Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Penzion a restaurace MĚŠŤAN
Firma z kraje Písek

Rodinný penzion se stylovou a nekuřáckou restaurací s dětským koutkem nabízející ubytování v hystorickém centru Jindřichova Hradce, 100m od zámku. K dispozici parkování, půjčovna a úschovna kol, Wi-Fi. V blízkosti cyklotrasy, aquapark ....

Zobrazeno: 531x Zobrazit firmu
(0%)
Chalupa u Pilných, ubytování jižní Čechy, ubytování Kaplice
Firma z kraje Jindříchův Hradec

Nabízíme Vám ke krátkodobému pronájmu nadstandardně vybavený apartmán v klidném prostředí malé vsi Mostky u Kaplice.

Zobrazeno: 627x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion U Krále Šumavy
Firma z kraje Strakonice

Penzion POHODA U Krále Šumavy vám nabízí komfortní ubytování ve třílůžkových pokojích a apartmánech s možností přistýlky a dětské postýlky. Všechny pokoje jsou vybaveny televizí, mini-barem, bezpečnostní schránkou a vlastním sociálním zařízením. Ideální pro firemní akce.Kapacita 62 lůžek

Zobrazeno: 596x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Bílá růže Písek
Firma z kraje Prachatice

Nabízíme v zrekonstruovaném hotelu ubytování a stravování v centru města s garáží. Zajistíme firemní večírky, catering, svatby, školení, VIP, velikonoční a romantické pobyty, kongresy, prezentace. Kongresová turistika. Hokejové pobyty. Silvestr 2009.

Zobrazeno: 606x Zobrazit firmu
(0%)
Miroslav Hošek - Ubytování
Firma z kraje Písek

Ubytování v samostatné chalupě v srdci České Kanady, klidné prostředí se spoustou možností

Zobrazeno: 615x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování Český Krumlov
Firma z kraje Jindříchův Hradec

Využijte našeho ubytování v penzionech v centru Českého Krumlova a nechte se okouzlit nezaměnitelnou atmosférou tohoto historického města. Pokoje s výhledem na řeku a na město Český Krumlov. Bohatý snídaňový bufet.

Zobrazeno: 642x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování Kvilda
Firma z kraje Strakonice

Komfortní ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích vybavených televizí, telefonem, mini-barem, bezpečnostním trezorem a vlastním soc. zařízením.

Zobrazeno: 657x Zobrazit firmu
(0%)
Apartmány Lipno
Firma z kraje Jindříchův Hradec

Místo čtyř sezón - jezero Lipno. Rodinná dovolená přímo u Lipna v rekreačních domech - apartmánech 4+kk,135m2. Kompletní vybavení, kapacita 8 lůžek. Koupání, rybolov, lyžování, cyklistika, turistika, houbaření, jachting, aquaworld, bobová dráha.

Zobrazeno: 546x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Alton - Levné ubytování v Českých Budějovicích
Firma z kraje Český Krumlov

Levné ubytování v Českých Budějovicích - Alton Hotýlek v blízkosti centra v klidné části města na břehu řeky Malše - nejlevnější ubytování v kategorii \"Hotel\"

Zobrazeno: 508x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Art Písek
Firma z kraje Prachatice

Luxusní hotel v centru Písku. Na písecké náměstí je to odtud 50 metrů. Hotel je v historické, rekonstruované budově v centru Písku.

Zobrazeno: 561x Zobrazit firmu
(0%)
Monika Pellova
Firma z kraje Jihočeský kraj

Vítejte na stránkách netradičního romantického penzionu v nečekaně klidné lokalitě téměř ve středu Brna. Pokud zavítáte do jihomoravské metropole, města Brna, najdete u nás absolutní soukromí a domácí péči s nadstandardními hotelovými službami.

Zobrazeno: 320x Zobrazit firmu
(0%)
Koleje a menzy JU
Firma z kraje Český Krumlov

V letním období nabízíme levné ubytování o celkové kapacitě až 2000 lůžek. Dále celoroční stravování, cateringové služby, pronájem sálu s av technikou.

Zobrazeno: 460x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování ve Strmilově
Firma z kraje Písek

Předevší­m v objektech Rošáda, Gambit a Eldorádo jsou poskytovány větší­m skupinám mimořádně výhodné ceny. V pří­padě hromadných akcí­, dětských, šachových, ale i jiných, předevší­m mimo sezonu, je možno domluvit smluvní­ ještě nižší ceny než uvedené.

Zobrazeno: 540x Zobrazit firmu
(0%)
Marek Kerner - Turistická chata Onen Svět
Firma z kraje Prachatice

Nabízíme ubytování až pro 25 osob ve stylové turistické chatě s dlouholetou tradicí. Součástí turistické chaty je restaurace pro 20 hostů vytápěná krbem, bar, salónek pro 35 hostů a venkovní terasa pro 45 hostů. Vedle chaty je Langova rozhledna.

Zobrazeno: 555x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Záviš z Falkenštejna
Firma z kraje Český Krumlov

Čtyřhvězdičkový hotel nedaleko zámku Hluboká nad Vltavou nabízí ubytováni v pokojích nebo apartmentech a bohatou nabídku kulturního, společenského a sportovního vyžití.

Zobrazeno: 650x Zobrazit firmu
(0%)
‹‹ 1 2 3 4 ››