemina, stavební materiá...

Zobrazeno: 503x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Sergey Kuzmin – překlady ruština a tlumočení
Firma z kraje Pardubický kraj

Rodilý mluvčí, ruština, překlady a tlumočení. Ruština pro technické, lékařské, reklamní a umělecké texty včetně knih. Dále provádím korektury - ruský jazyk. Podklady přijímám v jakékoliv formě. Překládám, tlumočím také anglický jazyk.

Zobrazeno: 469x Zobrazit firmu
(0%)
Ateliér 133
Firma z kraje Pardubický kraj

Architektonicko-stavební ateliér se zabývá projekční činností ve výstavbě a poradenstvím, projektováním novostaveb a rekonstrukcí občanských, bytových, administrativních, historických i památkově chráněmých objektů a dalších staveb. Nabízíme kompletní služby od předprojektové přípravy až po realizační projektovou dokumentaci. Zajišťujeme všechny...

Zobrazeno: 537x Zobrazit firmu
(0%)
Boleslav Bleha
Firma z kraje Svitavy

Výroba kovových konstrukcí, různých druhů zábradlí, bran a schodišť. Nabídka leštění kovů, malířských a natěračských prací.

Zobrazeno: 420x Zobrazit firmu
(0%)
Monika - Půjčovna svatebních a společenských šatů
Firma z kraje Ústí nad Orlicí

Půjčovna svatebních a společenských šatů ve Veselí nad Lužnicí

Zobrazeno: 424x Zobrazit firmu
(0%)
Truhlářství a autodoprava Milan Jirout
Firma z kraje Svitavy

Vyrábíme na zakázku zařízení pro domácnosti (kuchyně, ložnice, koupelny, dětské a obývací pokoje), kanceláře, obchody, penziony a školy.

Zobrazeno: 623x Zobrazit firmu
(0%)
Vizitky, kvalitně ofsetem od 25 ks
Firma z kraje Svitavy

Tiskneme kvalitní, profesionální vizitky ofsetem, vlastní grafický návrh či výběr z grafických návrhů, které jednoduše doplníte. Vizitky expedujeme druhý den po zaplacení.

Zobrazeno: 343x Zobrazit firmu
(0%)
TROMA - MACH
Firma z kraje Chrudim

Zastupujeme zahraniční firmy v oblasti strojírenství: Ortlinghaus, Optima, Lovejoy, Woerner, Raja, Parker, Euro Press Pack, Mahle, Techno Parts, Hänchen. Prodáváme spojky, brzdy, upínky, centrální mazání, hydraulické válce, filtry a těsnění.

Zobrazeno: 417x Zobrazit firmu
(0%)
Carman a. s.
Firma z kraje Pardubický kraj

Carman – to jsou kvalitní dřevostavby a nízkoenergetické domy. Postavíme dřevostavby na klíč, montované dřevostavby i pasívní domy. Výstavba rodinných domů na klíč v různých konstrukčních systémech – dřevostavby, HELUZ a YTONG.

Zobrazeno: 502x Zobrazit firmu
(0%)
Lukáš Báchor
Firma z kraje Svitavy

Nabídka fotografování a natáčení svateb, maturitních plesů, firemních a společenských akcí či křtin.

Zobrazeno: 399x Zobrazit firmu
(0%)
Kachlová kamna
Firma z kraje Pardubický kraj

Již 10 let se zabýváme stavbou kachlových kamen. Kachlová kamna jsou ve třech variantách: s biotopeništěm, kamnovou vložkou a s výměníkem. Na naší vzorkové prodejně najdete plně funkční kachlová kamna.

Zobrazeno: 314x Zobrazit firmu
(0%)
Centrum zdraví a redukce váhy
Firma z kraje Svitavy

Poradenství v oblasti zdravé výživy, redukce váhy, sportovní výživy a výživy na energii. Programy vyvinuté lékaři na přírodní bázi pro optimální výživu, pro redukci váhy, pro sport, pro energii a vitalitu, pro nabírání svalové hmoty.

Zobrazeno: 430x Zobrazit firmu
(0%)
Fitaktivnet - hubnutí pro každého!
Firma z kraje Pardubický kraj

Fitaktivnet s.r.o. nabízí odborně sestavené programy na redukci hmotnosti, udržování pohybové aktivity a léčbu bolestí zad! Jediný systém tohoto druhu v ČR. Nezabýváme se \"pouze\" redukcí váhy, ale také nastavením podmínek pro dlouhý a kvalitní život. Jedinečnost celého systému spočívá ve spolupráci praktických lékařů, odborníků z UP, vyškol...

Zobrazeno: 401x Zobrazit firmu
(0%)
Kosmetika - Kateřina Omesová
Firma z kraje Chrudim

kosmetické ošetření pleti laserové ošetření medová masáž parafínový zábal rukou barvení obočí a řas, depilace masáž lávovými kameny prodej pěstící a dekorativní kosmetiky prodej dárkových poukazů pro Vaše blízké

Zobrazeno: 478x Zobrazit firmu
(0%)
DANĚ-ÚČETNICTVÍ-MZDY Olomouc
Firma z kraje Pardubický kraj

Účetní firma poskytuje kompletní ekonomický servis pro podnikatele, živnostníky, osoby zapsané v obchodním rejstříku i nevýdělečné organizace (SVJ). Zpracování účetnictví, daňové evidence, mezd, vedení mzdové agendy. Veškerá daňová přiznání.

Zobrazeno: 227x Zobrazit firmu
(0%)