Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Radek Kocourek
Firma z kraje Žatec

Hodinový manžel

Zobrazeno: 406x Zobrazit firmu
(0%)
ElektroKrál
Firma z kraje Žatec

Nabízíme služby z oboru elektroinstalací, od kompletních dodávek, přes rekonstrukce až po drobné opravy a úpravy. Na trhu působíme již více než 20 let, během nichž jsme každodenní praxí získali bohaté zkušenosti. Naše technické vybavení nám umožňuje provádět elektromontážní práce nejen v cihlových, ale i v panelových domech....

Zobrazeno: 327x Zobrazit firmu
(0%)
www.kupujpc.cz David Machálek
Firma z kraje Žatec

Prodáváme nové komponenty za nejnižší ceny na trhu s dvouletou zárukou. Kategorie BAZAR -zde je možnost nakoupit použité,ale 100% funkční a spolehlivé komponenty,na které se také ze zákona vztahuje záruka,a to půl roku. Tyto komponenty jsou naprosto dosačující pro nenáročnou kancelářskou činnost a byly vyndány z důvodu vysokých hardwarovýc...

Zobrazeno: 590x Zobrazit firmu
(0%)
Předokenní rolety Garážová rolovací vrata Bezpečnostní mříže
Firma z kraje Žatec

Naše firma vyrábí, realizuje dodávky a montáž: předokenní rolety, garážová vrata, rolovací mříže, sítě proti hmyzu,hliníkové systémy. nabízíme široké spektrum pohonů pro řízení předokenních rolet: od klasických manuálních pohonů po moderní elektrické pohony s dalšími funkcemi.

Zobrazeno: 252x Zobrazit firmu
(0%)
Radovan Moravec
Firma z kraje Žatec

Hodinový manžel - kdo to je? Hodinový manžel je synonymum pro zručného muže, šikovného kutila, lakýrníka, malíře, opraváře prostě univerzální technicky nadaný muž který v jedné osobě zvládá rozličné druhy oprav v domácnosti a kanceláři. Hodinový manžel spojuje mnoho profesí do jedné. Hodinový manžel nechce nahradit vašeho partnera v životě n...

Zobrazeno: 515x Zobrazit firmu
(0%)
Pohotovost PC
Firma z kraje Žatec

Servis a opravy počítačů. Zálohování, reinstalace, odvirování systémů. Čištění PC, pravidelný servis. Tvorba web stránek a grafických prvků.

Zobrazeno: 431x Zobrazit firmu
(0%)
Josef Loučka
Firma z kraje Žatec

Broušení dřevoobráběcích, kovoobráběcích a ostatních řezných nástrojů.

Zobrazeno: 386x Zobrazit firmu
(0%)
APM SERVIS - Zdeněk Dvořák
Firma z kraje Žatec

Provádíme opravy a servis praček, myček, sporáků různých značek. Opravy zajišťujeme u zákazníka i na dílně. Prodáváme náhradní díly na pračky, myčky, sporáky. Poskytujeme servis, poradenství, prodej, dovoz a zapojení.

Zobrazeno: 295x Zobrazit firmu
(0%)
Servis PC Praha, opravy počítačů a notebooků
Firma z kraje Žatec

Servis počítačů a notebooků v Praze a okolí. Provádíme odvirování, zabezpečení, reinstalaci operačních systémů, výměny poškozených komponent a další. Vytváříme a spravujeme drátové a bezdrátové (Wi-Fi) sítě.

Zobrazeno: 649x Zobrazit firmu
(0%)
Zahrada - Dílna - Stroje
Firma z kraje Ústecký kraj

Prodej, záruční a pozáruční servis strojů, kloubových mininakladačů Multione, Gama 4, Vermeer a Ausa.Štěpkovače, drtiče větví,pařezové frézy a mnoho dalšího s komunální sféry

Zobrazeno: 475x Zobrazit firmu
(0%)
Jiří Jansa
Firma z kraje Ústí nad Labem

Montované haly jsou našim hlavním oborem. Jsou vhodné pro hangáry, skladové haly, výrobní haly, jízdárny. Dále provádíme zámečnické práce, rekonstrukce montovaných hal, elektroinstalace.

Zobrazeno: 466x Zobrazit firmu
(0%)
Hodinový manžel Praha
Firma z kraje Žatec

Nabízíme vám služby - hodinový manžel - profesionální pomocník pro opravy, údržbu, montáže a další pomoc ve vaší domácnosti, kanceláři nebo na zahradě. A to od roku 2008. Hodinový manžel Praha a okolí.

Zobrazeno: 323x Zobrazit firmu
(0%)
InTop-construct Michal Bílek
Firma z kraje Ústí nad Labem

InTop-construct . . . to jsou: OPRAVY, REKONSTRUKCE A VÝSTAVBA NOVÝCH ROZVODŮ VODY, TOPENÍ A PLYNU MONTÁŽ SOLÁRNÍCH SYSTÉMU

Zobrazeno: 572x Zobrazit firmu
(0%)
Karel Šálek
Firma z kraje Teplice

Poskytování služeb hodinového manžela.Údržba a opravy v bytech,kancelářích,domech i zahradách.Odborné montážní,zednické,zámečnické,instalatérské práce.

Zobrazeno: 396x Zobrazit firmu
(0%)
Goldkey - nonstop zámečnický servis
Firma z kraje Žatec

Zámečnický servis provádí 24 hodin nonstop zámečnické práce po Praze a okolí včetně víkendů a svátků. Otvírání zabouchnutých dveří, služba otevírání automobilů, montáže kování, přídavných zámků.

Zobrazeno: 361x Zobrazit firmu
(0%)
Satom
Firma z kraje Žatec

Instalujeme televizní a satelitní antény, UPC a set top box (digitální vysílání), opravy satelitů a seřízení antény, kamerové systémy. Zabezpečení objektů, alarmy. Návrhy a poradenství pro problémové oblasti. Zajišťujeme servis, opravy, instalace.

Zobrazeno: 669x Zobrazit firmu
(0%)
ABC Instalatéři
Firma z kraje Žatec

Čištění odpadů a kanalizací, havarijní servis nonstop levně - Praha a okolí. Tel. 603 264 217, 732 738 983. Revize kamerou vč. záznamu, čištění tlakovou vodou, opravy kanalizace, instalatérské a topenářské práce. Zmrazovací technika.

Zobrazeno: 566x Zobrazit firmu
(0%)
pracenazavolanou.cz
Firma z kraje Žatec

Provádíme práce typu hodinový manžel a to: drobné stavební práce, různé domácí práce jako například: montáž nábytku, zapojení a instalace domácích spotřebičů, instalace vodovodních baterií. Opravíme kapající kohoutek, protékající záchod a dovedeme připojit pračku, myčku a ostatní spotřebiče. Pomůžeme vyměnit žárovku nebo opravit zásuvku. Prob...

Zobrazeno: 364x Zobrazit firmu
(0%)