Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
DITON s.r.o.  - dlažba, venkovní dlažba, zámková dlažba
Firma z kraje Česká republika

Sortiment společnosti DITON je: dlažba, zámková dlažba, venkovní dlažba, palisády, obrubníky, ztracené bednění, zatravňovací tvárnice, svahové tvárnice, ploty, prvky, plotů a ostatní betonové výrobky

Zobrazeno: 517x Zobrazit firmu
(0%)
Růžena Raclová
Firma z kraje Kutná Hora

Koberce-podlahy-PVC Kolín – podlahářství Kolín nabízí koberce, podlahy, PVC, linoleum a bytový textil. Naše lokalita je Kolín, Střední a Východní Čechy.

Zobrazeno: 568x Zobrazit firmu
(0%)
Lubana spol. s r.o.
Firma z kraje Žatec

Lubana spol. s r.o., Interiéry, rekonstrukce bytů, kanceláří, stavební práce, plovoucí podlahy, kancelářský nábytek.

Zobrazeno: 486x Zobrazit firmu
(0%)
Robzone Int., s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Prodej robotických čističů Robzone. Inteligentní vysavač zajistí úklid tvrdých podlah i koberců. Robotické vysavače pro každodenní automatický úklid vašeho bytu či kanceláří.

Zobrazeno: 454x Zobrazit firmu
(0%)
Podlahářství Olexa
Firma z kraje Česká Lípa

Pokládáme a prodáváme laminátové i dřevěné plovoucí podlahy, parkety, lišty. Provádíme renovace parket, broušení parket, opravy dřevěných podlah. Na trhu jsme již od roku 1994. V každém odvětví jde technologie stále dopředu, proto i my sledujeme tyto nové technologie v oblasti podlah a snažíme se je využívat při realizaci zakázek. Veškeré materi...

Zobrazeno: 467x Zobrazit firmu
(0%)
Syta spol. s r.o.
Firma z kraje Žatec

On-line prodej rozkládacích stanů – nůžkových, nafukovacích, party stanů . . . zahradní nábytek, široká nabídka příslušenství –plastové podlahy, topení, klimatizace atp. a náhradních dílů, potisk stanů. Provozujeme půjčovnu stanů a příslušenství.

Zobrazeno: 656x Zobrazit firmu
(0%)
Koblížkův obchůdek – dětské oblečení, kojenecké oblečení a h
Firma z kraje Česká republika

Koblížkův obchůdek nabízí kojenecké oblečení, dětské oblečení, dětské hračky a dále je v nabídce těhotenská móda a oblečení.

Zobrazeno: 372x Zobrazit firmu
(0%)
Supellex centrum, s.r.o.
Firma z kraje Chrudim

Supellex centrum. s.r.o. je již několik let prodejcem podlahových krytin od různých výrobců. Nabídka je dostatečně široká nejen pro obyčejného zákazníka, ale dokáže zaujmout mnohé specialisty v této oblasti svoji komplexností a specializací. Supellex nabízí laminátové, dřevěné a korkové podlahy nebo PVC. Podlaháře jistě zaujme nabídka stavební c...

Zobrazeno: 415x Zobrazit firmu
(0%)
Efisan s.r.o. - izolace sanace podlahy
Firma z kraje Ústecký kraj

Specializujeme se na antistatické, samonivelační a ostatní průmyslové podlahy. Provádíme sanace betonových konstrukcí, injektáže, reprofilace, nástřiky, stěrky. Zajišťujeme polyuretanové hydroizolace stavebních a dopravních konstrukcí.

Zobrazeno: 611x Zobrazit firmu
(0%)
Realizace podlah - dřevěné, laminátové, korkové, bambusové
Firma z kraje Žatec

Prkna v pokoji, dlažba v kuchyni, klasické dekory v ložnici či dětském pokoji. Máme pro vás podlahy, které umocní charakter vašeho domova. Novinka - speciální prkenná podlaha do koupelen. Podlahové krytiny: QUICK STEP, FLOORLINE, STEIER PARKET, BERGLAND PARKET, BERTHOLD, BK PARKET

Zobrazeno: 423x Zobrazit firmu
(0%)
Dorian dekor
Firma z kraje Česká republika

Podlahy - prodej

Zobrazeno: 452x Zobrazit firmu
(0%)
Podlahy Best - plovoucí laminátové podlahy BALTERIO
Firma z kraje Žatec

Naše společnost se zabývá prodejem a pokládkou kvalitních plovoucích laminátových podlah značky BALTERIO. Nabízíme kompletní servis, kdy klademe velký důraz na seriozní jednání, rychlost a kvalitu realizace zakázky.

Zobrazeno: 449x Zobrazit firmu
(0%)
Podlahy Hradec Králové
Firma z kraje Česká republika

Pokládka všech druhů podlahových krytin včetně jejich dodávky. Plovoucí podlahy, laminátové, dřevěné, PVC, koberce, linolea, parkety, brušení parket. Půjčovna brusek na parkety

Zobrazeno: 420x Zobrazit firmu
(0%)
Jehla - Podlahové centrum
Firma z kraje Kroměříž

Prodáváme podlahové krytiny - koberce, PVC, dřevěné a laminátové podlahy. Jsme přímí dovozci. Provozujeme maloobchodní i velkoobchodní prodej. Provádíme pokládky a veškeré podlahářské práce. Dodáváme stojany a posuvné systémy na kusové koberce.

Zobrazeno: 774x Zobrazit firmu
(0%)
Martin Bělský
Firma z kraje Svitavy

Zabýváme se prodejem masivních dubových parket, podlahovek, briket a lišt.

Zobrazeno: 585x Zobrazit firmu
(0%)
DIFFERENT DESIGN – panDOMO, Benátský štuk a imitace betonu
Firma z kraje Svitavy

Nabízíme podlahy a stěny PANDOMO. Imitace betonových stěn. Benátský štuk. Kompletní služby v oblasti PANDOMO – návrhy , realizace a následný servis.

Zobrazeno: 779x Zobrazit firmu
(0%)
MP-2, s.r.o.
Firma z kraje Kroměříž

Provádíme montáž sádrokartonových systémů - půdní vestavby, bytová jádra, kazetové podhledy, stropy a příčky. Provádíme zateplování budov, střech a balkonů. Součástí výstavby jsou i malířské - natěračské práce a pokládaní plovoucích podlah

Zobrazeno: 595x Zobrazit firmu
(0%)
BRASED EUROTEXTIL CZ spol. s r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Jsme dovozci podlahových krytin, s velmi širokým výběrem od laminátových a dřevěných plovoucích podlah, Marmoleum, Marmorette, PVC, kaučukové a korkové podlahy, vinylové podlahy, koberce a kobercové čtverce..atd. V případe zájmu zajistíme aj pokládku Brno, ČR.

Zobrazeno: 567x Zobrazit firmu
(0%)