Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Nábytek U Zubra
Firma z kraje Třebíč

Nábytek U Zubra se zaměřuje na prodej nábytku široké veřejnosti.

Zobrazeno: 773x Zobrazit firmu
(0%)
Stavitelství Janeček s.r.o
Firma z kraje Havlíčkův Brod

Naše firma se zabývá výstavbou bytových domu, komerční objekty, rodinné domy na klíč, a to nízkoenergetické i pasivní, dále se naše společnost zabývá instalatérské práce, odpady napojení na veškeré inženýrské sítě, topenářské práce měd,plast,alpex dle přání zákazníka, podlahové topení, montáž kotlů na plyn, dřevoplyn, kondenzační , tuhá paliva, ...

Zobrazeno: 521x Zobrazit firmu
(0%)
LIKA-ZN s.r.o.
Firma z kraje Havlíčkův Brod

Prodej truhlářského a exotického řeziva, palubek, OSB desek a plošných materiálů - velkoobchod a maloobchod.

Zobrazeno: 453x Zobrazit firmu
(0%)
EKOPLAST TELČ s.r.o.
Firma z kraje Pelhřimov

Bazény, čistírny odpadních vod, čističky, septiky, pískové filtry, nádrže, jímky, žumpy, vodoměrné šachty, přepravní bedny na ryby a plastové výrobky na zakázku.

Zobrazeno: 743x Zobrazit firmu
(0%)
Juraj Klouda
Firma z kraje Pelhřimov

Garnýže kovové i dřevěné naše firma prodává v různých provedení. V e-shopu nabízíme i záclonové tyče. Garnýže kovové i dřevěné máme převážně skladem a expedujeme do 24hod.

Zobrazeno: 887x Zobrazit firmu
(0%)
Zábradlí L-B
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Nerezové zábradlí pro firmy i domácnosti. Kovové zábradlí na míru. Dodáváme balkónové zábradlí, vnitřní i venkovní zábradlí schodiště. Součástí je návrh, zaměření, výroba a montáž. Zakázková kovovýroba a zámečnictví od L-B na klíč.

Zobrazeno: 699x Zobrazit firmu
(0%)
Stylový nábytek
Firma z kraje Jihlava

Dodáváme stylový nábytek. Stylové židle.

Zobrazeno: 541x Zobrazit firmu
(0%)
Truhlářství Miroslav Šteker
Firma z kraje Třebíč

Výrábíme kvalitní postele z masivu borovice- palandy, patrové postele, vyvýšené postele, dvoulůžka, trojlůžka, čtyřlůžka, postele atypických rozměrů. Povrchová úprava- Ekologický, vodou ředitelný lak, atest na zdravotní nezávadnost. Doprava po celé ČR zdarma.

Zobrazeno: 573x Zobrazit firmu
(0%)
Areality Vysočina s.r.o.
Firma z kraje Pelhřimov

Realitní kancelář se zabývá prodejem a nákupy bytů,domů,pozemků,rekreačních objektů a komerčních nemovitostí.Prodej či koupě nemovitosti je závažné rozhodnutí a vyplatí se vybrat realitní kancelář s rozvahou.

Zobrazeno: 515x Zobrazit firmu
(0%)
Pavel Kočička
Firma z kraje Jihlava

Galerie na schodech. Olejomalby inspirované impresionisty. Galerie obrazů, na nichž barvy, světla, stíny a kompozice vytvářejí harmonii pro oči. Obrazové cykly s názvy: Kytice, Slunce v zahradách, Děti, Claude Monet v Giverny, Havlíčkův Brod, Kopie slavných obrazů.

Zobrazeno: 755x Zobrazit firmu
(0%)
Samolepící dekorace
Firma z kraje Třebíč

Nabízíme Vám dekorativní samolepky do interiéru. Samolepky na zeď, ledničku, dlaždičky, okna, podlahu... na cokoliv! Vybírat můžete z katalogu originálních motivů, nebo si nechat vytvořit motiv.

Zobrazeno: 628x Zobrazit firmu
(0%)
ES systems - úsporné systémy
Firma z kraje Havlíčkův Brod

Firma ES systems se zabývá prodejem energeticky úsporných technologií. Mimo jiné je importér a distributor švýcarského infračerveného topného systému Carbowell do ČR. Jejím cílem je zákazníkům nabídnout ty nejúspornější topné a jiné systémy.

Zobrazeno: 533x Zobrazit firmu
(0%)
STAVEBNINY VALA s.r.o.
Firma z kraje Jihlava

Prodej cihel SUPERTHERM od firmy HELUZ za nejnižší velkoobchodní ceny i maloodběratelům s DOPRAVOU ZDARMA po celé ČR (dle podmínek výrobce). Jsme již 8 let největší prodejci těchto bloků v ČR. Vykoupíme od Vás nejlepší konkurenční nabídku za 500,-Kč/kamion (18palet cihelného zboží) a Vy tak výrazně ušetříte. HELUZ = nejteplejší bloky na trhu....

Zobrazeno: 762x Zobrazit firmu
(0%)
Dirickx Bohemia - Ploty na cel
Firma z kraje Jihlava

Vyr

Zobrazeno: 477x Zobrazit firmu
(0%)
AK-elektro krbová kamna a krbové vložky
Firma z kraje Jihlava

Prodáváme Krbová kamna s výměníkem i krbová kamna bez výměníku, krbová kamna na pelety

Zobrazeno: 602x Zobrazit firmu
(0%)
Žaluzie Jelínek
Firma z kraje Havlíčkův Brod

Firma provádí montáž následujících výrobků: garážová vrata, průmyslová vrata, žaluzie, markýzy, rolety, sítě proti hmyzu, brány, pohony pro brány, zastínění zimních zahrad. Vše za velmi příjemné ceny.

Zobrazeno: 635x Zobrazit firmu
(0%)
Zahrada Matúšů - okrasná školka a zahradnictví
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Zahrada Matúšů je okrasná školka se zaměřením na okrasné keře, trvalky a růže. Zahradní centrum nedaleko Brna, Náměště nad Oslavou a Třebíče nabízí prodej okrasných rostlin pro zahradu, veřejnou zeleň, městské parky a krajinné sadovnické úpravy.

Zobrazeno: 754x Zobrazit firmu
(0%)
Zdeněk KRATOCHVÍL
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Střešní okna, které najdete v naší nabídce mají jednoduché a bezpečné používání. Myslíte si, že je Váš interiér zcela atypický? Nevadí. U nás najdete střešní okna pro každou střechu. Ručíme Vám za bezpečnost, funkčnost a trvanlivost.

Zobrazeno: 610x Zobrazit firmu
(0%)