Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Ves-ta - Skříně na míru
Firma z kraje Kroměříž

Výroba a montáž skříní na míru.

Zobrazeno: 652x Zobrazit firmu
(0%)
Ivan Bernátek
Firma z kraje Vsetín

Dřevostavby,nízkoenergetické stavby vč.zákl.desek,projekty,dozory,demoliční,výkopové,zednické,obkladačské a sadrokartonářské práce vč.dodávek materiálů.

Zobrazeno: 602x Zobrazit firmu
(0%)
Sepas.cz – výroba pěnového polystyrenu
Firma z kraje Zlín

Výroba pěnového polystyrenu. Recyklace a následné zpracování recyklátu pěnového polystyrenu. Izolační materiály, ekologické a ekonomické řešení.

Zobrazeno: 532x Zobrazit firmu
(0%)
František Jelšík
Firma z kraje Zlín

Firma Treve se zabývá výrobou masivních postelí, zdravotních matrací a sedacích souprav. Byla založená s jasným cílem – vyrábět produkty na základě nejnovějších výsledků výzkumu, vývoje a výroby materiálů.

Zobrazeno: 525x Zobrazit firmu
(100%)
LOS KACHLOS - koupelny a koupelnová studia
Firma z kraje Vsetín

Firma LOS KACHLOS nabízí španělské obklady a dlažby, sprchové kouty, vany, umyvadla, vodovodní baterie, sanitární keramiku a koupelnový nábytek. Provádí také 3D návrhy Vaší koupelny, realizace na klíč a výrobu nábytku. Provozuje koupelnová studia.

Zobrazeno: 510x Zobrazit firmu
(0%)
Tepelná-čerpadla-shop.cz - EURO HIT s.r.o.
Firma z kraje Vsetín

Tepelná čerpadla e-shop. Prodej, montáž po celé ČR. Toshiba Estia, LG Therma V, Hotjet, Solární panely, Fancoily, Akumulační nádrže, příslušenství. Tepelná čerpadla pro bazény.

Zobrazeno: 755x Zobrazit firmu
(0%)
Martin Pecháček
Firma z kraje Uherské Hradiště

Zakázková výroba nábytku. Kuchyňské linky šité na míru, dětské pokoje, obývací stěny, ložnice, vestavěné skříně. Zajistíme vše od návrhu až po montáž.

Zobrazeno: 795x Zobrazit firmu
(0%)
Jehla - Podlahové centrum
Firma z kraje Kroměříž

Prodáváme podlahové krytiny - koberce, PVC, dřevěné a laminátové podlahy. Jsme přímí dovozci. Provozujeme maloobchodní i velkoobchodní prodej. Provádíme pokládky a veškeré podlahářské práce. Dodáváme stojany a posuvné systémy na kusové koberce.

Zobrazeno: 774x Zobrazit firmu
(0%)
PARK realit
Firma z kraje Vsetín

Realitní kancelář PARK realit zajišťuje kompletní realitní, právní a bezplatný finanční servis. V naší nabídce naleznete reality a nemovitosti jako jsou byty, rodinné domy, pozemky, chaty, chalupy a další nemovitosti.

Zobrazeno: 618x Zobrazit firmu
(0%)
Ráj nakupování.cz - EURO HIT s.r.o.
Firma z kraje Vsetín

Internetové nákupní centrum - pohodlné nakupování pro všechny. Prodáváme a montujeme klimatizace po celé ČR, bazény a příslušenství, sauny, autodoplňky, atd.

Zobrazeno: 756x Zobrazit firmu
(0%)
MP-2, s.r.o.
Firma z kraje Kroměříž

Provádíme montáž sádrokartonových systémů - půdní vestavby, bytová jádra, kazetové podhledy, stropy a příčky. Provádíme zateplování budov, střech a balkonů. Součástí výstavby jsou i malířské - natěračské práce a pokládaní plovoucích podlah

Zobrazeno: 595x Zobrazit firmu
(0%)
eŽaluzie.cz - rolety, markýzy, žaluzie
Firma z kraje Zlín

eŽaluzie.cz nabízí produkty značkové stínící techniky Climax vyráběné na míru, hliníkové a látkové vnitřní žaluzie, sítě proti hmyzu, markýzy, hliníkové a plastové rolety, hliníkové venkovní žaluzie.

Zobrazeno: 688x Zobrazit firmu
(0%)
Stolařství Josef Basler
Firma z kraje Kroměříž

Zabýváme se výrobou kuchyňských linek včetně dodání spotřebičů, vestavných skříní a kancelářského nábytku. Provádíme veškeré truhlářské práce.

Zobrazeno: 712x Zobrazit firmu
(0%)
Vrata garážová a sekční
Firma z kraje Uherské Hradiště

Sekční garážová vrata a průmyslová vrata přímo od výrobce KRUŽÍK s.r.o. Výroba ocelových a hliníkových vrat přesně na míru včetně pohonů, příslušenství, vratových těsnění, vyrovnávacích můstků apod.

Zobrazeno: 526x Zobrazit firmu
(0%)
SPESSO - Výroba matrací a lamelových roštů
Firma z kraje Uherské Hradiště

Výroba matrací, lamelových roštů a anatomických polštářů.

Zobrazeno: 452x Zobrazit firmu
(0%)
Treve - postele, matrace.
Firma z kraje Zlín

Výroba ortopedických matrací na míru, moderní postele z masivu, levné polohovací rošty, originální sedací soupravy. Velké slevy. Doprava po ČR zdarma.

Zobrazeno: 535x Zobrazit firmu
(0%)
Textil Soldán s.r.o.
Firma z kraje Uherské Hradiště

Internetový obchod s textilem pro Vás i pro Váš domov. Nabízíme ložní povlečení (bavlna, krep, satén i flanel), záclony (na míru, kusové, metrážové), prostěradla, deky, polštáře a přikrývky, ručníky a osušky, přehozy, a další bytový textil.

Zobrazeno: 523x Zobrazit firmu
(0%)
Tepelná čerpadla, solární kolektory, kotle - Kodek
Firma z kraje Zlín

Dodáváme tepelná čerpadla, solární kolektory, automatické ekologické kotle, kogenerace. Podlahové vytápění, radiátory. Provádíme energetické audity. Poradenství je u nás zdarma.

Zobrazeno: 640x Zobrazit firmu
(0%)