Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Ubytování v penzionu U Polenů Třeboň
Firma z kraje Písek

Nabízíme vám ubytování v Třeboni ve 4lůžkových apartmánech, s možností vlastního vaření, vlastním WC, zahradou a parkováním. Penzion je vhodný pro rodiny s dětmi a cyklisty. Okolí penzionu je ideální pro cykloturistiku, houbaření či pěší turistiku.

Zobrazeno: 328x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion \
Firma z kraje Písek

Malý rodinný penzion v České Kanadě - pomezí jižních Čech a Vysočiny. Ubytování v 2-5 lůžkových apartmánech v vlastní kuchyňkou, WC a sprchovým koutem. Ubytování v tichém a klidném prostředí našeho penzionu Vám poskytne ideální možnost odpočinku od ruchu města a starostí všedních dnů. V nedalekém okolí penzionu se nacházejí historická města Telč...

Zobrazeno: 471x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion a restaurace Dvorce Třeboň
Firma z kraje Písek

Nabízíme nové stylové ubytování na farmě Dvorce v Třeboni. Ubytování je ve 2 až 3lůžkových pokojích a apartmánech s kuchyňkou, vlastním sociálním zařízením a TV. Penzion je vhodný pro rekreaci, vyjížďky na kolech, možnost zajištění vyhlídkových letů.

Zobrazeno: 472x Zobrazit firmu
(0%)
Dovolená na Lipně
Firma z kraje Český Krumlov

Nabízíme pronájem patrové chaty v obci Lipno nad Vltavou, v chatové osadě Kobylnice. Chata se nachází 300 m od jezera.

Zobrazeno: 426x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování Brno-AMI penzion u BVV
Firma z kraje Jihočeský kraj

Rodinný penzion nabízející ubytování v městské části Brno-střed ve vyhledávané vilové čtvrti pár minut chůze od areálu BVV-brněnského výstaviště a centra města. Komfortně vybavené pokoje, wi-fi internet na pokojích, plazmové televizory se satelitem a DVD, minilednička/minibar, pokoje s terasami, možnost vlastního vaření-plně vybavená kuchyně k d...

Zobrazeno: 346x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion Na Hradečku Třeboň
Firma z kraje Písek

Nabízíme ubytování v lesním penzionu v Třeboni, vhodné pro rodiny s dětmi, cyklisty a skupiny. Vlastní WC s koupelnou, možnost vlastního vaření, zahradní posezení v pergole u krbu, dětské hřiště, úschova kol, parkování v objektu.

Zobrazeno: 439x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování Novohradské Hory
Firma z kraje Český Krumlov

Ubytování v Novohradských horách za skvělou cenu. Klidný kout českého pohraničí. Patrová rekonstruovaná chalupa na Pohoří, se zařízenou kuchyní, společenskou místností s krbem, 3 samostatné pokoje, 2 koupelny. Velký pozemek, přilehlé parkoviště. Ideální místo pro relaxaci a načerpání nové energie i sportovní a turistické aktivity. Přijďte k nám ...

Zobrazeno: 433x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Minor ubytování  České Budějovice
Firma z kraje Český Krumlov

Rodinný tříhvězdičkový hotel Minor Vám poskytne levné a kvalitní ubytování v klidné části města České Budějovice.Hotel Minor Vám kromě ubytování nabídne také restauraci a uzavíratelné parkoviště.

Zobrazeno: 461x Zobrazit firmu
(0%)
Levné ubytování České Budějovice
Firma z kraje Český Krumlov

Ubytovna Stavounion nabízí dostupné ubytování na slušné úrovni nedaleko centra Českých Budějovic, vlakového a autobusového nádraží a obchodního centra Mercury. Ubytování je poskytováno v dvoulůžkových a třílůžkových pokojích.

Zobrazeno: 435x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování Chlum u Třeboně u Princů
Firma z kraje Písek

Nabízíme levné ubytování v soukromí na Třeboňsku, v Chlumu u Třeboně pro turisty, cyklisty a rodiny. Kapacita ubytování 18 osob, levné, čisté, za dobrou cenu. Ubytování ve vybavených pokojích (lednice, mikrovlnka, rychlovarná konvice).

Zobrazeno: 358x Zobrazit firmu
(0%)
CITY APART HOTEL Brno
Firma z kraje Jihočeský kraj

Moderní City Apart Hotel Brno s vlastní hlídanou garáží (zdarma) a přímým vstupem do hotelu se nachází v klidné oblasti v blízkosti centra. Nabízí vkusně zařízené velmi prostorné pokoje a apartmány s klimatizací. Bohatá snídaně formou bufetu, širokopásmový internet. Nabízíme 1 jednací a 2 seminární místnosti s kapacitou od 2 do 50 osob....

Zobrazeno: 345x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion Vratislavský dům Třeboň
Firma z kraje Písek

Nabízíme kvalitní a příjemné ubytování v penzionu v Třeboni se snídaní, ve 3 komfortně vybavených pokojích s příslušenstvím (lednice, TV a WiFi na pokojích, úchova kol). Penzion se nachází na Třeboňském náměstí, součástí objektu je restaurace.

Zobrazeno: 381x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování v Českých Budějovicích
Firma z kraje Český Krumlov

České Budějovice Vám poskytnou širokou nabídku ubytování v zařízeních hotel, penzion, nebo ubytování v soukromí. Levné a kvalitní ubytování naleznete také v tichých a klidných čtvrtích města České Budějovice.

Zobrazeno: 580x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion Vlasta Třeboň
Firma z kraje Písek

Rodinný penzion v Třeboni nabízí kvalitní ubytování ve 2-4 lůžkových pokojích pro rodiny s dětmi nebo cykloturisty. Vlastní koupelna, WC, TV a kuchyňka. Parkování u objektu, úschova kol. V blízkosti se napojují cyklotrasy, možnost rybaření.

Zobrazeno: 557x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion Minor
Firma z kraje Český Krumlov

Minor je rodinný tříhvězdičkový penzion s restaurací a uzavíratelným parkovištěm. Naleznete zde příjemné a kvalitní hotelové ubytování se snídaní v klidné části města České Budějovice .

Zobrazeno: 501x Zobrazit firmu
(0%)
Pension Český Krumlov - Ubytování
Firma z kraje Jindříchův Hradec

Pension INGRID se nachází v krásném prostředí Českého Krumlova. Město Český Krumlov Vám nabízí mnoho historických památek, a dalších atrakcí, které se vyplatí navštívit. Pokud se rozhodnete zůstat přes noc, tak je tu pro Vás Pension INGRID.

Zobrazeno: 524x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion Mlýn - ubytování jižní Čechy
Firma z kraje Písek

Velmi příjemné ubytování v Jižních Čechách v penzionu Mlýn. Ideální pro dovolenou v kterékoli roční době. Možnost pořádání svateb, školení, a jiných akcí.

Zobrazeno: 440x Zobrazit firmu
(0%)
Pension Minor
Firma z kraje Český Krumlov

Minor je rodinný tříhvězdičkový penzion s uzavíratelným parkovištěm pro hosty. Naleznete zde příjemné a kvalitní hotelové ubytování se snídaní v klidné části města České Budějovice.

Zobrazeno: 401x Zobrazit firmu
(0%)