Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
MILMEN, s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Provádíme rekonstrukce bytů a bytových jader. Doplňkový prodej dveří, podlahových krytin, žaluzií a sítí proti hmyzu. Přijďte se inspirovat na naši vzorkovou prodejnu. Náš tým odborníků Vám pomůže vytvořit domov podle Vašich představ.

Zobrazeno: 536x Zobrazit firmu
(0%)
Okrasná školka Telnice
Firma z kraje Teplice

Prodej tújí na živý plot, jehličnanů, listnatých stromů a keřů. Pěstování a prodej sadby, řízků a prýtů japonských topolů.

Zobrazeno: 498x Zobrazit firmu
(0%)
Truhlářství Vavřina
Firma z kraje Žatec

Nabízíme výrobu nábytku, obývacích stěn, kuchyňských linek, ložnic, vestavěných skříní,kancelářského nábytku, atd. Stavebních prvků: schody, okna, dveře… Úpravu povrchů: louhování, lakování, barvení.

Zobrazeno: 542x Zobrazit firmu
(0%)
Krby a krbová kamna
Firma z kraje Chomutov

Hledáte krbová kamna nebo krb? Zabýváme se stavbou a montáží krbů, zahradních krbů, bio krbů a krbových kamen. V našem e shopu můžete zakoupit nejen krby a krbová kamna, ale také krbové vložky, nebo krbové příslušenství.

Zobrazeno: 488x Zobrazit firmu
(0%)
RN OKNA - okna, parapety, žaluzie, servis
Firma z kraje Žatec

Dodáváme a montujeme plastová okna, eurookna, vnitřní a vnější parapety, vertikální a horizontální žaluzie, sítě proti hmyzu, nadokenní a předokenní rolety. Provádíme kompletní servis oken všech značek. Veškeré práce provádíme kvalitně a na klíč. Nezávazné kalkulace zasíláme obratem a zdarma.

Zobrazeno: 457x Zobrazit firmu
(0%)
Skříně na míru
Firma z kraje Teplice

Vestavěné skříně na míru Praha – výroba nábytku a vestavěných skříní na zakázku pro oblast Praha a okolí. Garantujeme rychlé dodání, výrobu z kvalitních materiálů, moderní designové řešení a především nízkou cenu.

Zobrazeno: 439x Zobrazit firmu
(0%)
OMEGA REALITY s. r. o.
Firma z kraje Žatec

Omega Reality Praha, kompletní služby v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí. Stabilní realitní kancelář nabízející atraktivní nemovitosti, výhodný přímý odkup nemovitosti, výplatu zálohy na nemovitost a další služby v oblasti realit. Znalecký posudek a kompletní právní servis.

Zobrazeno: 476x Zobrazit firmu
(0%)
CLASSICSM s.r.o
Firma z kraje Žatec

Společnost CLASSICISM představuje spojení tradiční – klasické prvorepublikové architektury s použitím nových, moderních materiálů a technologií.

Zobrazeno: 397x Zobrazit firmu
(0%)
EUROOKNA LUDVIK s.r.o.
Firma z kraje Teplice

Eurookna a dřevěná okna, dřevěné dveře jsou vyráběna z jehličnanových lamel lepených do třívrstvého hranolu. Nabízíme i dřevohliníková okna s trojskly, vchodové dveře, zimní zahrady, posuvné stěny.

Zobrazeno: 495x Zobrazit firmu
(0%)
Jana Pěkná
Firma z kraje Žatec

Služby v oblasti interiérového designu, od poradenství po kompletní návrhy vč. 3D vizualizace. Dále dekorace interiérů, stále i pro zvláštní příležitosti. Semináře z oblasti navrhování interiérů.

Zobrazeno: 641x Zobrazit firmu
(0%)
Domus Aurea a.s.
Firma z kraje Žatec

barvy - vnítřní i venkovní, fasády, variopaint, benátský štuk, patinace, antické zeminy, barvy na kov, dekorativní barvy pro interiéry, míchání barev

Zobrazeno: 377x Zobrazit firmu
(0%)
ProFlooring s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Velkoobchodní firma se zaměřením na prodej produktů pro napínaní koberců. Jsme výhradním dovozcem firmy Floorwise, nabízíme podložky pod koberce, napínací lišty, kovové profily, lepidla. Distribuujeme profesionální podlahářské nářadí firmy Roberts.

Zobrazeno: 485x Zobrazit firmu
(0%)
Osvětlení a svítidla Plzeň | Osvětlení spol. s.r.o.
Firma z kraje Ústecký kraj

Výrobní a elektromontážní činnost se zaměřením na veřejné osvětlení. Zajišťujeme velkoobchodní dodávky kompletního materiálu pro veřejné osvětlení. Osvětlujeme historické budovy a památky. Maloprodej bílé techniky, bytových a technických svítidel.

Zobrazeno: 453x Zobrazit firmu
(0%)
PRO-BYT
Firma z kraje Ústecký kraj

Rekonstrukce a opravy interiérů bytů a rodinných domů,rekonstrukce koupelen,kuchyní,bytových jader.Truhlářské práce,výroba kuchyňských linek,vestavných skříní,nábytku. Topení,voda,plyn a obklady a dlažby

Zobrazeno: 645x Zobrazit firmu
(0%)
www.biokrby-levne.cz
Firma z kraje Žatec

prodáváme nejlevnější bio krby na českém internetu

Zobrazeno: 444x Zobrazit firmu
(0%)
Sruby
Firma z kraje Žatec

Realizujeme srubové stavby na klíč, sruby, srubové domy, roubenky a jiné dřevěné stavby. Komplexní služby včetně projektové činnosti a financování.

Zobrazeno: 474x Zobrazit firmu
(0%)
UNIPEK s.r.o.
Firma z kraje Teplice

Koupelnaprotebe.cz vám přináší velký sortiment sanitárního zboží značky Arttec. Ať už se zajímáte o sprchové kouty, masážní boxy nebo i koupelnový nábytek či obklady, na koupelnaprotebe.cz si jistě vyberete.

Zobrazeno: 457x Zobrazit firmu
(0%)
textextext_
Firma z kraje Žatec

Obchod autorskými lahůdkami českých i zahraničních tvůrců. Autorské knihy, kalendáře, plakáty, pohledy, přání, textil, designové sklo, dárky.

Zobrazeno: 519x Zobrazit firmu
(0%)