Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Lenka PRŮŽKOVÁ
Firma z kraje Žatec

Prodej a kontroly hasících přístrojů,revize hydrantů,BOZP

Zobrazeno: 439x Zobrazit firmu
(0%)
Elektro Vrba
Firma z kraje Žatec

Nabízíme kompletní silnoproudé i slaboproudé elektroinstalace a montáže hromosvodů. Provádíme instalace v novostavbách i rekonstrukce stávajících rozvodů v bytových jednotkách a rodinných domech, v kancelářských a průmyslových objektech. Samozřejmostí je zajištění revize a následné přihlášky k odběru.

Zobrazeno: 414x Zobrazit firmu
(0%)
Servis nemovitosti Praha
Firma z kraje Žatec

Zajištění bezproblémového chodu a funkčnosti nemovitosti po technické stránce. Široká nabídka servisních služeb Praha. Provozujeme servis nemovitostí, službu hodinový manžel, úklidy, instalatérské práce, připrava bytů pro nájemníka aj.

Zobrazeno: 336x Zobrazit firmu
(0%)
Vrata Plzeň
Firma z kraje Ústecký kraj

Prodej montáž a servis garážových vrat. Výroba, prodej a montáž vjezdových bran a oplocení. Prodej pohonů.

Zobrazeno: 434x Zobrazit firmu
(0%)
Pavel Jaňour
Firma z kraje Žatec

Vše okolo interieru. Montáže nábytku, elektro, schody a zábradlí ...

Zobrazeno: 424x Zobrazit firmu
(0%)
PAMAR outsourcing BOZP a PO
Firma z kraje Žatec

Poskytujeme outsourcing BOZP a PO. Osoba odborně způsobilá v Bezpečnosti práce a Požární ochraně. Školíme BOZP a PO, řidiče referenty do 3,5t, práce ve výškách a nad volnou hloubkou, a jiná specializovaná. Školíme rezenční i e-learning formou. Vypracujeme a povedeme dokumentaci BOZP a PO. Zajistíme KOORDINÁTORA BOZP na stavbu. Připravíme katego...

Zobrazeno: 540x Zobrazit firmu
(0%)
Chromservis s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Firma Chromsevis s.r.o. je dodavatel laboratorních přístrojů v ČR i SR. Dodává plynové a kapalinové, chromatografy GC, HPLC, UHPLC, GC/MS-TOF, LC/MS, detektory a analyzátory plynů, přístroje pro měření fyzikálních veličin, rozpuštěný kyslík, pH.

Zobrazeno: 368x Zobrazit firmu
(0%)
Roman Novotný
Firma z kraje Žatec

Provádíme revize elektro do 35000V a to i ve výbušných prostorech.

Zobrazeno: 435x Zobrazit firmu
(0%)
Milan ZETEK - HESTIA
Firma z kraje Žatec

Revize a opravy hydrantů a hasicích přístrojů, tlakové zkoušky hydrantových hadic, požárně preventivní prohlídky, zpracování dokumentace požární ochrany, školení o požární ochraně, poradenství v oblasti požární ochrany

Zobrazeno: 626x Zobrazit firmu
(0%)
Alexim s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Alexim.cz je internetový obchod hudebních nástrojů a příslušenství. Naši nabídku tvoří celá řada hudebních nástrojů (kytary, baskytary, klávesy) přes zesilovače,efekty,mikrofony až po hudební příslušenství (struny, mechaniky, kobylky aj.). Našim zákazníkům také poskytujeme záruční i pozáruční profesionální servis....

Zobrazeno: 488x Zobrazit firmu
(0%)
Revize elektro - elektrorevize
Firma z kraje Žatec

Provádíme veškeré revize elektro, revize elektrozařízení bez omezení napětí. Specializujeme se na revize elektrospotřebičů a revize elektroinstalace. Pro úplné doplnění provádíme revize hromosvodů.

Zobrazeno: 373x Zobrazit firmu
(0%)
Zděnek Veselý KPK Podlahy
Firma z kraje Žatec

Kompletní služby v oboru kladení podlahových krytin a renovace podlah, kladení PVC podlah a linolea, plovoucí podlahy, laminátové podlahy, lepení parket, broušení a lakování.

Zobrazeno: 324x Zobrazit firmu
(0%)
KUSO - správa nemovitostí Praha a okolí
Firma z kraje Žatec

Hlavní činností firmy je komplexní správa nemovitostí, údržba a úklid, služby realitní kanceláře včetně finančních služeb, poradenství v oblasti účetnictví a práva. Zajišťujeme technickou správu nemovitostí, revize, opravy a havárie.

Zobrazeno: 347x Zobrazit firmu
(0%)
N.E.M.I
Firma z kraje Žatec

Fa N.E.M.I provádí instalatérské práce v Praze a okolí: opravy a montáže vodovodů a kanalizace, topení a plynu. Kompletní rozvody v rodinných domech, lčištění kanalizace, opravy WC, výměny a opravy vodovodních baterií, výměny bojlerů, drobné opravy v domech a bytech... naše instalatérství je tu pro Vás.

Zobrazeno: 372x Zobrazit firmu
(0%)
CZ LIFT s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Dodáváme osobní výtahy, nákladní výtahy, plošiny a ocelové prosklené konstrukce. Provádíme rekonstrukce a modernizace výtahů. Provádíme záruční i pozáruční servis výtahů s nonstop vyprošťovací službou.

Zobrazeno: 313x Zobrazit firmu
(0%)
Az-instal
Firma z kraje Žatec

Nabízíme profesionální služby v oblasti voda-plyn-topení-elektřina. Na místo havárie dorazíme do 2 hodin od jejího nahlášení a ihned začneme s opravou. Nabízíme také pomoc s přesatavbou koupelny nebo bytového jádra, od vytvoření 3D projektu po jeho realizaci. Pracujeme rychle a profesionálně (kvalitně).

Zobrazeno: 636x Zobrazit firmu
(0%)
Martin Schächter  S.R.C.
Firma z kraje Žatec

Zajišťujeme prodej, provoz a servis prodejních automatů včetně vybavení a sortimentu - automaty na výdej kusového zboží, nápojové a potravinové. Jsme výhradní distributor firmy Crane Merchandising Systems v České republice.

Zobrazeno: 365x Zobrazit firmu
(0%)
Drobné opravy,údržba pro firmy a byty Praha a okolí
Firma z kraje Žatec

Údržbářské práce- Zapojení elektroniky,výměna vypínačů a zásuvek, opravy v koupelně , toaletě, kuchyni. - Tesařské práce- Renovace nábytku. - Truhlářské práce- Smontování, opravení, lakování nábytku. - Zámečnické práce- Výměna a renovace zámku. - Zednické práce- Drobné opravy zdí, opravy obkladů a dlažby....

Zobrazeno: 371x Zobrazit firmu
(0%)