Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Nova-plast teplice s.r.o.
Firma z kraje Česká Lípa

Prodej a montáž plastových oken a dveří, včetně veškerých doplňků (žaluzie,parapety,rolety,garážové vrata).Zajišťujeme záruční i pozáruční servis s technickou podporou.

Zobrazeno: 534x Zobrazit firmu
(0%)
Heliosystems s.r.o.
Firma z kraje Česká Lípa

Společnost Heliosystems nabízí:poradenskou činnost,zpracování studie,propočet návratnosti,projektovou dokumentaci,vyřízení úvěru,odbornou montáž,zajištění revize a připojení,vyřízení licence od ERÚ,záruční a pozáruční servis

Zobrazeno: 563x Zobrazit firmu
(0%)
Podlahářství Olexa
Firma z kraje Česká Lípa

Pokládáme a prodáváme laminátové i dřevěné plovoucí podlahy, parkety, lišty. Provádíme renovace parket, broušení parket, opravy dřevěných podlah. Na trhu jsme již od roku 1994. V každém odvětví jde technologie stále dopředu, proto i my sledujeme tyto nové technologie v oblasti podlah a snažíme se je využívat při realizaci zakázek. Veškeré materi...

Zobrazeno: 467x Zobrazit firmu
(0%)
BeDeko s.r.o.
Firma z kraje Česká Lípa

Nábytkové úchytky, knopky, mušle, věšáky, nohy - kovové, dřevěné, plastové, kožené, porcelánové. Skladový program rakouského výrobce SIRO skladem s dodáním do 48 hodin.

Zobrazeno: 656x Zobrazit firmu
(0%)
DOKR spol. s r.o.
Firma z kraje Jablonec nad Nisou

DOKR spol. s r. o. se zabývá truhlářskou výrobou. Dále nabízíme vodoinstalatérské práce, montáže a výměny vodoměrů. V našem eshopu nakoupíte krmítka pro ptáky, zahradní výrobky a doplňkové dřevěné výrobky jako jsou trakaře a dřevěné vozíky.

Zobrazeno: 476x Zobrazit firmu
(0%)
Lopaty na traktorbagr minibagr rypadla
Firma z kraje Česká Lípa

Dovážíme nové lopaty na stavební stroje, rypadla a nakladače Caterpillar, Komatsu, JCB a Liebherr všech velikostí. Lopaty podkopové, lopaty drenážní, lopaty horové, lopata svahovací, lopaty velkoobjemové, lopaty skalní, lopaty roštové i nakladačové.

Zobrazeno: 461x Zobrazit firmu
(0%)
MK Design electric - Dřevěné zásuvky a vypínače
Firma z kraje Liberec

Vyrábíme pro Vás elektroinstalační materiál z masivních dřevin, dřevěné zásuvky, vypínače, zásuvky pro ethernet, televizi, satelit a další.

Zobrazeno: 623x Zobrazit firmu
(0%)
Osvětlení a svítidla .cz
Firma z kraje Česká Lípa

Svítidla interiérová, venkovní a technická svítidla můžete zakoupit u nás v internetovém obchodě za rozumné ceny. Dále u nás můžete nakoupit příslušenství k svítidlům a svítidla všeho druhu.

Zobrazeno: 530x Zobrazit firmu
(0%)
RK-KOMPLET
Firma z kraje Liberec

Zprostředkujeme nákup a prodej všech typů nemovitostí. Nabízíme finanční poradenství. Provádíme rekonstrukce interiérů i exteriérů.

Zobrazeno: 582x Zobrazit firmu
(0%)
Fine-living.cz
Firma z kraje Liberec

Dekorace a bytové doplňky, dětské dekorace, tapety na zeď, proutěné bytové doplňky, plakáty, dekorativní nálepky, koupelnové předložky, koupelnové závěsy, dárkové předměty, bambusové obklady stěn, prostírání, rolety, rohože, svícny, vázy, misky, čajníčky, stolování, tácky a talíře, foukané sklo, skleněné figurky...

Zobrazeno: 644x Zobrazit firmu
(0%)
Discont nábytek
Firma z kraje Česká Lípa

Kvalitní a levný nábytek.Prodáváme sedací soupravy,koupelnovýnábytek,obývacístěny,postele, dětský nábytek,ložnice,zahradnínábytek,kuchyně,konferenční stolky,stoly,židle,předsíňe,pohovky,kancelářskýnábytek, křesla, pc stolky,bytové doplňky,levný nábytek,kožené sedací soupravy,obývací stěny,zrcadla,skříňe,komody,taburety. Spolehlivost a kvalitní ...

Zobrazeno: 647x Zobrazit firmu
(0%)
BLESKIN spol. s.r.o.
Firma z kraje Česká Lípa

Zabyvame se zpracovanim projektů rodinnych domů. Dělame individualni a typove projekty domů. Mame projekty originalnich bungalovů.

Zobrazeno: 584x Zobrazit firmu
(0%)
TITAN-PLASTIMEX obchodní zastoupení GEORG FISCHER +GF+
Firma z kraje Liberec

Dodáváme plastové potrubní systémy koncernu GEORG FISCHER +GF+ ze 7 druhů plastů PVC-U, PP, PE, PVDF, PB, ABS, PVC-C. Nabízíme veškeré tvarovky, armatury, litinové tvarovky, měření regulace, potrubí, nářadí a příslušenství. Zdarma poradenská služba.

Zobrazeno: 684x Zobrazit firmu
(0%)
JT-PRAKTIK
Firma z kraje Jablonec nad Nisou

montáže kuchyňských linek a jiného nábytku - Českolipsko, Liberecko

Zobrazeno: 541x Zobrazit firmu
(0%)
Licon Heat - Radiátory pro život
Firma z kraje Jablonec nad Nisou

Výroba a prodej otopných konvektorových radiátorů značky Licon. Nabízíme široký sortiment pro vybavení celého objektu, např: závěsné, stojanové, lavicové, nástěnné radiátory, vyměníky tepla, podlahové konvektory, Fan-Coily a další. Většina výrobních operací je realizována na CNC strojích.

Zobrazeno: 561x Zobrazit firmu
(0%)
Vladimíra Komárková-Český Nábytek
Firma z kraje Jablonec nad Nisou

Výroba a prodej,kuchyňské linky,jídelní stoly,židle,sedací soupravy,postele,matrace,český nábytek,chalupářský nábytek,dětský nábytek,nábytek z masivu,obývací nábytek,skříně a komody.Výběr dekorů a potahových látek.

Zobrazeno: 625x Zobrazit firmu
(0%)
Union Engeneering Kranes CZ s.r.o.
Firma z kraje Česká Lípa

Internetový prodej obrazů (tisk na plátno)a plakátů (tisk na pvc fólii), z fotografií zaslaných zákazníkem. Grafické úpravy fotogtafií dle požadavků zákazníka.

Zobrazeno: 560x Zobrazit firmu
(0%)
‹‹ 1 2 ››